Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، برای اولین بار در سطح کشور دوره آموزشی رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری در پساکرونا در هتل لاله سرعین برگزار شد.

این دوره آموزشی زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و با حمایت جامعه هتل‌ها و مراکز اقامتی و شرکت توسعه گردشگری با حضور حداکثری مدیران مراکز و تاسیسات گردشگری اردبیل برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل در این دوره آموزشی گفت:‌ بیشترین و سریعترین خسارت ناشی از شیوع بیماری کرونا متوجه بخش گردشگری بوده که نه تنها در استان و کشور بلکه در دنیا شاهد این تاثیر هستیم.

فلاحی با قدردانی از مدیران مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری استان که برای اولین بار با درک صحیح وضعیت موجود و اولویت بخشیدن به سلامتی مردم اقدام به تعطیلی مراکز کردند، افزود: بیشترین همکاری را در این حوزه در استان شاهد بودیم.

او گفت: بعد از کرونا رقابت در سطح کشور برای تبدیل شدن به مقاصد اول گردشگری افزایش می‌یابد و آنچه مسلم است گردشگری داخلی سریع به مرحله رونق قبلی بازگشته و فعالیت‌ها در این بخش آغاز می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با تاکید بر بهره‌مندی از فرصتی تعطیلی که در کرونا به وجود آمده است، افزود: این ایام فرصتی برای تغییر نگرش، ارتقای سطح خدمات و آموزش فعالین در این حوزه است.

فلاحی تصریح کرد: استان اردبیل که یکی از مقاصد اصلی سفر در کشور بوده و از گردشگری به عنوان محور اصلی توسعه آن یاد می‌شود، لازم است که فعالان در این حوزه چه در آموزش چه در تجهیز به فناوری‌های نوین وارد عمل شوند.

او با اشاره به پیگیری‌های وزیر میراث فرهنگی در مورد جبران خسارت‌های ناشی از تعطیلی تاسیسات گردشگری ناشی از کرونا اظهار کرد: با پیگیری‌های وزارت میراث فرهنگی و شخص وزیر سه رسته از ۱۰ رسته مصوب حمایتی دولت مربوط به حوزه گردشگری است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: این رسته‌ها شامل دفاتر خدمات مسافرتی، تاسیسات گردشگری اعم از مراکز اقامتی، آب‌های درمانی، مجتمع‌های گردشگری و نیز فعالین حوزه صنایع دستی در عرصه تولید و عرضه است.

او هدف از برگزاری این دوره آموزشی را یادگیری با شیوه‌ها و پروتکل‌های بهداشتی برای شروع فعالیت در پساکرونا دانست و بیان کرد:‌ با توجه به اینکه فصل تابستان پیک جذب گردشگر به استان اردبیل است بنابراین باید مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری ما با تمام قوا برای میزبانی شایسته‌تر، متفاوت‌تر و کیفی‌تر از گذشته آماده باشند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گردشگری مراکز اقامتی میراث فرهنگی پروتکل بهداشتی گردشگری و صنایع دستی استان تاسیسات گردشگری مراکز اقامتی میراث فرهنگی استان اردبیل دوره آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه گفت: معتقد هستیم پروژه‌ای از جمله تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق‌بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، داریوش فرمانی امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تله کابین طاق بستان، اظهار کرد: پاییز سال گذشته دفتر امور پایگاه‌های جهانی و ملی وزارت میراث فرهنگی پس از بررسی‌های انجام شده مخالفت خود را با اجرای تله کابین در طاق بستان اعلام کرد، اما به دنبال آن از طریق استان رایزنی‌هایی با وزارتخانه صورت گرفت تا یک نظر قطعی و نهایی را برای همیشه در خصوص این پرونده اعلام کنند.

وی افزود: مسئولان وزارت میراث فرهنگی از شهرداری کرمانشاه درخواست کردند تا مشاور پروژه جزئیات سه مسیر پیشنهادی خود را برای احداث تله کابین در طاق بستان در اختیار دفتر ثبت و حریم آثار و حفظ و احیا میراث معنوی و طبیعی وزارتخانه قرار دهد تا آن‌ها نیز کار کارشناسی دقیقی روی این پروژه داشته باشند و نظر نهایی خود را اعلام کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه پروژه تله کابین کرمانشاه در وزارت میراث فرهنگی هنوز در حال کارشناسی است، خاطرنشان کرد: آخرین نشست میان مدیرکل ثبت و حریم آثار وزارت میراث فرهنگی با کارشناسان و مشاوران شهرداری کرمانشاه هفته گذشته برگزار و مقرر شد یک اصلاحیه نهایی را روی نقشه پروژه داشته باشند و آن را دوباره به وزارت میراث فرهنگی تحویل دهند.

فرمانی اضافه کرد: مسئولان وزارت میراث فرهنگی در تلاش هستند تا راهکاری برای اجرای این پروژه پیدا کنند که البته این امر مستلزم ارائه جزئیاتی دقیق از نقشه مسیرهای پیشنهادی شهرداری برای احداث تله کابین است.

وی تاکید کرد: معتقد هستیم پروژه‌ای همچون تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند و از آن هم حمایت خواهیم کرد، اما در صورتی که هرکدام از مسیرهای پیشنهادی بخواهد مانعی برای ثبت جهانی طاق بستان باشد، با آن مخالفت خواهیم کرد.

کد خبر 749074

دیگر خبرها

  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • برگزاری جشنواره‌های ویژه گردشگری در اردبیل برنامه‌ریزی می‌شود
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • دوره آموزشی «ماه»در استان ایلام برگزار می شود
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تدوین رویدادهای فصل گردشگری در استان اردبیل
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند