Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کریم وضعیت استان البرز از نظر تعداد مبتلایان و متوفیان را باثبات اعلام کرد و گفت: مردم همچنان در خانه بمانند و از حضور غیرضروری در اجتماعات خودداری کنند.

«حسین کریم» صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در البرز در خصوص آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان البرز گفت: با توجه به آغاز مجدد فعالیت ها به نظر می رسد برخی استان های همجوار مانند تهران با روند رو به افزایشی در زمینه کرونا مواجه هستند و کنترل استان تهران نیز بسیار دشوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه در این روزها سفر به استان های شمالی کمی افزایش یافته است، افزود: با توجه به ایمن نبودن اطراف و مرزهای البرز و نیز شرایط کنونی و لغو فاصله گذاری اجتماعی و رفتن به سمت فاصله گذاری هوشمند، این استان می تواند دچار تهدید جدی شود.

 

وی با بیان اینکه شیب بیماری در البرز تند نیست اما همین موضوع نیز نگران کننده است، وضعیت استان البرز از نظر تعداد مبتلایان و متوفیان را باثبات اعلام و مطرح کرد: خوشبختانه با افزایش مرگ و میر در این استان مواجه نیستیم و می توان گفت آمار این اتفاق در البرز در حال نزدیک شدن به صفر است.

 

کریم بیان کرد: با توجه به روابط زیادی که بین البرز و استان های همجوار برقرار است، همیشه نگران این هستیم که این استان نیز دچار مشکل شود. در شرایط کنونی، بهترین راهکار برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خودکنترلی است که تاکنون به بهترین نحو در البرز صورت گرفته است.

 

وی البرز را یکی از استان های درخشان از نظر همکاری مردم، اصناف و ادارات در شرایط کنونی دانست و افزود: باید خودکنترلی را همچنان قوی تر از قبل رعایت کنیم و دلخوش به بهبود شرایط نباشیم. در تهران روند بیماری نگران کننده است و امکان اعمال محدودیت های مجدد وجود دارد.

 

کریم با اشاره به اینکه فاصله گذاری هوشمند نیز دیگر راه مقابله با کرونا است، بیان کرد: در خانه ماندن و عدم حضور غیرضروری در اجتماعات اصلی ترین کار فاصله گذاری است. امیدواریم در این مرحله از کرونا نیز موفق شویم و بار دیگر البرزی ها قدرت خود را در فهم و همکاری به نمایش بگذارند.

 

وی با تأکید بر رعایت توصیه های فردی و اجتماعی کما فی السابق ادامه داد: اگر هم ضرورتی برای خروج از منزل و خرید برای فردی پیش آمد، باید این امر را با دقت، کنترل، رعایت فاصله گذاری و استفاده از ماسک و دستکش انجام دهد و پس از ورود به منزل خود و وسایل همراه را ضدعفونی کند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز اظهار کرد: به نظر می رسد در کنار علائم قبلی کووید 19 مانند تب، بدن درد، خستگی، بیحالی، سرفه و تنگی نفس، نشانه های گوارشی نیز در حال پیدایش هستند و تواتر تهوع، اسهال، استفراغ و دل درد در بیماران مبتلا مشاهده می شود اما علائم قبلی از بین نرفته اند.

 

کریم با بیان اینکه هر یک از علائم مذکور ممکن است «نشانه ای» از ابتلا به بیماری کرونا باشد، افزود: درگیری های فصلی که در طول سال با آن ها مواجه هستیم با کرونا همپوشانی می کنند و تشخیص اینکه بیماری فصلی است یا کرونا ما را دچار مشکل می کند که با انجام تست ها و آزمایشات مربوطه باید تشخیص داد.

 

وی توضیح داد: تحقیقات جامعی در خصوص اینکه روزه داری موجب افزایش ابتلا به بیماری کرونا می شود یا خیر صورت نگرفته است و نظریه قطعی نیز در این زمینه وجود ندارد اما روزه گرفتن به افراد بیمار توصیه نمی شود زیرا به صورت مکرر باید مایعات مصرف کرده و آب نمک قرقره کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ادامه داد: در صورتی که افراد سالم طی فاصله افطار تا سحر به اندازه کافی مایعات مصرف کنند تا در طول روز نیاز به نوشیدن مایعات پیدا نکنند و چند بار آب نمک رقیق قرقره کنند با مشکل خاصی مواجه نخواهند شد.

 

 

پایان پیام/564

منبع: شبستان

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس شیوع بیماری کرونا ویروس رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز استان البرز فاصله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • کنترل استرس و روش‌های خاص طب سنتی برای آن
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ابتلا به یک بیماری عجیب، موراتا را خانه‌نشین کرد
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد