Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکتی نوپا برای پاسخ به نیاز موجود در کشور در حوزه مواد ضدعفونی‌کننده، فناوری تولید ضدعفونی‌کننده حاوی کلوئید نانوذرات نقره بر پایه اتیلن گلیکول را توسعه داده است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت پرتو فن پزشکی پردیس برای پاسخ به نیاز موجود در کشور در حوزه مواد ضدعفونی‌کننده، فناوری تولید ضدعفونی‌کننده حاوی کلوئید نانوذرات نقره بر پایه اتیلن گلیکول را توسعه داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمحمد کاظم‌زاده باغبانانی از مدیران این شرکت نوپا می‌گوید: «شرکت پرتو فن پزشکی از زیرمجموعه‌های شرکت پویندگان پزشکی پردیس است که به دنبال تجاری‌سازی فناوری ضدعفونی‌کننده‌های نانو در کشور است. با شیوع ویروس کرونا و افزایش نیاز به مواد ضدعفونی‌کننده، شرکت پرتو فن پزشکی فرآیند تجاری‌سازی خود را تسریع کرده تا بتواند ضدعفونی‌کننده حاوی کلوئید نانوذرات نقره بر پایه اتیلن گلیکول را به بازار عرضه کند.»

باغبانانی می‌افزاید: «احداث کارخانه مربوط به تولید این ضدعفونی‌کننده در شهرستان مینودشت استان گلستان به پایان رسیده و به زودی خط تولیدی با ظرفیت ۱۰ هزار لیتر در روز کار خود را آغاز خواهد کرد. البته ظرفیت اسمی این خط تولید ۲۰ هزار لیتر در روز است، اما در حال حاضر محدودیت ظروف بسته‌بندی داریم و با رفع این محدودیت، ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت.»

وی می‌افزاید: «میزان فعالیت باکتری‌کشی این محصول مطابق با استاندارد ملی ضدعفونی‌کننده‌ها و گندزدا‌های شیمیایی-آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری‌کشی ضدعفونی‌کننده‌ها و گندزدا‌های شیمیایی مورد استفاده در مکان‌های پزشکی به شماره ISIRI ۱۰۵۰۴ مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج قابل قبولی به‌دست آمده است.»

باغبانانی درباره مزیت این ضدعفونی‌کننده می‌گوید: «بیشتر ضدعفونی‌کننده‌های تولید در کشور برپایه الکل است که الکل می‌تواند عوارضی برای برخی افراد در پی داشته باشد. اما ضدعفونی‌کننده‌های حاوی نانوذرات نقره برپایه آب بوده و حساسیت‌های مربوط به الکل را ندارند. همچنین با شیوع کرونا محدودیت‌هایی در تهیه الکل به‌وجود آمد که این موضوع در مورد تولید ضدعفونی‌کننده‌های حاوی نانوذرات نقره وجود ندارد.»

وی درباره نگهداری محلول‌های ضدعفونی‌کننده نقره می‌گوید: «از انجایی که تابش پرتوفرابنفش موجب تغییر ساختار نانوذرات نقره می‌شود، بهتر است این ضدعفونی‌کننده از تابش مستقیم نور خورشید دور نگه داشته شوند تا اثربخشی خود را حفظ کنند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو ضدعفونی کننده نانوذرات الکل ضدعفونی کننده نانوذرات نقره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده کیت‌های استخراج DNA، درباره طراحی این کیت‌ها توضیح داد: این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوانزا قابل استفاده است.

وی ادامه داد: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، درباره ضرورت ساخت چنین کیت‌هایی، گفت: تا قبل از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم.

وی ادامه داد: این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا پنج هزار واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته نانوشیمی اضافه کرد: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با قیمتی بسیار پایین‌تر از نمونه خارجی
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد