Web Analytics Made Easy - Statcounter

افکار عمومی منتظر پاسخ به این 2 سوال است که «چرا روحانی به گزارش تفریغ بودجه 97 حمله می‌کند؟ و دوم و مهمتر اینکه چرا رئیس دولت دوازدهم جهت تنویر اذهان مستندات خود را از عذرخواهی عادل آذر ارائه نمی‌کند؟

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روز گذشته اسدالله عباسی سخنگوی هیات رئیسه مجلس در پاسخ به ادعای عذرخواهی عادل آذر رئیس دیوان محاسبات که از سوی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس دولت‌های یازدهم و دوازدهم مطرح شده بود، گفت: موضوعی دال بر اینکه دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۷ را پس گرفته باشد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز چهارشنبه بود که حسن روحانی در جلسه هیات دولت گفت: «یک بنده خدایی گزارش اشتباهی داده است که خود مؤلف فهمیده اشتباه کرده و آمده عذرخواهی کرده است اما باز شما دنبال آن اشتباه افتاده‌اید».

این تمام اظهارات روحانی در قبال گزارش تفریغ بودجه ۹۷ نبود، رئیس‌جمهور 27 فروردین هم در واکنش به گزارش تفریغ بودجه ۹۷ نه تنها دستوری بابت برخورد با متخلفین واگذاری ها نداد بلکه اعلام کرد:

«نظارت باید، نظارت عام باشد، نه همه دستگاه نظارت را بگذاریم در یک دستگاه و بقیه دستگاه را فراموش کنیم».

یک سازمان نظارتی قبل از اینکه گزارش تهیه کند مگر با مسئولین مربوطه دولتی قهر است؟

این گزارش را که خود مسئولین دولتی به او دادند با اینها صحبت کند بگوید من می‌خواهم گزارش دهم .

درباره ارز، آن بخشی که من شنیدم، آن بخش‌ صد در صد غلط بود.

آن بخشی که من شنیدم، کاملاً بی‌اطلاعی محض از مقررات و قوانین کشوراست .

این خیلی برای ما بد است که یک دستگاه نظارتی حرفی بزند و آن حرف منطبق نباشد.»

در پی غلط خواندن این گزارش رئیس دیوان محاسبات طی بیانیه ای اعلام کرد: «گزارش تفریغ بودجه ۹۷ به صورت خیلی محرمانه با جزئیات به رئیس‌جمهور محترم منعکس شده بود چرا تا زمان قرائت گزارش هیچ‌ تردیدی به صحّت محتوا یا ارقام این گزارش وارد نکردند، ولی به محض اطلاع‌رسانی عمومی، ادعا کرد همه چیز صددرصد غلط است». 

عموماً دولت در قبال گزارش‌‌های تفریغ بودجه موضع سکوت داشته اما در مورد گزارش تفریغ سال ۹۷ حکایت متفاوت بود؛ ابتدا با ادعای دروغ بودن و بعد با ادعای عذرخواهی ادامه پیدا کرد، هر چند دیوان محاسبات در بیانیه ای اظهارات خود را مستقلاً اعلام کرد اما دولت هنوز گزارشی از اقدامات خود در قبال تخلفات در اجرای بودجه 97 که برگرفته از خود آمارهای ارائه شده از سوی دستگاه‌های دولتی به بازرسان دیوان محاسبات است، نداده است.

دوشنبه اول اردیبهشت، علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در مورد اینکه «پس ارسال گزارش دیوان محاسبات درباره تفریغ بودجه ۹۷ به مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور از عدم نشست کارشناسان این دیوان با دولتمردان شکایت کرده و آن را به قهر تعبیر کرده بود در حالی که عادل آذر در بیانیه دو روز گذشته خود از ارائه نامه ای خبر داده بود که طی آن در ۶ اسفند این گزارش به رئیس جمهور با ریز تخلفات داده شده است»، گفت: بله، این نامه به رئیس جمهور ارسال شده بود.

ربیعی ادامه داد: اظهارات عادل آذر متناقض با آنچه بیان شد، نیست. وی توضیح داد که نامه‌ای داده و درست هم گفته است. 

هر چند رئیس جمهور گزارش تفریغ در بودجه ۹۷ را دروغ خواند و نسبت به عدم اطلاع دولت از گزارش تفریغ توسط دیوان اعتراض کرد اما علی ربیعی به صراحت نامه عادل آذر به روحانی را تایید کرد.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه نیز در مورد گزارش ارائه شده از سوی دیوان محاسبات کشور گفت:ر«بخش اندکی از محتوای این گزارش قبلا در قالب یک پرونده با گزارش سازمان بازرسی و ضابطان قضایی در دادستانی تهران تشکیل شده و در مورد تعدادی از این افراد جرائمی اثبات و رای صادر شده و متهمان در حال گذراندن مجازات هستند و البته بخشی هنوز منتهی به صدور رای نشده و در مسیر صدور رای قرار دارد. باید در مورد محتوای گزارش بررسی شود و داوری در انتهای آن انجام خواهد گرفت و با جدیت و تمام توان ان را رسیدگی و نتیجه را به مردم اطلاع می دهیم».

به نظر می‌رسد دولت، رویه معمول خود در قبال منتقدان را در قبال دیوان محاسبات هم به کار گرفته است اما نکته اینجاست که در داستان رفت و برگشتی دولت و دیوان محاسبات نشان می‌دهد نه تنها در این دوره بلکه در هیچ مقطعی از دولت‌های یازدهم و دوازدهم، گزارش‌های تفریغ به پذیرش مفاد آن‌ها توسط دولت در موارد تخلف منجر نشده است،‌ در حالی که عمده گزارش‌های ارسالی به کارشناسان دیوان از سوی خود سازمان ها و وزارتخانه‌های دولتی ارسال می شود که دارای نتیجه ای با دو حالت است، یا دولت، خود، آمار غلط داده و یا گزارش نهایی دیوان حاصل تخلفات خود دولت است.

و نکته دیگر، اینکه به گفته سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس هیچ دستگاهی در مسیر ارسال گزارش دیوان محاسبات به مجلس،‌ نمی‌تواند گزارش جدیدی را جایگزین گزارش قبلی خود کند چرا که دیوان گزارش جدید را نمی‌پذیرد، به این علت که باید اطلاعات را در مهلت قانونی خود به دقت مورد ارزیابی و صحت و سقم آن را بررسی کرده و پس از آن گزارش مربوطه را به صحن علنی مجلس ارسال کند.

حال،‌ افکار عمومی منتظر پاسخ به این 2 سوال است که «چرا روحانی به گزارش تفریغ بودجه 97 حمله می کند؟ و دوم و مهمتر اینکه چرا رئیس دولت دوازدهم جهت تنویر افکار مستندات خود را از عذرخواهی عادل آذر ارائه نمی‌کند؟

منبع: فارس

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: گزارش تفریغ بودجه تفریغ بودجه ۹۷ دیوان محاسبات عادل آذر بودجه 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان از رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مظفر جمالی‌نژاد، ظهر امروز، در دیدار  با استاندار لرستان گفت: تحقق  شعار سال برای امید و اعتمادآفرینی‌ هرچه بیشتر در جامعه نیازمند همراهی و اهتمام دستگاه‌های اجرایی است.

او با اشاره به اتخاذ سیاست پیشگیرانه و اقدام به‌موقع دیوان محاسبات لرستان در چارچوب اختیارات قانونی، اضافه کرد: استفاده از تهیه تفریغ زودهنگام، تهیه گزارش‌های تحلیلی و آسیب‌شناسی و راه‌اندازی سامانه 198 ازجمله اقدامات این اداره‌کل است.

توانمندسازی تسهیل‌گران اقتصاد مقاومتی در لرستان + فیلم

مدیرکل دیوان محاسبات لرستان عنوان کرد: رصد و نظارت بر سامانه‌ها و بانک‌های اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی، بازدید‌های میدانی، برگزاری نشست‌ها و دوره‌های  آموزشی و تخصصی از دیگر اقدامات این اداره‌کل بوده‌است.

جمالی‌نژاد با اشاره به کمک به پیشرفت و توسعه لرستان، بیان کرد: دستاوردهای خوبی را در تحقق منابع  و مصارف بودجه،  جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی به‌دست آورده‌ایم.

ابوطالب شفقت، استاندار لرستان، نیز در این نشست گفت: تصمیم‌گیری  مؤثر و اجرای برنامه‌های کلان و راهبردی نیازمند اصلاح و بازنگری در فرآیندها و نظام بودجه‌ریزی فعلی است.

او ورود دیوان محاسبات را به حوزه شرکت‌های دولتی و شبه‌دولتی بسیار مهم دانست و یادآور شد: از ارسال گزارش‌های  تحلیلی و نتایج نظارت برخط ماهانه برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر استقبال می‌کنیم.

انتهتی پیام/645

دیگر خبرها

  • سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور