Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-27@23:13:17 GMT

احتمال مجازی شدن ترم مهر دانشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۲۸۵۰

احتمال مجازی شدن ترم مهر دانشگاه‌ها

خبرگزاری مهر: محمد تقی احمدی با اشاره به برگزاری اجلاس مجازی روسای دانشگاه‌های بزرگ، اظهار داشت: یکی از موارد مطروحه در این جلسه احتمال برگزاری ترم مهرماه دانشگاه‌ها به صورت مجازی بود؛ البته اگر در تابستان تاخیر‌های پیش آمده در آموزش و پژوهش دانشجویان، قابل جبران باشد و آموزش حضوری از مهرماه از سر گرفته شود، مناسب‌تر است تا اینکه آغاز آموزش حضوری و پذیرش دانشجویان از بهمن ماه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه تربیت مدرس افزود:، ولی اگر اواسط تابستان مشخص شود که این ویروس به خوبی فروکش نکرده و از طرفی دیگر فارغ التحصیلان کافی از دانشگاه‌ها خارج نشوند، ترم مهرماه به صورت مجازی برگزار خواهد شد و تاخیر در ورود دانشجو در بعضی دانشگاه‌ها می‌تواند قابل بررسی می‌تواند باشد.

احمدی با تاکید بر اینکه این موضوع هنوز نهایی نشده است، تصریح کرد: منتظر هستیم ببینیم جریان و روند پیشرفت این ویروس تا اوایل یا اواسط تابستان چگونه است.

وی با اشاره به اینکه به هر حال برگزاری ترم پاییز به صورت مجازی یکی از گزینه‌هایی است که در جلسه روسای دانشگاه بزرگ مورد بررسی قرار گرفت، گفت: از سوی دیگر نیز این نگرانی وجود دارد که احتمالا موج دوم کرونا در پاییز هم رخ دهد بنابرین باید تمامی احتمالات را در نظر گرفت، ولی فعلا تصمیم قاطعی در این باره گرفته نشده است.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس به یکی دیگر از موضوعات مطرح شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸، سازمان برنامه و بودجه وعده تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه را به دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های بزرگ داده بود، منتها در روز‌های اخر سال بخشی از بودجه ۹۸ پرداخت نشد و مقرر شد مابقی بودجه به صورت تنخواه در سال ۹۹ پرداخت شود.

وی ادامه داد: دانشگاه‌ها پیگیر هستند تا در اسرع وقت این بودجه توسط خزانه پرداخت شود تا مطالبات انباشته پیمانکاران، حق التدریسی‌ها و ... که قرار بود در سال گذشته تسویه شود، در اوایل بهار به صورت جامع قابل پوشش باشد و امیدواریم این قول عملی شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: دانشگاه ها شیوع کرونا دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۲۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به خبرنگاران گفت: در سال‌های قبل تعدادی افراد مبتلا به مالاریا در غرب خراسان شناسایی شده بودند که با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.   دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مواردی هم که برای اولین بار در برخی استان‌ها از جمله همدان، خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری و نیز محدوده دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خراسان رضوی و برخی مناطق پاک کشور، ثبت شده، همگی مالاریای وارده و غیربومی بوده و به علت سفر به مناطق جنوب شرقی بوده است.   وی ادامه داد: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.   غضنفری افزود: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.   وی گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه این بیماری در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی مانند رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.   دکتر غضنفری یادآوری کرد: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.   وی بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.   دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیش از هزار و ۱۰۰ تخت بیمارستانی در قالب شش بیمارستان، ۴۵ مرکز خدمات جامع سلامت فعال، ۳۱ پایگاه شهری و یک پایگاه روستایی، همچنین ۱۹۵ خانه بهداشت به بیش از نیم میلیون نفر جمعیت شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد خدمات بهداشتی و درمانی می‌دهد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • چرا اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه در حال افزایش است؟