Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@03:19:04 GMT

افزایش سه برابری تغییر کاربری غیرمجاز در جوین

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۳۵۹۵

افزایش سه برابری تغییر کاربری غیرمجاز در جوین

محمود احمدی، در گفتگو با خبرنگار مهر، با اظهار اینکه در سال ۹۷ تعداد کل پرونده‌های قضائی تغییر کاربری غیرمجاز در شهرستان جوین ۹ پرونده بوده که در سال ۹۸ این تعداد به ۲۷ پرونده قضائی رسیده است، گفت: بیشتر این تخلفات در روستاهای مسیر شهر نقاب تا حکم آباد انجام شده است.

رئیس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی جوین با اشاره به برخورد قاطعانه در زمینه تغییر کاربری اراضی زراعی، باغ‌ها و تعرض به اراضی ملی و تلاش برای کاهش این پرونده‌ها و جلوگیری از تخلفات، افزود: برخورد سریع و قاطع با هر نوع تغییر کاربری اراضی زراعی در جوین یکی از اولویت‌های همیشگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جوین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدی با تاکید بر اینکه دو سوم رأی پرونده‌ها در سال گذشته از طریق دستگاه قضائی صادر و به متخلفان اعلام شده است، گفت: سامانه ۱۳۱ به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارشات تغییر کاربری اراضی کشاورزی است و شهروندان جوینی در مناطق مختلف شهرستان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی، موضوع را به این سامانه گزارش کنند.

رئیس امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه دستگاه قضائی با نظارت مستمر، به موقع و با شناسایی مواردی که موجب تسهیل تغییر کاربری اراضی زراعی می‌شوند، می‌تواند در این زمینه نقش مهمی داشته باشند گفت: امیدواریم با همکاری همشهریان و بازدیدهای روزانه همکاران بتوانیم ریشه این نوع از جرایم را در شهرستان جوین بخشکانیم.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا تغییر کاربری جهاد کشاورزی کشاورزی اراضی جوین بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی تغییر کاربری اراضی زراعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۳۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند.

 قاسمعلی نیک‌پسند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: محققین توانسته‌اند با جایگزین کردن منابع و تولید برق از انرژی خورشید به نفع خود و برای تولید برق استفاده کنند.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: شهرستان جوین دارای ۳۶۰ حلقه چاه عمیق می‌باشد که از این میزان در اولین کمیته فنی بالغ‌بر ۱۷۰ حلقه از آن متقاضی مجهز شدن به پنل خورشیدی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه شهرستان جوین دارای تعداد ۳۶۰ حلقه چاه است، اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بدون شک کشاورزی را باید به سمت و سوی نوین‌سازی و کاهش هزینه‌های تولید پیش ببریم، افزود: طرح تجهیز چاه‌های عمیق به پنل‌های خورشیدی با هدف جلوگیری از خسارت قطعی برق در تابستان با توجه به افت عملکرد محصولات و سوختگی پمپ‌ها و ریزش میل چاه‌ها در حال ترویج است که با استقبال خوبی مواجه شده است.

نیک‌پسند اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی در ادامه با اعلام اینکه شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی، نقش عمده‌ای در تأمین امنیت غذایی منطقه دارد، گفت: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.

جوین ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دام‌پروری و طیور دارد و کارخانه قند و مجتمع کشت و صنعت جوین از صنایع مهم مرتبط با بخش کشاورزی در این شهرستان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ