Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش‌های مختلف نشان می‌دهد که آسایشگاه‌های سالمندان و مراکز توانبخشی در آمریکا به دلیل کمبود تجهیزات و ضعف در ارائه مراقبت‌های بهداشتی، به مرکز شیوع ویروس کرونا برای بیماران تبدیل شده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، پایگاه «سی‌ان‌ان» در گزارشی با اشاره به کمبود تجهیزات پزشکی و کوتاهی در ارائه مراقبت‌های بهداشتی و درمانی در آسایشگاه‌های سالمندان در آمریکا نوشت، گزارش‌های اخیر از دولت آمریکا نشان می‌دهد که چگونه کمبود تجهیزات، کوتاهی در مراقبت‌های درمانی، نبود شفافیت در ارائه اطلاعات از سوی دولت و اقدامات پیشگیرانه ناکافی برای کنترل بیماری، باعث گسترش ویروس کرونا در آسایشگاه‌های سالمندان آمریکا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته پایگاه «سی‌ان‌ان»، با وجود تجهیزات ناقص و کارکنان درمانی پرکار، حتی آسایشگاه‌های سالمند مطرح در آمریکا نیز سخت در تلاشند بیمارانی که مبتلا به کرونا شده را درمان کنند و یا فاصله اجتماعی این بیماران را حفظ کنند. اقداماتی که برای محافظت از سالمندان در این آسایشگاه‌ها در نظر گرفته شده، آنها را آسیب‌پذیر‌تر‌ و از اجتماع دورتر کرده است. به نوشته این پایگاه خبری، ناظران دولتی آمریکا گفته‌اند مراقبت درمانی بدون آزمایش و تست این بیماری و حفظ اسرار از سوی برخی بخش‌ها آسان‌تر خواهد بود.

یک پرستار آمریکایی در یکی از آسایشگاه‌های ایالت میشیگان به اداره بهداشت این ایالت گفت: «هیچ نوع تست یا آزمایشی وجود ندارد.» این پرستار با اشاره به اینکه از تیم پرستاری وی انتظار می‌رود بیماران یک بخش را که به «بخش کووید» معروف شده مراقبت کنند گفت که آنها مجبور شده‌اند برای بیماران این بخش دارو‌ را خودشان تأمین کنند. وی در ادامه گفت: «من از یک بیمار مراقبت می‌کنم که واقعاً در حال مردن است.»

مقامات شهر ماساچوست، بعد از اینکه اولین مورد مبتلا به ویروس کرونا در یکی از آسایشگاه‌‌های سالمند این شهر اعلام شد این آسایشگاه را محکوم کردند؛ زیرا در تماسی که این آسایشگاه با رئیس‌ پلیس این شهر داشت، این آتش‌نشانی متوجه شده بود که گویی این آسایشگاه مسئله‌ای را پنهان می‌کند اما آنها نمی‌دانستند که داخل این آسایشگاه چه می‌گذرد.

خبرگزاری «سی‌ان‌ان» طبق گزارش‌های پلیس متوجه شده بود که قبل از اینکه بیش از 12 نفر در سردخانه یکی از آسایشگاه‌های نیوجرسی کشف شود، تماس‌هایی با پلیس این ایالت گرفته شده و درباره کوتاهی در امر رسیدگی به این بیماران در این آسایشگاه گزارش‌هایی ارائه کرده‌اند.

«سی‌ان‌ان»‌ در ادامه نوشت، بسیاری از آسایشگاه‌های سالمندان در آمریکا قبل از اینکه ویروس کرونا شیوع پیدا کند، با کمبود نیروی کار و نبود تجهیزات در پیشگیری از بیماری، مواجه بوده‌اند. اکنون در این آسایشگاه‌ها با وجود اینکه تجهیزات بهداشتی و دسترسی به تجهیزات تست و آزمایش بیماری کم است، پرستاران در حال مراقبت از افرادی هستند که در معرض خطر مرگ قرار دارند و سلامت خود را برای این منظور به خطر انداخته‌اند.

به گزارش «‌سی‌ان‌ان»، طبق گفته یکی از افرادی که به شکایت‌های عمومی برای موارد درمانی در دولت آمریکا را رسیدگی می‌کند، هیچ نظارتی بر این آسایشگاه‌ها وجود ندارد. دولت فدرال، نظارت‌های بهداشتی و امنیتی بر این مراکز را متوقف کرده در صورتی که باید از پرستاران و سالمندان در این مراکز، مراقبت‌های بیشتری انجام دهد. بررسی «سی‌ان‌ان‌» در این مورد همچنان ادامه دارد و طبق گفته این پایگاه خبری، شکایت‌هایی که در این باره به این مرکز ارائه شده، نشان می‌دهد که مشکلاتی جدی در کنترل ویروس کرونا و مراقبت‌های درمانی در آمریکا وجود دارد.

پایگاه «سی‌ان‌ان» در ادامه نوشت، خانواده‌هایی که اغلب برای دیدار عزیزانشان به این آسایشگاه‌ها سر می‌زنند و حتی به مراقبت از آنها کمک می‌کنند، به دلیل جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، موقتاً نمی‌توانند این کار را انجام دهند. «سی‌ان‌ان» با خانواده‌های این سالمندان در چهار ایالت مختلف گفت‌وگویی انجام داده است، این خانواده‌ها گفتند که تلاش کرده‌اند کیت تست تشخیص کرونا برای این سالمندان ببرند و از شرایط آنها با خبر شوند، اما مقامات این آسایشگاه‌ها حتی اطلاعات حیاتی و مهم را از آنها مخفی کرده‌اند. حتی یک خانم که گفته بود تست کرونای پدر مریض او، در یک آسایشگاه، مثبت اعلام شده تصمیم گرفته خود با پلیس تماس بگیرد و او را به بیمارستان ببرد.

روز یکشنبه هفته گذشته، دولت فدرال آمریکا در بیانیه‌ای قانون جدیدی را اعلام و آسایشگاه‌های سالمندان در این کشور را ملزم کرد که موارد مبتلا به ویروس کرونا را به اعضای دیگر سالمند و خانواده‌های این افراد و همچنین به «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا» اعلام کنند. فردی که به شکایت‌های عمومی رسیدگی می‌کند، اعلام کرد که ما منتظر هستیم ببینیم که ناظران دولتی تا چه حد جدی خواهند بود. فردی دیگر با همین منصب که در ایالت واشنگتن به شکایت‌های بهداشتی و درمانی رسیدگی می‌کند، اظهار نگرانی کرد و گفت: «من درباره کم‌کاری، مراقبت‌ ضعیف، نقض حقوق و سو‌ء‌استفاده‌ (در این آسایشگاه‌ها) نگران هستم.

طبق گزارش‌هایی که «سی‌ان‌ان» از پلیس ایالت نیوجرسی دریافت کرده، هفته‌ها قبل از اینکه یکی از مراکز توانبخشی در این ایالت، 17 جسد را در سردخانه خود نگه دارد، یک بحران جدی‌تر وجود داشته است.

این پایگاه خبری در ادامه نوشت، تماس‌های متعددی با پلیس این ایالت گرفته شده و افرادی را گزارش کرده‌اند که علایمی مانند تب بالا داشته‌اند، اما از این افراد تعداد کمی به بیمارستان فرستاده شدند. طبق گزارش «سی‌ان‌ان» این مرکز توانبخشی به تنهایی 36 کشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا داشته است. قبل از اینکه پلیس ایالت نیوجرسی این اجساد را پیدا کند، گزارش‌هایی به پلیس ارائه شده که تجهیزات محافظتی در این مرکز وجود نداشته و پرستاران نیز در مراقبت‌های خود کوتاه می‌کنند و حتی این فرضیه وجود داشته که برخی از آنان به سالمندان غذا نمی‌دادند. حتی بعد از اینکه پلیس این ایالت کشته‌ها را پیدا کرد، تماس‌ها به اداره پلیس متوقف نشد. برخی سالمندان شکایت داشتند که نمی‌توانند به خانواده‌ها تماس بگیرند. توجیه این مرکز برای شمار کشتگانی که وجود این بود که تمام کشته‌شدگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا کشته نشده‌اند.

به گزارش «سی‌ان‌ان»، تاکنون ایالت نیوجرسی به کانون گسترش ویروس کرونا تبدیل شده است. این ایالت بیش از 2 هزار و پانصد مورد مبتلا به این ویروس را تأیید کرده و بیش از 13 هزار نفر نیز در صد‌ها مرکز مراقبتی و آسایشگاه‌ها در این ایالت به ویروس کرونا مبتلا هستند.

مرکز خدمات بیمه پزشکی سالمندان و بهداشت مستمندان، که یک نهاد فدرال است و آسایشگاه‌‌های سالمندان در آمریکا را مدیریت می‌کند، در ماه مارس به مقامات خود دستور داد که نظارت‌های ایمنی و بهداشتی روتین را به منظور مراقبت از سالمندان متوقف کنند و در عوض بر تجهیزاتی که برای تست تشخیص ویروس، اقدامات پیشگیری و بررسی موقعیت‌های «ضروری» هستند، تمرکز کنند.

بر اساس گزارش «سی‌ان‌ان»، هفت آسایشگاه سالمند در آمریکا بیشترین نقض قانون را داشته‌اند و طبق گفته مرکز خدمات بیمه پزشکی سالمندان و بهداشت مستمندان، حدود 100 آسایشگاه دیگر نیز برای کنترل و پیشگیری بیماری کرونا تجهیزات کمی داشته‌اند.

این پایگاه خبر در ادامه نوشت، دختر یکی از سالمندان در یکی از این آسایشگاه‌ها در مصاحبه‌ای با «سی‌ان‌ان» عنوان کرد که آسایشگاهی که از مادر وی مراقبت می‌کند چندین مورد ابتلا به کرونا داشته‌ است، اما این مرکز موارد مبتلا به این ویروس را انکار کرده است. وی درباره این مرکز گفت: «من نمی‌تونم به آنها اعتماد کنم. من از صاحبان این آسایشگاه عصبانی هستم، نه از کارکنان این مرکز چون بر این باورم که آنها از مادر من خوب مراقبت می‌کنند. ما باید هفته‌ها پیش او را از این آسایشگاه بیرون می‌آوردیم.»

همزمان که ویروس کرونا در سراسر آمریکا گسترش می‌یابد، ناظران دولتی این کشور از سوی خانواده‌ها، شهروندان و کارکنان شکایت‌های زیادی را درباره کمبود تجهیزات و ضعف در مراقبت از بیماران می‌شنوند. علاوه بر این، گزارش‌های دیگر حاکی از آن هستند که تجهیزات محافظت شخصی در مراکز مراقبتی و آسایشگاه‌های سالمندان در آمریکا کم هستند و این مراکز در ارائه اطلاعات شفافیت ندارند. شکایت‌هایی نیز در مورد بیمارانی شده که به خوبی با آنان برخورد نمی‌شود و همچنین برخی کارکنان درمانی در آمریکا نگران هستند که اگر درباره مشکلات صحبت کنند، مجازات خواهند شد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا آسایشگاه سالمندان کرونا مرگ و میر ناشی از کرونا آسایشگاه های سالمندان سالمندان در آمریکا آسایشگاه های سالمند آسایشگاه ها ویروس کرونا کمبود تجهیزات ادامه نوشت خانواده ها سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب

آفتاب‌‌نیوز :

از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهزاد حاتمی افزود: کبد چرب الکلی در پی مصرف طولانی الکل ایجاد می‌شود و کبد چرب غیرالکلی عمدتا در زمینه سندرم متابولیک مثل چاقی، دیابت و چربی خون بالا فرد را مبتلا می‌کند.

وی با اشاره به این که کبد چرب یعنی رسوب چربی در کبد به میزانی که بیش از پنج تا ۱۰ درصد وزن کل آن را تشکیل می‌دهد، اظهارداشت: پیشرفت رسوب چربی در کبد ممکن است باعث ایجاد التهاب در سلول‌های کبدی و به دنبال آن به مرور باعث ایجاد فیبروز پیشرفته کبدی و سیروز شود.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش، ادامه داد: کبد چرب در اکثر موارد علامتی ندارد و بیمارانی که غالبا به طور اتفاقی سونوگرافی شکم به دلایل دیگر انجام می‌دهند متوجه چرب بودن کبد خود می‌شوند و یا در طی بررسی علت افزایش آنزیم‌های کبدی، کبد چرب تشخیص داده می‌شود.

وی با بیان این که کبد چرب در صورتی که علامت‌دار شود با نشانه‌هایی، چون احساس کسالت و خستگی، تهوع و درد یا ناراحتی مبهم در سمت راست بالای شکم خود را نشان می‌دهد، تاکید کرد: در صورتی که کبد چرب باعث التهاب و آسیب پیشرونده کبد شود می‌تواند منجر به بیماری پیشرفته کبدی یا سیروز شود.

وی ادامه داد: کبد چرب شایع‌ترین علت بیماری مزمن کبدی در کشور‌های غربی به حساب می‌آید و شیوع آن بین ۱۰ تا بیش از ۴۰ درصد (بطور متوسط ۲۵ درصد) است.

حاتمی در ادامه به شیوع بالای کبد چرب در ایران اشاره کرد و توضیح داد: این بیماری در کشور حتی از متوسط جهانی بالاتر است، طبق برخی آمار موجود شیوع کبد چرب در ایران حدود ۴۰-۳۰ درصد در جمعیت بالای ۱۸ سال است.

وی شایع‌ترین سن بروز کبد چرب را دهه چهارم و پنجم زندگی عنوان کرد و گفت: بیماری کبد چرب در مردان شایع‌تر است، ولی در عین حال برخی مطالعات نیز شیوع بالاتر کبد چرب در زنان را گزارش کرده‌اند.

این فوق تخصص بیماری‌های کبد و گوارش بالغین، ادامه داد: با توجه به سیر روزافزون شیوع اضافه وزن و چاقی در کودکان، به نظر می‌رسد که سن شیوع کبد چرب پایین‌تر شده است و افزایش شیوع کبد چرب در کودکان زنگ خطری است که باید توجه جدی به آن معطوف داشت.

وی افزود: پیروی از سبک غلط زندگی، کم تحرکی و استفاده روزافزون از تنقلات و غذا‌های آماده پر کالری (فست فود) از عوامل مهم افزایش شیوع کبد چرب در کودکان و بزرگسالان است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان این که اضافه وزن و چاقی، دیابت، چربی خون بالا و سندرم متابولیک از عوامل خطر عمده ابتلا به کبد چرب هستند، توضیح داد: برخی بیماری‌ها نیز از جمله کم کاری تیروئید، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، آپنه انسدادی در موقع خواب ممکن است با کبد چرب همراه باشند. همچنین برخی دارو‌ها نیز ممکن است باعث ایجاد کبد چرب شوند. عوامل ژنتیکی و تفاوت‌های قومی نژادی نیز در ایجاد کبد چرب نقش دارند.

وی همچنین درباره ضرورت درمان بیماری کبد چرب گفت: کبد چرب در صورت عدم درمان علاوه بر این که ممکن است باعث آسیب پیشرونده کبدی، سیروز کبدی، نارسایی کبدی و بالاخره سرطان کبد شود، به عنوان عامل خطر عمده برای بیماری‌های قلبی عروقی نیز به شمار می‌رود. نخستین و اساسی‌ترین اقدام درمانی برای کبد چرب، ورزش و کاهش وزن است.

حاتمی با اشاره به این که بیمارانی که اضافه وزن یا چاقی دارند باید با اصلاح شیوه زندگی خود، ورزش و رژیم غذایی به کاهش وزن مبادرت کنند، اضافه کرد: در این افراد کاهش وزن سریع به هیچ وجه توصیه نمی‌شود؛ به طوری که حتی ممکن است باعث تشدید آسیب کبدی نیز شود.

وی ادامه داد: میزان توصیه شده مجاز برای کاهش وزن ۰.۵ تا یک کلیوگرم در هفته است و در عین حال بهتر است این افراد روزانه حداقل ۴۵-۳۰ دقیقه ورزش متوسط (حداقل پنج روز در هفته) داشته باشند.

به گفته وی، در درصدی از افراد که اضافه وزن و چاقی نیز دارند (حدود ۲۰-۱۰ درصد) ممکن است کبد چرب ایجاد شود که در این گروه نیز ورزش منظم به بهبود کبد چرب کمک می‌کند.

حاتمی با تاکید بر کنترل مناسب قند خون در بیماران دیابتی و کنترل فشار خون و چربی خون به مبتلایان کبد چرب توصیه کرد: در برخی موارد نیز با تجویز پزشک استفاده از درمان دارویی ضرورت دارد.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود افراد مبتلا به کبد چرب از مصرف غذا‌های پرکالری و پرچرب و به ویژه پرکربوهیدرات مانند فست فود، شیرینی جات و نوشابه‌های گازدار و خصوصا الکل اجتناب کنند. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه در این بیماران توصیه می‌شود، البته باید توجه داشته باشند مصرف بیش از حد میوه‌هایی که محتوای فروکتوز بالایی دارند نیز باید خودداری کنند.

حاتمی با بیان این که مصرف قهوه نیز در بیماران مبتلا به کبد چرب مفید است، گفت: البته مصرف بیش از حد قهوه به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند