Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع ویروس کرونا و توسعه آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه ها باعث شده تا برخی از دانشجویان نگران نمرات پایان ترم خود باشند و این سوال ذهن آنها را مشغول کرده است که اگر در امتحان نتیجه خوبی نگرفتند آن را می‌توانند جبران کنند یا خیر.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، این روزها که به خاطر شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران دانشگاه‌ها دست به گریبان آموزش مجازی شده‌اند بسیاری از دانشجویان نگرانند که چگونه می‌توانند نمرات پایین خود را در این ترم تحصیلی اصلاح کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان دانشگاه آزاد اسلامی در بخشنامه‌ای که در 31 فروردین‌ماه صادر کرد این امکان را برای دانشجویان این دانشگاه فراهم کرد. حال سؤال مهم این است که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی چگونه می‌توانند نمره مردودی خود را اصلاح کنند؟

براساس دستورالعمل دانشگاه آزاد اسلامی؛ آن دسته از دانشجویان پزشکی که در کلاس‌های مجازی و امتحانات پایان ترم شرکت کرده و نمره قبولی اخذ نکرده‌اند، می‌توانند تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مازاد بر واحدهای انتخابی و تا سقف سه درس و حداکثر 6 واحد را مجدداً بدون پرداخت شهریه انتخاب و نمره خود را جبران کنند.

ثبت نمرات جبرانی در کارنامه در ترم دوم سال ۹۸ -۹۹ خواهد بود. مسئول برنامه‌ریزی و اجرایی کردن مناسب این سیاست معاونان و رؤسای دانشکده‌های علوم پزشکی واحدها خواهند بود.

همچنین آن دسته از دانشجویان غیرپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی که در کلاس‌های مجازی شرکت کرده و تا سقف سه درس و حداکثر 6 واحد را در دوره کاردانی و کارشناسی، نمرات کمتر از ۱۲ و در دوره تحصیلات تکمیلی نمره کمتر از ۱۴ کسب کنند، می‌توانند تا پایان سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مازاد بر واحدهای انتخابی مجدداً بدون پرداخت شهریه انتخاب واحد نموده و نمره خود را جبران کنند. مسئول برنامه‌ریزی و اجرایی کردن مناسب این سیاست معاونین آموزشی واحدها خواهند بود.

این در حالی است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌ها از این امکان برخوردار نیستند. علی اشرفی زاده معاون آموزشی دانشگاه خواجه‌نصیرالدین طوسی درباره درخواست دانشجویان خواجه نصیر درباره عدم حذف نمرات مردودی از کارنامه، گفت: «در حال حاضر مطابق مقررات فعلی معاونت آموزشی دانشگاه حذف نمره مردودی از کارنامه دانشجویان امکان‌پذیر نیست.»

البته این تصمیم دانشگاه آزاد اسلامی سبب شد که بسیاری از دانشجویان دانشگاه‌های دیگر خواستار ایجاد این امکان شوند و علی خاکی صدیق درباره آن گفت: «وزارت علوم پیش از ابلاغ دستورالعمل نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم به دانشگاه‌ها در ایام شیوع ویروس کرونا، یک نسخه اولیه تهیه و برای دریافت پیشنهادها و راهکارهای دانشگاه‌ها آن را به مراکز آموزش عالی دولتی ارسال کرد.

وی افزود: در یکی از بندهای این پیش‌نویس به حذف نمره از امتحانات پایان ترم اشاره شده بود اما در جمع‌بندی نهایی و ابلاغ آن به دانشگاه‌ها حذف شد.

معاون آموزشی وزیر علوم تأکید کرد: حذف نمره از امتحانات پایان ترم هیچ ارتباطی به دوران کرونا ندارد و تعدادی از دانشگاه‌ها پیش از شیوع ویروس کرونا هم حذف نمره را اجرا می‌کردند؛ به‌عنوان‌مثال، دانشگاه صنعتی شریف حذف نمره را در برخی دروس اعمال می‌کند.»

حال باید بسیاری از دانشجویان منتظر باشند که آیا مقررات آموزشی دانشگاه‌ها اجازه اصلاح نمره را به آن‌ها می‌دهد یا نه؟ چراکه از سخنان معاون آموزشی وزارت علوم پیداست که چنین امکانی وجود داشته ولی رغبت چندانی برای آن وجود ندارد.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی وزارت علوم نمره مردودی دانشگاه آزاد اسلامی امتحانات پایان ترم شیوع ویروس کرونا دانشگاه ها حذف نمره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، پلیس نیویورک با یورش به دانشگاه کلمبیا، تحص دانشجویان این دانشگاه در حمایت از غزه را پایان داد.

پلیس نیویورک تظاهرات‌کنندگان و خبرنگارانی را که دستان خود را به هم داده بودند تا نیروهای پلیس نتوانند آنها را از هم جدا کنند از محوطه سالن همیلتون خارج کردند.

این اقدام چند روز بعد از تحصن دانشجویان در این دانشگاه شد که تاثیر زیادی در افکار عمومی آمریکایی و غربی داشت.
  بعد از این که دانشجویان درب‌های ساختمانی را که در آن تحصن کرده بودند، بستند، نیروهای پلیس از پنجره‌ها وارد ساختمان شدند.

رسانه‌های آمریکایی در این باره گزارش دادند که رئیس دانشگاه کلمبیا از نیروهای پلیس خواسته است که تا روز 17 می در دانشگاه بمانند. این رسانه‌ها همچنین از بازداشت ده‌ها دانشجو خبردادند.

تصاویر منتشر شده، بیانگر حضور صدها نفر از نیروهای پلیس با لباس ضد شورش در محوطه دانشگاه است.

این در حالی است که تحصن دانشجویان دانشگاه کلمبیا مسالمت‌آمیز و بدون هرگونه اغتشاش بوده است و دانشجویان تنها شعارهایی در حمایت از فلسطین سر می‌دادند.

دانشجویانی که در این دانشگاه تحصن کرده بودند خواسته‌هایی را برای پایان اعتصاب خود به مدیریت دانشگاه ارائه دادند که مهم‌ترین آنها قطع هرگونه ارتباط اقتصادی و دانشگاهی میان این دانشگاه و موسسات و دانشگاه‌های اسرائیلی بود.

در همین رابطه 117 نفر از اعضای هیئت تدریس وابسته به دانشگاه جورج واشنگتن در آمریکا با امضای طوماری از مدیریت دانشگاه خواستند از تصمیم خود برگشته و مجازات‌هایی که برای دانشجویان شرکت کننده در اعتصاب در محوطه دانشگاه در نظر گرفته است را لغو کند.

در این طومار خواسته شده بود که همه درخواست‌ها برای دخالت پلیس به منظور پایان دادن به تحصن پس گرفته شده و نشستی برای شنیدن خواسته‌های دانشجویان ترتیب داده شود.

دیگر خبرها

  • فیلم| دانشجویان معترض آمریکایی جزو کدام اقشار جامعه هستند؟
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • یورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • پورش پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ده‌ها دانشجو بازداشت شدند
  • گسترش موج اعتراضات دانشجویان حامی غزه در آمریکا و جهان
  • مرغ آمریکایی‌ها غاز است!
  • دانشگاه کلمبیا تعلیق دانشجویان معترض را آغاز کرد
  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق کرد 
  • دانشگاه کلمبیا: با رهبران دانشجویان درباره اعتراضات به اسراییل به توافق نرسیدیم
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲