Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@16:13:11 GMT

یک خیابان در شهر همدان به اسم مدافعان سلامت نامگذاری شود

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۲۸۰۱۱

یک خیابان در شهر همدان به اسم مدافعان سلامت نامگذاری شود

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی عصر شنبه در آئین اهدا تعداد ۲۰۰۰ گان و ماسک و تجهیزات پزشکی به بیمارستان‌های همدان با اشاره به اقدامات ستاد مردمی مقابله با کرونا در استان همدان اظهار داشت: ستاد مردمی، یک حرکت جهادی مردمی بود که کاملاً هماهنگ با ستاد استانی و دیگر نهادها عمل کرد.

وی افزود: ستاد مردمی در عرصه‌های مختلفی همچون غربالگری، ضد عفونی، کارگاه‌های تولید اقلام بهداشتی و کمیته فرهنگی ورود کرده و عملکرد خوبی هم داشته و باید گفت که ستاد مردمی مدافعان سلامت را در این ایام تنها نگذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه همدان با بیان اینکه در شرایط فعلی به وحدت مثال زدنی دست پیدا کرده‌ایم، گفت: همراهی مردم با نهادهای حاکمیتی الگوی مناسب بشری بود که توسط مردم ما به دنیا ارائه شد.

وی عنوان کرد: در کشورهای غربی که مدعی تمدن هستند مسئله غارت و نگاه‌های فردی مطرح است در حالی که کشور ما در این شرایط نشان داد که مسئولیت پذیری‌های اجتماعی بسیار بالایی دارد.

نماینده ولی فقیه در استان همدان تصریح کرد: امروز وزارت بهداشت و کادر درمانی ما در دنیا حرف برای گفتن دارند و این یک شعار نیست و آنچه در عمل شاهد آن هستیم، صرفاً از باب انجام وظیفه و مباحث مالی نیست بلکه مدافعان سلامت ما واقعاً دغدغه دارند.

وی با تقدیر از مجاهدت‌های کادر درمانی و مدافعان سلامت ابراز کرد: پیشنهاد می‌دهم که پس از پیروزی و جشن نهایی یک روز را به عنوان مدافعان سلامت در کشور داشته باشیم و باید در شهر هم نام یک خیابان، به اسم مدافعان سلامت نامگذاری شود.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه با شکل گیری قرارگاه مواسات، شاهد اتفاقات خوبی بوده‌ایم، اظهار داشت: استان همدان با تشکیل ستاد مردمی، از همان اوایل شیوع کرونا ورود خوبی به مسئله مبارزه با این ویروس پیدا کرد و هدف اصلی آن هم انسجام بخشی به حرکت‌های جهادی مردم در شهر همدان بود.

وی همراهی مردم در مسیر مبارزه با کرونا را یادآور وحدت دوران دفاع مقدس دانست و گفت: قطعاً از شهر دارالمومنین و دارالمجاهدین همدان هم انتظاری جز این اتحاد نمی‌رفت.

کد خبر 4909477

منبع: مهر

کلیدواژه: امام جمعه همدان مدافعان سلامت ویروس کرونا بوشهر ماه مبارك رمضان شیراز شیوع کرونا ایلام قزوین کمک به نیازمندان بیرجند شهرکرد ستاد مقابله با کرونا بارش باران استانداری قزوین جهش تولید مدافعان سلامت ستاد مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۸۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، فرهاد بختیاری‌فر، یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در جلسه بررسی انتقال آب تالوار به شهر بهار، اظهار کرد: سال گذشته با تلاش‌های فراوان آب تالوار به همدان رسید، چاره‌ای جز استفاده از آب تالوار  نداریم ضمن اینکه تالوار از نظرحجم آبی بسیار مطمئن است.

وی افزود: آب تالوار طبق استانداردها تصفیه می‌شود و خروجی خوبی دارد و موضوع طعم و مزه آب انکارناپذیر است اما با این حال آب تالوار آرسنیک ندارد و با دستگاه آرسناتور دائماً آرسنیک آن اندازه‌گیری می‌شود که آرسنیک نداشته باشد. 
  
بختیاری‌فر، آب تالوار را برای مردم بهار امتیاز خوبی برشمرد و گفت: هنوز ذائقه مردم در بهار و همدان به این آب عادت نکرده است و مجبور به اختلاط آب تالوار با چاه‌ها و چشمه‌ها در همدان هستیم تا رضایت‌مندی آن بیشتر شود. 

مدیرعامل آب و فاضلاب استان همدان اختلاط آب در بهار را به‌علت وجود نیترات بالا در آب بهار به عنوان راهکار همیشگی دانست و خاطرنشان کرد: میزان نیترات در آب‌های دشت بهار بسیار بالا است و آن‌هم به‌علت کشت بی‌رویه و کم شدن منابع آبی است.

آبی از سمت شهرستان بهار به همدان انتقال داده نمی‌شود

بختیاری‌فر، خروجی آب دشت بهار در سال‌های گذشته را ۱۲۰۰ لیتر در ثانیه برشمرد و اظهار کرد: در گذشته میزان خروجی آب بهار بسیار بالا بود اما در حال حاضر در مجموعه چاه‌های بهار سه تا چهار لیتر در ثانیه آب خروجی دارد که تابستان منجر به قطعی آب می‌شود ضمن اینکه آبی که الان در بهار مصرف می‌شود، همان آب شربی است که در همدان از آن استفاده می‌شود و آبی از سمت بهار به همدان انتقال داده نمی شود. 

فرماندار  شهرستان بهار هم با اشاره به مشکلات به‌وجود آمده شهر بهار در حوزه آب شرب و شرح حادثه به‌وجود آمده در خطوط لوله انتقال آب بهار و استفاده از آب تالوار به همراه چاه‌های مورد استفاده در بهار تا ترمیم محل شکستگی آب گفت: با حادثه به‌وجود آمده با مشورت اداره آب تصمیم بر این شد که برای جبران کمبود آب بهار موقتاً از آب تالوار و مخلوط منابع دیگر آبی بهار در آب شرب استفاده شود. 

مجتبی فیض‌اللهی با اشاره به تلاش در تأمین آب تا برطرف شدن شکستگی لوله آب شهر بهار افزود: با اختلاط آب تالوار ممکن است تغییر مزه و بویِ آب رخ دهد و تا برطرف شدن کامل شکستگی لوله موقتاً این مشکل برقرار خواهد بود و اگر سیستم لوله‌کشی اصلاح شود مانند گذشته از آب بهار استفاده می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: به طور قطع ما مدافع حقوق مردم هستیم و از سال گذشته پیگیر اختصاص سهمیه آب تالوار به بهار بودیم اما تا زمانی که چاه‌های ما آب دارند نیازی به استفاده از آب تالوار برای شرب نمی‌بینیم.

امام جمعه بهار هم اظهار کرد: زمانی بخش اعظم آب همدان از بهار تأمین می‌شد، چرا زمانی که در ثانیه ۱۲۰۰ لیتر آب به همدان می‌رفت موضوع نیترات بالای آب مطرح نبود؟ 

حجت‌الاسلام رضا مصباح با اشاره به اثر نیترات ناچیز کشاورزی در آب گفت: وقتی سطح آب بالا باشد، پساب کشاورزی در آن اثر گذار می‌شود اما وقتی سطح آب ده‌ها متر پایین است، پساب کشاورزی در آن اثر ندارد. 

وی در ادامه به ارائه راهکار پرداخت و مطرح کرد: مسأله ما این است که در زمین بهار چاه‌های آب وجود دارد و بهار در بدترین وضعیت آبی در دو سال پیش به داد همدان رسید و سلامتی مردم از همه چیز برای ما مهمتر است. 

مصباح با بیان اینکه وارد کردن آب طعم‌دار به چرخه آب شرب در قاعده انصاف نیست، گفت: بهار آب دارد، اگر حالا آب طعم‌دار را به مردم بدهید انصاف نیست و باید اعتماد مردمی حفظ شود. 

وی با تأکید بر اینکه از مسئولان می‌خواهیم اگر آب بهار به همدان می‌رود آن را به بهار برگردانند، افزود: یکی از راهکارهای مهم برای حفظ منابع زیرزمینی، انسداد چاه‌های غیرمجاز است.

مصباح تصریح کرد: باید برای حفظ منابع زیرزمینی آب در شهر بهار چاره‌ای اندیشیده شود که یکی از آن‌ها بستن چاه‌های غیرمجاز آب است که چندین برابر آب شرب بهار از منابع زیرزمینی به صورت غیرمجاز برداشت آب می‌شود.

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ۴۷ درصد زایمان‌های استان همدان طبیعی است
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • تکذیب وجود آرسنیک در آب سد تالوار همدان
  • کشف یک دیواره تاریخی از یک بنا در همدان
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • چرا صهیونیست‌ها از اسامی مقدس برای نامگذاری تسلیحات و عملیات‌های نظامی استفاده می‌کند؟
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد