Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر در حاشیه نشست ستادهای مدیریت کرونا و اقتصاد مقاومتی که عصر روز شنبه ششم اردیبهشت ماه در محل وزارت کشور و در قالب ارتباط ویدئو کنفرانس با استان‌ها برگزار شد؛ با بیان اینکه در جلسه امروز سیاست‌های جدید جهش تولید را برای استان ها در ذیل سیاست های کلان دولت ابلاغ کردیم؛ گفت: در سال جدید در امتداد سال ۹۸ که  با مساله تحریم  فروش نفت و انتقال منابع و تامین  کالا از خارج  مواجه بودیم با دو موضوع و چالش جدید کرونا و رکود جهانی نیز مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی در ادامه افزود: مساله رکود جهانی بسیار جدی است و آثارش را در کاهش بی‌سابقه فروش نفت و کاهش تبادلات و تجارت جهانی می بینیم و این مساله بر اقتصاد کشورمان هم خواسته وناخواسته تاثیر خواهد گذاشت. برای همین بایستی نهایت تلاش مان را به کار بگیریم که آثار و پیامدهای منفی این رکود جهانی را بر اقتصاد مان کمتر کنیم.
وزیر کشور با اشاره به ایده جهش تولید مطرح شده  از سوی مقام معظم رهبری نیز گفت: برنامه دولت عملیاتی کردن ایده رهبری است؛ اقتضای این راهبرد، پای کار آوردن منابع و ظرفیت های اقتصاد داخلی است. در این راستا بازار سرمایه در کشور فعال شده و از سوی دیگر واگذاری‌ها نیز با هدف تامین منابع بیشتر برای دولت سامان یافته است.
رحمانی فضلی با اشاره به نقش بخش خصوصی و مردم در فعال شدن اقتصاد کشور گفت: وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و استانداری‌ها باید تلاش کنند نحوه مشارکت واقعی مردم را هم در حوزه تامین منابع  و هم سرمایه‌گذاری فراهم کنند. این جزء دستوراتی است که دولت داده و با هماهنگی استانها پیگیر اجرای آن هستیم.
وی همچنین به تلاش برای افزایش بهره‌وری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شرایط محدودی برای منابع و سرمایه گذاری داریم و برای خروج از این وضعیت یکی از بهترین راه‌ها افزایش بهره وری است. در این راستا اولین اولویت دولت، حفظ و صیانت از شرایط موجود تولید است. بحث دوم فعال کردن واحدهای تولیدی است که در شرایط کرونا دچار رکود شده اند و تلاش دولت بر فعال کردن این واحدها و بازگشت کارگران این حوزه است.
وزیر کشور به مساله سرمایه گذاری‌های جدید در کشور اشاره و گفت: با توجه به مساله بیکاری و اشتغال، تمرکز بر واحدهای تولیدی اشتغال‌زا و کوچک است که سریع به فعالیت ونتیجه برسد.
​ وی همچنین  از  برنامه دولت برای تمام کردن همه طرح‌های نیمه فعال در کشور خبر داد و گفت: همه باید تلاش کنیم که در سال جدید با محور قرار دادن مردم، اقتصاد داخلی کشورمان را که متاثر از شرایط رکود اقتصاد جهانی است با فعال کردن ظرفیت‌های داخلی به سمت و سوی هدفدار و تولید محور حرکت دهیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا اقتصاد مقاومتی عبدالرضا رحمانی فضلی ویروس کرونا کرونا ویروس اخبار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۲۹۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • آحاد مردم در نظارت و مدیریت اقتصادی مشارکت خواهند داشت
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور