Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات استان بوشهر پرورش ماهی در قفس را یکی از طرح‌های مهم در عرصه آبزی‌پروری دانست و گفت: در راستای توسعه طرح‌های پرورش ماهی در قفس در آبهای خلیج فارس امسال ۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اعتباری اختصاص یافته است. ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۸ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، وجود 930 کیلومتر مرزدریایی استان بوشهر با خلیج فارس ظرفیت مهمی برای اجرای طرح‌های پرورش آبزیان از جمله ماهی و میگو را فراهم کرده است که تحقق این مهم در عرصه تولید، اشتغال و صادرات نقش مهم و تاثیرگذاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آمارهای موجود بیش از 60 هزار هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر ظرفیت ایجاد زیرساخت برای پرورش ابزیان دارد که تاکنون زیرساخت افزون بر 10 هزار هکتار آن برای اجرای طرح‌های پرورش آبزیان فراهم  شده است.

واگذاری 7500 هکتار از اراضی ساحلی استان بوشهر برای پرورش میگو به سرمایه گذاران

از  10 هزار هکتار از زمین‌های ساحلی این استان به پرورش میگو  7 هزار و 500 هزار هکتار آن برای  اجرای طرح‌های پرورش میگو به سرمایه گذاران واگذار شده است.

مدیرکل شیلات استان بوشهر با بیان اینکه عملیات پرورش میگو هر ساله از اوایل اردیبهشت با تولید بچه میگو از مراکز تکثیر آغاز می‌شود اظهار داشت: امسال 15 مرکز تکثیر برای تولید بچه میگو با رعایت پروتکل‌های بهداشتی وارد عرصه فعالیت شده‌اند و تاکنون هیچ مشکلی در تولید بچه میگو نداشته‌اند.

علی بازدار از تولید 3 میلیارد قطعه بچه میگو از مراکز تکثیر بچه میگو 15گانه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: از این میزان بچه میگوی تولیدی  بیش از 90 درصد آن نیاز پرورش دهندگان این ابزی در استان تامین می‌کند و مابقی به دیگر استان‌ها که در امر پرورش میگو فعالیت می‌کنند ارسال می‌شود.

وی از افزایش مزرعه پرورش میگو در استان خبر داد و بیان کرد: سال قبل 305 مزرعه پرورش میگو در استان بوشهر فعال بود که امسال این مزارع به 344 مزرعه میگو افزایش یافته است.

29 هزار تن میگوی پرورشی تولید می‌شود

مدیرکل شیلات استان بوشهر با اشاره به اینکه سال گذشته از 5100 هکتار اراضی پرورشی 21 هزار تن میگوی پرورشی تولید شد افزود: امسال بر اساس برنامه‌ریزی و بر اساس جهش تولید، اراضی پرورشی به شش‌هزار و 140 هکتار افزایش یافته که تولید 29 هزار تن میگوی پرورشی می‌شود.

بازدار افزایش هزینه‌ها، تأمین نقدینگی برای خرید نهاده‌های مورد نیاز از جمله بچه و غذای میگو را از جمله مشکلات پرورش دهندگان در استان بوشهر دانست و افزود: تولید میگوی پرورشی بر اساس برنامه‌ریزی در افق بلند مدت به 100 هزار تن در سال افزایش می‌یابد که در این راستا تکمیل مجتمع پرورش دلوار 3 و شهرک شیلاتی بندر ریگ مورد توجه قرار دارد.

 استان بوشهر قطب تولید میگوی پرورشی در کشور است که بیش از 60 درصد میگوی کشور در این استان تولید می‌شود.

پرورش ماهی در قفس یکی از ظرفیت‌های استان بوشهر است

مدیرکل شیلات استان بوشهر از صدور 42 مجوز پرورش ماهی در قفس برای این استان خبر داد و افزود: سال گذشته 1200 تن ماهی پرورشی سی‌باس در استان بوشهر تولید شد.

بازدار با تاکید بر پرورش ماهی در قفس در آبهای خلیج فارس تصریح کرد: تولید ماهی در قفس  تا سال 1400 به 8500 تن و  سال بعد از آن به 10 هزار و 500 تن افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه از سرمایه گذاران پرورش ماهی در قفس گفت:  در راستای توسعه طرح‌های پرورش ماهی در قفس در آبهای خلیج فارس امسال 23 میلیارد تومان تسهیلات اعتباری اختصاص یافته است.

صدور پروانه‌های تاسیس پرورش ماهی در قفس در بوشهر با ظرفیت تولید 27 هزار تن

در همین راستا رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به پرورش ماهی در قفس در آبهای استان بوشهر افزود: تاکنون پروانه‌های تاسیس پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر با ظرفیت تولید 27 هزار تن ماهی سی‌باس صادر شده است.

محمد تقی منوچهری با بیان اینکه تاکنون برای 2 پروژه پرورش ماهی در قفس با ظرفیت 11 هزار تن پروانه بهره‌برداری صادر شده است گفت: سال قبل افزون بر یک‌هزار و 200 تن ماهی سی‌باس تولید شد که امسال این میزان با نصب قفس‌های پرورشی در دریا افزایش می‌یابد.

43 مجوز پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر صادر شد‌+تصاویر ظرفیت پرورش ماهی در قفس در آب‌های استان بوشهر به 10 هزار تن افزایش می‌یابد 1400 تن ماهی پرورشی در استان بوشهر تولید می‌شود+تصاویر

وی به هدف گذاری امسال برای تولید ماهی در قفس در آبهای استان پرداخت و تصریح کرد:امسال با برنامه‌ریزی انجام شده ظرفیت پرورش ماهی در قفس در آبهای استان بوشهر افزایش می‌یابد.

افزایش تولید ماهی پرورش در قفس در استان بوشهر به 50 هزار تن تا پایان برنامه ششم

مدیرکل شیلات استان بوشهر بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده  تولید ماهی پرورش در قفس در استان بوشهر تا پایان برنامه ششم به ظرفیت 50  هزار تن می‌رسد.

بازدار با اشاره به اینکه میزان تولید پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر سال گذشته به 1200 تن رسید افزود: در این راستا  انتقال تکنولوژی تولید بچه ماهی پرورشی در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته است.

از جمله اقدامات صورت گرفته  در راستای اقتصاد مقاومتی و اشتغال‌زایی در استان ساحلی بوشهر ، طرح پرورش ماهی در قفس است که حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران در این عرصه ویژه تخصیص تسهیلات بانکی ارزان‌ قیمت امری مهم و ضروری است.

انتهای پیام/190/ح

R41363/P/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش ماهی در قفس در آبهای مدیرکل شیلات استان بوشهر قفس در استان بوشهر استان بوشهر افزایش می یابد استان بوشهر سرمایه گذاران طرح های پرورش میگوی پرورشی برنامه ریزی هزار هکتار ماهی پرورش پرورش میگو تولید ماهی هزار تن تولید بچه خلیج فارس بچه میگو تن ماهی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور حمایت از تولید و تامین انواع گوشت و فرآورده های گوشتی مصرفی خانوارها، قریب به ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرورش دام، طیور و آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته، به فعالان این حوزه پرداخت کرده و بدین ترتیب نقش موثری در تامین پروتئین حیوانی مورد نیاز جامعه و امنیت غذایی خانوار ایرانی ایفا کرده است.

شعب این بانک در سال ۱۴۰۲ به منظور مشارکت در تامین پروتئین حیوانی سبد غذایی خانوارها در سراسر کشور، بالغ بر ۱۴۰ هزار فقره تسهیلات به واحدهای پرورش دام، طیور و آبزیان و همچنین کشتارگاه ها، کارخانجات خوراک دام و صنایع عمل آوری، فرآوری، انجماد و بسته بندی محصولات گوشتی پرداخت کرده اند.

بر اساس این گزارش، از مجموع ۳۰۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداختی فوق الذکر در مقطع یادشده، بالغ بر ۱۴۸ هزار میلیارد ریال در راستای تامین مالی واحدهای پرورش دام سبک و سنگین، نزدیک به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال برای احداث و راه اندازی مزارع پرورش طیور گوشتی، حدود ۱۴ هزار میلیارد ریال در حمایت از پرورش آبزیان و ۳۴ هزار میلیارد ریال به منظور ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی مرتبط با گوشت و فرآورده های گوشتی پرداخت شده است.

شایان ذکر است، بانک کشاورزی حمایت از زنجیره تولید و تامین گوشت با هدف تحکیم پایه های امنیت غذایی کشور را یکی از مهمترین اهداف خود می داند و با پرداخت تسهیلات متنوع در تمام مراحل زنجیره تامین، شامل تولید علوفه و خوراک دام تا احداث دامداری ها، مرغداری ها و استخرهای پرورش ماهی، راه اندازی واحد های پرورش ماهی در قفس، احداث کشتارگاه ها و واحدهای فرآوری محصولات گوشتی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، تامین ماشین آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی، احداث واحدهای بسته بندی و نهایتاً حمل و توزیع، از فعالان این حوزه و تامین پروتئین حیوانی در سبد غذایی خانوارها حمایت می کند.

کد خبر 6093114

دیگر خبرها

  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • الگوی مهاجرت و گسترش گله‌های میگو در آب‌های استان بوشهر شناسایی شد
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو