Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر نادری، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه فناوری نانو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به فعالیت این شرکت اظهار کرد: در حال حاضر یکی از شرکت‌های مطرح در زمینه تجهیزات و محصولات مرتبط با این فناوری در دنیاست. این شرکت علاوه بر ساخت انواع تجهیزات الکتروریسی در مقیاس‌های مختلف از آزمایشگاهی تا صنعتی موفق شده تمامی زیرسیستم‌ها و لوازم جانبی مورد نیاز این فناوری را تولید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محصولات و خدمات این شرکت، شامل طراحی و تولید دستگاه‌های الکتروریسی در مقیاس آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و صنعتی با تجهیزات جانبی مختلف (منابع تامین اختلاف پتانسیل بالا، پمپ‌های سرنگی و کالکتورها) با تمرکز بر تولید ماسک‌های تنفسی، فیلترهای هوای نیروگاهی، فیلتر روغن و فیلتر هوای کابین و فیلتر هوای سوخت اتومبیل، توری پنجره، کیسه های جاروبرقی، ماسک‌های آرایشی بهداشتی صورت، زخم پوش فیلترهای اتاق تمیز، نانوپانسمان‌های پزشکی و سایر محصولات مبتنی بر نانوالیاف است.

وی تصریح کرد: دستگاه‌های الکتروریسی آزمایشگاهی شرکت برای تحقیق و توسعه انواع نانوالیاف سرامیکی، پلیمری و کامپوزیتی مناسب است. یکی از کاربرد اصلی این دستگاه که امروزه مورد توجه قرار گرفته استفاده از نانو الیاف برای تولید ماسک است.

نادری افزود: با استفاده از خط تولید صنعتی نانوالیاف می‌توان نانوالیاف موردنیاز برای کاربردهای متنوع را در مقیاس صنعتی تولید کرد، با استفاده از این خط تولید، پوشش انواع نانوالیاف روی سابستریت‌های مختلف برای تولید محصولات جدید در مقیاس صنعتی امکان‌پذیر است. در حال حاضر نمونه صنعتی دستگاه الکتروریسی در کارخانه‌های آزاد فیلتر‌، بهران فیلتر و سها و نمونه‌های آزمایشگاهی آن توسط حدود 150 آزمایشگاه دانشگاهی و پژوهشی خریداری و راه‌اندازی و بهره‌برداری می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه ماسک‌ها مدیای مختلفی دارند و بیشتر کارآرایی ماسک‌ها توسط همین لایه‌ها مشخص می‌شود، گفت: ما در این شرکت ماسک N95و سایر ماسک‌ها را تولید می‌کنیم؛ اما چیزی که در این میان حائز اهمیت است نوع پارچه استفاده شده در تولید این ماسک‌ها است.

نادری تأکید کرد: یکی از فعالیت‌های اصلی ما تولید دستگاه‌هایی است که این مدیا را تولید می‌کند و دیگری تولید ماسک تنفسی توسط همین دستگاه با استانداردهای مختلف است.

وی تولید دستگاه‌های الکترونیکی برای ساخت نانو الیاف را از دستاوردهای فناورانه این شرکت مطرح کرد و افزود: فعالیت اصلی ما تولید نانو الیاف است که کاربردهای مختلفی از جمله در تولید فیلتر و ماسک دارد. پیش از شیوع کرونا ویروس زمینه‌های تولید فیلترهای نانویی و نیز ماسک‌های تنفسی را به صورت جدی دنبال می‌کردیم، اما پس از شیوع کرونا ویروس تمرکز ما بر تولید فیلترهای نانویی برای استفاده در ماسک‌های تنفسی قرار گرفت.

نادری با اشاره به چالش‌های تولید ماسک N95 با کیفیت جذب 95 درصدی در ایران، خاطر نشان کرد: این چالش از سوی شرکت‌های نانویی تسهیل شد، از این رو با توجه به اینکه ظرفیت نانو در کشور پایین است، ما از شرکت‌های نانویی همکار درخواست کردیم ما را در تولید مواد مورد استفاده در ماسک‌های N95 همراهی کنند که با همکاری صورت گرفته ظرفیت خوبی برای تولید این نوع ماسک‌ها ایجاد شد، به گونه‌ای که روزانه بین 200 تا 250 هزار مدیای مورد استفاده در این نوع از ماسک‌ها توسط مجموعه این شرکت‌ها تولید و عرضه می‌شود. همچنین در کنار تولید مواد مورد استفاده در ماسک‌ها، این شرکت روزانه 30 تا 35 هزار ماسک را تولید و به بازار عرضه می‌کند. این میزان ظرفیت تولید در حال افزایش است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ظرفیت آن به تعداد ۵۰ هزار ماسک در روز افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با شاره به اینکه طی سال‌های اخیر محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای کره جنوبی، چین، مالزی، تایلند، مالزی، پاکستان و چین صادر شده است، گفت: تقریبا اولویت اصلی ما تولید ماسک‌های تنفسی است. همچنین در سال‌جاری سایت جدید این شرکت راه‌اندازی خواهد شد و در کنار آن 15 دستگاه صنعتی جدید نیز تولید خواهیم کرد، این دستگاه‌ها توانایی تولید 6هزار مدیای ماسک تنفسی در ساعت را دارند.

وی تصریح کرد:حدود 50 نفر در این شرکت به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

نادری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ساختار شرکت‌های دانش‌بنیان جهشی است بنابراین اگر این شرکت‌ها به مفهوم واقعی دانش‌بنیان باشد، قطعا جهش تولید در کشور محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 336 دانش بنیان ماسک فیلتر جهش تولید نادر نادری صادرات تولید داخلی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانش بنیان ماسک فیلتر جهش تولید نادر نادری صادرات تولید داخلی ماسک های تنفسی تولید ماسک دانش بنیان دستگاه ها ماسک ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید