Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در سال 99 حدود 30 میلیارد کمک نقدی ما خواهد بود، معادل همین مبلغ هزینه‌های المپیکی، اعزام و رویدادهای ماست.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سیدرضا صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک در نشست هبری به صورت آنلاین گفت: در جلسه هیئت اجرایی با رئیس فدراسیون کشتی صحبت کردیم و به دلیل گستردگی کشتی بودجه مورد نیاز برای یک سال 60 تا 70 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد دبیر در هشت ماه گذشته قابل تقدیر است. او کشتی را سازماندهی کرده است و منابع مالی از بیرون جذب کرده و همچنین توانسته ارتباط خوبی با رسانه داشته باشد و با اهالی کشتی ارتباط خوبی دارد.

سازمان ما فاقد یک منطق بود

وی گفت: طبق برنامه‌های 15 گانه‌ای گزارش عملکرد دو سالانه کمیته منتشر شده است. در گذشته هر اتفاقی افتاده من تشکر می‌کنم اما سازمان ما فاقد یک منطق بود. تا دیروز اگر سوال می‌کردید مبنی پرداخت حقوق چطور بود جوابی نداشتم. 

بورسیه المپیکی ها را به صورت ریالی پرداخت می کنیم

صالحی‌امیری درباره بودجه‌ای که IOC برای کشورها تعیین کرده و اینکه چگونه این پول را تحویل می‌گیرید، عنوان کرد: 10.3 میلیون دلار این بودجه افزایش یافته است. ورزشکاران بورسیه ماهی 500 دلار می‌گیرند که این موضوع همچنان ادامه خواهد داشت. ما ماهیانه از فدراسیون‌ها گزارش می‌گیریم و به IOC می‌دهیم. مبلغ ریالی به فدراسیون‌ها می‌دهیم. این پول ما نزد IOC محفوظ است. هر پروژه‌ای که تعریف می‌کنیم باید ارسال شود. 10.3 میلیون دلار برای کمیته‌های ملی المپیک در نظر گرفته شده است.

 در حال مذاکره برای پرداخت شش ماه دوم حقوق المپیکی‌ها هستیم

صالحی‌امیری درباره حقوق ملی پوشان المپیکی گفت: ما مصوب کردیم به مدت یک سال هر کسی که سهمیه می‌گیرد به او حقوق پرداخت کنیم. بخش اول را پرداخت کردیم، اما با توجه به اینکه نیمسال دوم اردوها آغاز می‌شود این موضوع مطرح شده که مرحله دوم را آن زمان پرداخت کنیم. یا اینکه اوایل سال 1400 که چهار ماه مانده به المپیک پرداخت کنیم. معادل 60 میلیون را تعهد داریم اما درباره زمان پرداخت مرحله دوم باید تصمیم‌گیری شود. ماهیانه 5 میلیون تومان برای ورزشکاران در نظر گرفته شده است.

حقوق مربیان باید از وزارت ورزش پیگیری شود

رئیس کمیته ملی المپیک درباره حقوق به مربیان، عنوان کرد: در آیین‌نامه تعریف شده چگونه به مربیان این حقوق پرداخت می‌شود. اگر مربی این حقوق را نگرفته باید به خانم فرامرزیان مراجعه کند تا جایی که من اطلاع دارم حقوق به فدراسیون‌ها پرداخت شده است و آنها باید به مربیان این حقوق را پرداخت کنند.

وی درباره اینکه آیادر خصوص بودجه فدراسیون‌ها به نظر جامعی رسیده‌اید، گفت: جداول بودجه فدراسیون‌ها طراحی شده و اعداد هم مشخص است اما با یک پیش‌شرط. یعنی بودجه با یک تفاوت نسبت به سال قبل مشخص است. بودجه را اصولاً بر دو اصل می‌بندند، بر اساس هزینه و مصارف که به چه صورت هستند. در شرایط فعلی خزانه الان مناسب نیست. توزیع بودجه مبنی بر چهار اصل است؛ اول کمک مستقیم و نقدی به فدراسیون‌ها است که در سال 99 حدود 30 میلیارد کمک نقدی ما خواهد بود، معادل همین مبلغ هزینه‌های المپیکی، اعزام و رویدادهای ماست. این موضوع شامل خرید ارز هم می‌شود. ردیف سوم بودجه پرسنلی است که شامل حقوق، بیمه، مزایا و ... است. هزینه چهارم شامل زیرساخت‌ها و نگهداری سیستم‌هاست.

 تا پایان اردیبهشت پرداختی به فدراسیون‌ها خواهیم داشت

صالحی‌امیری گفت: بودجه ما 10 درصد به فدراسیون‌ها نسبت به سال قبل افزایش پیدا کرده است اما به شرط وصول ارز از خزانه. تا پایان اردیبهشت پرداختی را به فدراسیون‌ها خواهیم داشت. پیش بینی ما دریافت بودجه از خزانه در نیمه دوم اردیبهشت است. تاکنون ما 100 درصد منابع فدراسیون‌ها را طبق تعهدی که در کاغذ داشتیم پرداخت کردیم. اعم از بودجه مستقیم و ارزی تعهدمان را پرداخت کرده‌ایم. برای سال 99 منتظر خزانه هستیم. با نوبخت صحبت داشتم اما اگر شرایط بحران کرونا به همین وضع ادامه پیدا کند؛ ممکن است تخصیص بودجه به خردادماه موکول شود.

تعیین الگو برای توزیع بودجه به فدراسیون‌ها

رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به اینکه برخی فدراسیون ها به نحو تعیین سقف اعتراض داشتند و آیا در این دوره تغییر می  کند، اظهار کرد: در دو جلسه هیئت اجرایی بودجه نویسی روی این موضوع بحث می شود. بودجه نویسی مبنی بر شاخص معین در ورزش قهرمانی نیست اما هیئت اجرایی مصوب کرده با استفاده از ظرفیت نخبگان الگویی را برای توزیع بودجه قهرمانی به هیئت اجرایی بیاورد تا بعد از تصویب به هیات اجرایی بیاورد. فرض کنید شما 50 فدراسیون دارید، مثلاً پایین‌ترین رقم هاکی یا گلف است که تقریباً با 200 میلیون تومان.  بالاترین رقم فرضاً کشتی است. در این صورت اگر هاکی پایین‌تر باشد باید به ترتیب ضریب‌ها را مشخص کنیم. در این صورت منطقی برای توزیع منابع خواهیم داشت تا مبتنی بر شاخص‌ها که 10 گانه است بودجه را توزیع کنیم. سابقه رشته، مدال‌آوری، ظرفیت‌هایی که فدراسیون دارد، اولویت در ورزش کشور و ... بررسی می‌شود و بعد بودجه توزیع خواهد شد.

تعهد 60 میلیونی ما به ورزشکاران المپیکی تکرار نمی شود

وی در مورد حقوق المپیکی ها گفت: تعهد ما 60 میلیونی در طول یک ساله است و دیگر تکرار نمی شود. اما حقوق کسانی که تعهد کمیته بین المللی المپیک دارند تکرار خواهد شد.

از لیست بازنشستگان اطلاع ندارم

صالحی امیری در مورد بازنشستگی برخی روسای فدراسیون ها و از جمله داورزنی گفت: لیستی در وزارت خانه وجود دارد مبنی بر افردی که بالای 35 سال خدمت کردند بازنشسته محسوب می شوند، اما اینکه این لیست شامل چه کسانی است من اطلاع ندارم.

ادامه دارد/

 

منبع: آنا

کلیدواژه: وزارت ورزش صالحی امیری کمیته ملی المپیک رئیس کمیته ملی المپیک فدراسیون ها ملی المپیک صالحی امیری هیئت اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۵۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مظفری گفت: پرونده قاچاق فروش غیرمجاز ۱۵ هزار و ۶۴۳ لیتر نفت گاز یارانه‌ای به ارزش یک میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، تخلف را محرز و علاوه بر ضبط کالای کشف شده و تحویل آن به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی زنجان برای توزیع در جایگاه‌های سوخت، متخلف را به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: شعبه همچنین به دلیل بهای مال از دست رفته، یک میلیارد و ۱۵۹ میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را جمعاً به پرداخت سه میلیارد و ۴۷۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.


مظفری  گفت: بازرسان شرکت پخش فرآورده‌های نفتی گزارش این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • دلایلی که مربیان به سمت جوانگرایی نمی‌روند/ همه نتیجه‌گرا شده‌اند
  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • بررسی پرونده متهمان فروش سوخت یارانه‌ای در تعزیرات حکومتی زنجان
  • عدم تصویب جداول بودجه مانعی برای بحث پرداخت تسهیلات ایجاد نمی‌کند
  • ۲ قاچاقچی سوخت یارانه‌ای در زنجان جریمه شدند
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم