Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@21:21:29 GMT

کرونا به آرژانتین نرسید

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۶۳۳۰

کرونا به آرژانتین نرسید

همشهری آنلاین- زینب زینال‌زاده:‌زمستان سال ۱۳۹۸ به سبب برودت هوا و ارتقای خدمت‌رسانی به مددجویان، این گرمخانه شبانه‌روزی شد و با شیوع بیماری «کرونا» رعایت پروتکل‌های ستاد کرونا در دستور کار مدیران مددسرا قرار گرفت و ارائه خدمات ویژه‌ در دستور کار قرار گرفت. «حبیب‌الله ‌غفوری»، معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶، معتقد است که مددجویان به‌عنوان یک انسان به گرمخانه پناه آورده‌اند و وظیفه انسانی ما حکم می‌کند که بهترین خدمات را به این عزیزان ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
سالن‌ها نظافت شده‌اند و مددجویان لباس‌های تمیز بر تن کرده‌اند. برخی روی تخت‌ها نشسته‌اند و عده‌ای هم مشغول تماشای تلویزیون هستند. مددجویان به‌طور شبانه‌روزی در این مددسرا پذیرش می‌شوند و به گفته «حبیب‌الله ‌غفوری»، فضای مددسرا محدود است، اما در صورت نیاز امکان افزایش ظرفیت‌ها و امکانات و پذیرش بیشتر مددجویان وجود دارد این مددسرا ۳۰ تختخوابی است که با توجه به نیاز منطقه و هم‌چنین منطقه ۷ برای پذیرش کارتن‌خواب‌ها و بی‌خانمان‌ها کافی است، اما تدابیری اندیشیده شده است تا در مواقع اضطراری بتوانیم تا ۲ برابر ظرفیت یعنی ۶۰ مددجو پذیرش کنیم. »

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶ با بیان اینکه مددجویان به محض ورود از سوی پزشک ویزیت می‌شوند، ‌می‌گوید: «حدود ۸۰‌درصد مددجویان به اختیار وارد مددسرا می‌شوند. به هر حال اینها جزو افراد آسیب پذیرند و تست سلامتی آنها اهمیت دارد. با این کار از شیوع بیماری‌های واگیردار در مددسرا و در میان سایر مددجویان جلوگیری می‌کنیم. بنابراین، مددجویان به محض اینکه وارد مددسرا می‌شوند و فرم مربوط به مشخصات فردی را پر می‌کنند، از سوی پزشک مستقر در مددسرا ویزیت و معاینه می‌شوند. »
او ادامه می‌دهد: «مددجویی اگر علائم بیماری واگیردار مانند بیماری‌های پوستی داشته باشد، به مراکز درمانی منتقل می‌شود. »
البته این کارها جزء خدمات لاینفک مددسرا است و به گفته غفوری، پیش از شیوع بیماری کرونا هم انجام می‌شد، اما با شیوع ویروس «کووید ۱۹» به شدت و جدیت بیشتری انجام می‌شود.  
پس از شیوع بیماری کرونا، استحمام مددجویان در مددسرای منطقه ۶ اجباری شده است. غفوری می‌گوید: «در گذشته، استحمام مددجویان اختیاری بود، اما با شیوع بیماری کرونا مددجویان پس از ورود به مددسرا به‌طور حتم و به اجبار استحمام می‌کنند. »
به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶، مسئولان مددسرا تلاش می‌کنند با فراهم کردن امکانات تفریحی و سرگرم‌کننده، مانع از خروج مددجویان شوند. او می‌گوید: «تا کنون ابتلا به بیماری کرونا در مددسرای منطقه اعلام نشده است و تلاش می‌کنیم با ایجاد لحظات شاد و خوش مانع خروج مددجویان از مددسرا شویم. به هر حال، برخی از مددجویان مواد مصرف می‌کنند و به همین دلیل برای مصرف از مددسرا خارج می‌شوند. ورود و خروج آنها امکان شیوع بیماری کرونا را افزایش می‌دهد که امیدوارم با تدابیر لازم این کار به حداقل یا صفر برسد و بتوانیم همه نیازهای مددجویان را در داخل مددسرا فراهم کنیم. »

آبمیوه طبیعی در لیست غذایی
مددجویان ۳ وعده غذای گرم دریافت می‌کنند. غفوری با بیان این مطلب می‌گوید: «همواره تلاش کرده‌ایم وعده‌های غذایی مغذی و مفیدی در لیست غذایی مددجویان قرار دهیم تا ایمنی بدن‌شان افزایش یابد. با شیوع بیماری کرونا، علاوه بر وعده‌های غذایی مفید، توزیع آبمیوه طبیعی را هم به لیست وعده‌های غذایی مددجویان اضافه کرده‌ایم. »
او ادامه می‌دهد: «مددجویان هم جزئی از این جامعه هستند و نباید در چنین روزهای بحرانی آنها را فراموش کرد. وقتی به اختیار وارد مددسرا می‌شوند به این معناست که به این مکان پناه آورده‌اند و وظیفه انسانی حکم می‌کند، خدمات مطلوب ارائه دهیم. »
به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶، خیران، گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی در تهیه آبمیوه‌های طبیعی مددجویان مشارکت دارند.  

ضدعفونی مستمر مددسرا
مددسرا براساس پروتکل‌های داخلی که دارد، روز یکبار ضدعفونی می‌شود، اما با شیوع بیماری کرونا این کار روزی ۳ بار انجام می‌شود. غفوری می‌گوید: «ضدعفونی بخش‌های مختلف مددسرا از سالن‌های استراحت و غذاخوری و آشپزخانه گرفته تا سرویس‌های بهداشتی و حتی محوطه ورودی، روزی ۳ بار ضدعفونی می‌شوند. » به گفته او، مددجویان به اختیار خود در این کار مشارکت می‌کنند: «این کار حس مفید بودن در آنها ایجاد می‌کند و سبب بهبود کیفیت زندگی‌شان می‌شود. »

طنین آوای ربنا در مددسرا
ممکن است برخی تصور کنند که کارتن‌خواب‌ها و بی‌خانمان‌ها پایبند ارزش‌ها نیستند. اما در مددسرای منطقه ۶ بیشتر کارتن‌خواب‌ها و بی‌خانمان‌ها ماه مبارک رمضان روزه می‌گیرند. غفوری می‌گوید: «برخی از کارتن‌خواب‌ها اعتیاد ندارند و بنا به دلایلی از خانواده طرد شده و به گوشه خیابان پناه برده‌اند. در میان همین افراد، کسانی که روزه می‌گیرند و نماز می‌خوانند و قرآن تلاوت می‌کنند کم نیستند. » او ادامه می‌دهد: «در ماه مبارک رمضان، آوای ربنا در سالن‌های مددسرا طنین‌انداز می‌شود و به گفته مددجویان، این آوا همواره سبب آرامش روحشان می‌شود. » به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه، وعده سحری و افطاری برای روزه‌داران در مددسرا پیش‌بینی شده است: «علاوه بر ۳ وعده غذایی، برای مددجویان روزه‌دار وعده‌های سحری و افطاری پیش‌بینی کرده‌ایم. افرادی که نمی‌توانند سفره بگیرند، وعده‌هایی غذایی‌شان را در سالن مجزا میل می‌کنند. »
رئیس اداره آسیب‌های اجتماعی ادامه می‌دهد: «تلاوت قرآن کریم و سخنرانی‌های مذهبی و هم‌چنین برنامه‌های سینمایی ماه مبارک رمضان از تلویزیون‌های نصب شده در سالن‌های مددسرا پخش می‌شود و مددجویان با حفظ فاصله‌های اجتماعی به تماشای آنها می‌نشینند. »

کد خبر 505199 برچسب‌ها كروناويروس منطقه ۶ جامعه گرمخانه آسیب اجتماعی فاصله‌گذاری اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس منطقه ۶ جامعه گرمخانه آسیب اجتماعی فاصله گذاری اجتماعی معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار منطقه ۶ شیوع بیماری کرونا شیوع بیماری کارتن خواب ها ادامه می دهد سالن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز،منتقدان رئیس جمهوری آرژانتین با اشاره به وابستگی او به سگ مرده‌اش بر این باور هستند که رئیس‌جمهوری آرژانتین مرگ سگش را نپذیرفته و خیال می‌کند با روح این سگ در ارتباط است.

در واکنش به نگرانی‌ها از سلامت روانی خاویر میلی به دلیل دلبستگی شدید به سگش، دفتر ریاست جمهوری آرژانتین این گمانه‌زنی‌ها را «بی احترامی» خوانده و مورد انتقاد قرار داده است.

مانوئل آدورنی، سخنگوی ریاست جمهوری آرژانتین در هفته گذشته دو بار با پرسش‌هایی درباره کونان، سگ خاویر میلی روبرو شد. گفته می‌شود این سگ که از نژاد غول پیکر ماستیف انگلیسی بود، هفت سال پیش مرده است. وزن سگ‌های این نژاد تا ۱۰۰ کیلوگرم هم می‌رسد. 

خاویر میلی، ۵۳ ساله، کونان را شبیه سازی کرده و گفته می‌شود که صاحب چهار سگ به دنیا آمده از نقشه ژنتیکی این سگ است که او از آنها به عنوان «کودکان چهار پا» یاد می‌کند.

چهار یا پنج سگ؟

رئیس جمهوری آرژانتین ماه جاری در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان به پنج سگ خود اشاره کرد که صورت و نام آنها را روی عصای ریاست جمهوری حک کرده است.

پنج سگ خاویر میلی، یعنی کونان، میلتون، موری، رابرت و لوکاس جزو اولین کسانی بودند که رئیس جمهوری آرژانتین پس از پیروزی در انتخابات ماه اوت گذشته، از آنها تشکر کرد.

با این حال، تاکنون تنها چهار سگ آقای میلی در عکس‌های او دیده شده‌اند.

یکی از پرسش‌هایی که در نشست مطبوعاتی روز پنجشنبه از مانوئل آدورنی پرسیده شد این بود که آیا خاویر میلی ۴ سگ دارد و آنها را ۵ تا می‌بیند؟

سخنگوی رئیس‌جمهوری آرژانتین بدون این که به تعداد دقیق سگ‌های میلی اشاره کند، پاسخ داد: «این بی‌احترامی است که رئیس جمهور را فردی تصور کنیم که با چیزهایی که وجود ندارند حرف می‌زند. به نظر من کاملاً بی‌‌احترامی است... با این حرف‌ها خانواده‌اش را هم ناراحت می‌کنیم.»

آدورنی روز دوشنبه به سوال مشابهی پاسخ داد و گفت: «نمی‌دانم چه فرقی دارد، چهار سگ یا پنج سگ یا ۴۳ خرگوش.»

پرسش‌ها در مورد سلامت روانی رئیس‌جمهوری آرژانتین

خاویر میلی که اغلب به انجام کارهای عجیب و غریب شهرت دارد، در زمان کارزار انتخاباتی با پوشیدن لباس یک ابرقهرمان به نام «کاپیتان آنکاپ» در انظار ظاهر می‌شد. نام آنکاپ از بخش نخست واژه‌های آنارشیسم و کاپیتالیسم گرفته شده است. او همچنین بارها از اره برقی به عنوان نماد مبارزه‌اش با اسراف در هزینه‌های عمومی استفاده کرد. 

به گفته خوان لوئیس گونزالس، روزنامه نگار و نویسنده بیوگرافی میلی با نام «دیوانه»، کونان در سال ۲۰۱۷ مرده است. این کتاب در آرژانتین ممنوع شده است.

خاویر میلی که به شدت تحت تاثیر مرگ کونان قرار گرفته بود، سلول‌های سگش را به شرکت «پرپتویت» در آمریکا فرستاد. این شرکت در وب سایت خود بیان می‌کند که پنج توله سگ را در نتیجه فرآیند شبیه‌سازی درست کرده است اما در عکسی که همراه این مطلب است، تنها چهار توله دیده می‌شود.

میلی گفته سه تا از سگ‌هایش را به نام اقتصاددانان میلتون فریدمن، موری راتبارد و رابرت لوکاس نامگذاری کرده است.

 

«حرف زدن با روح سگ مرده»

خوان لوئیس گونزالس در کتابش همچنین ادعا می‌کند که خاویر میلی به کمک یک فرد متخصص در زمینه ارتباط با ارواح و «ارتباطات بین گونه‌ها» با سگ‌هایش اعم از مرده و زنده حرف می‌زند.

این واسطه‌گر ارتباط با ارواح به نام سلیا ملامد، اخیراً به تلویزیون تی‌ان گفت که به خاویر میلی کمک کرده است تا بر غم از دست دادن سگش غلبه کند.

رافائل بیلسا، سیاستمداری که قبلاً با رئیس جمهور فعلی در بخش خصوصی کار کرده، به رسانه‌های آرژانتینی گفت که میلی با او در مورد دریافت پیام‌های «الهی» از طریق کونان صحبت کرده است.

خود خاویر میلی از پاسخ دادن به پرسش‌های مربوط به سگ‌‌هایش خودداری می‌کند.

خوان لوئیس گونزالس می‌گوید: «این موضوع ممکن است به نظر خنده‌دار باشد، اما موضوعی است که به سلامت روانی رئیس جمهور و تاثیر آن بر کار دولت مربوط می‌شود.»

آلبرتو فرناندز که پیش از خاویر میلی رئیس جمهوری آرژانتین بود، این هفته در شبکه‌های اجتماعی با رئیس جمهور فعلی وارد جدال شد و در ایکس نوشت: «این را بدانید، سگ من به من توصیه‌ای نمی‌کند و زنده است.»

معترضان علیه دولت نیز از هر فرصتی برای مسخره کردن خاویر میلی به دلیل وابستگی به سگ‌هایش استفاده کرده‌اند. از جمله روز سه شنبه دانشجویان در تجمعی برای اعتراض به کاهش بودجه دانشگاه شعار دادند: «اگر علم نبود، کونان هم نبود!».

یک نفر از معترضان نیز قلاده‌ای خالی و بدون سگ را که نام «کونان» روی آن نوشته شده بود، به دنبال خود می‌کشید.

 

دیگر خبرها

  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • آیا رئیس جمهور آرژانتین مشکل روانی دارد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • بانک مرکزی آرژانتین نرخ بهره را به ۶۰ درصد کاهش داد
  • هیچ مورد فوتی ناشی از مالاریا به ثبت نرسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۳۵ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی واگذار شد
  • شکست پس ۲۰۰ روز جنایت | چرا اسرائیل به اهدافش نرسید؟