Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: بانک ها برای وصول وجوه اقساط صاحبان حساب، باید از طریق فرآیند های قانونی پیگیر باشند و به هیچ عنوان حق برداشت از یارانه یک میلیونی کمک معیشتی را ندارند.

حسن مونسان در گفت و گو با خبرنگار قدس آنلاین عنوان کرد: به تمامی بانک ها ابلاغ شده که وام دولت به صورت کمک معیشتی بوده است و حق کسر از آن به بهانه اقساط عقب افتاده را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: اگر اقساط صاحبان حساب مشمول مطابق دستورالعمل هیات دولت و بانک مرکزی باشد، بانک ها موظف هستند اقساط را به پایان دوره انتقال دهند. اگر هم اقساطی خارج از این دستورالعمل باشند، باید بانک های عامل از طریق فرآیند های قانونی پیگیر آن باشند و به هیچ عنوان حق برداشت از یارانه یک میلیونی کمک معیشتی را ندارند.

وی تصریح کرد: مدیریت بانک های استان پیگیر تخلفات احتمالی بانک ها بوده و شهروندان می توانند از این طریق شکایات خود را پیگیری کنند. بازرسان با ثبت شکایات مردمی، در صورت بروز تخلف از آن آگاه شده و برخوردهای قانونی صورت خواهد گرفت و همچنین از تخلفات بیشتر پیشگیری خواهد شد.

وی در پاسخ به این پرسش که برخی از مخاطبان قدس، از تخلف بانک ها و برداشت اقساط وام های دیگر از یارانه کمک معیشتی خود ابراز گلایه کرده و خواهان برخورد قانونی هستند، ابراز داشت: تصور من این است که اشتباهی در این زمینه رخ داده باشد و بانک ها قصد ایستادن در مقابل قوانین بانک مرکزی و هیات دولت را نداشته باشند. شاید هم در شعب مختلف متوجه نباشند که مبلغ واریز شده به حساب سرپرست خانوار بابت کمک معیشتی بوده است. به هر ترتیب احتمال اشتباه آن بیش تر از عمدی بودن است.

مونسان افزود: اما، در صورت کسر شدن مبلغ وام کمک معیشتی دولت توسط بانکها که چه به صورت سهوی و چه عمدی اتفاق افتاده باشد، افراد می توانند در وهله اول به مدیریت همان بانک، مراجعه کرده و شکایت خود را اعلام نمایند. در صورت عدم رسیدگی می توانند به مدیریت بانک های استان موضوع را گزارش داده تا پیگیری های لازم انجام شود.

وی با اشاره به یکسری از برخوردهایی که تاکنون با مدیران بانکی صورت گرفته گفت: اشتباهاتی درگذشته صورت گرفته است که با بانیان آن برخوردهای لازم را انجام داده ایم و اقدامات خوبی در زمینه رفع اشتباهات بانکی انجام شده است.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی اضافه کرد: به عنوان مثال، اکنون پیامک های سررسید اقساط قرض الحسنه قطع شده است و این به منزله آن است که اقساط بانکی در این دوره از حساب ها کم نمی شود. اگر هم اشتباهاتی رخ داده بوده است و کارمندان شبکه بانکی متوجه این اشتباه شده باشند مبالغ به حساب بازگشته است.

وی ابراز داشت: در صورت بروز هرگونه تخلف یا اشتباه در سیستم بانکی، افراد می توانند به  سامانه شکایات بانک مرکزی به نشانی www.cbi.ir/request مراجعه و شکایت خود را در آن ثبت کنند. همچنین می توانند شکایت خود را به واحدهای بازرسی مدیریت بانکها در استان اعلام نموده و پیگیر امور خود باشند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: یارانه کمک معیشتی بانک ها متخلفین حسن مونسان کمک معیشتی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۸۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • خبر مهم برای مشمولان طرح کالابرگ فجرانه؛ مدل جدید در راه است؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • برنامه جدید دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • اعلام برنامه دولت درباره کالابرگ | یک هفته تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند