Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان غذا و دارو گفت:، ما امروز در زمینه تامین دارو، ماسک، کیت های تشخیص، مواد ضد عفونی و الکل خودکفا هستیم و با تولید انبوه شرکت های دانش بنیان و کارخانجات داروسازی، در شرایط صادرات بسیاری از این محصولات قرار داریم.

 دکتر محمدرضا شانه ساز معاون وزارت بهداشت در نشست امروز یکشنبه کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت کرونا که در سالن پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور برگزار شد، گفت:  ما در حوزه درمان کرونا پا به پای دنیا و حتی جلوتر از آنها حرکت می کنیم به گونه ای که هر چه ایران در این زمینه انجام می دهد، اندکی بعد از سوی نهادهای معتبری نظیر سازمان جهانی بهداشت مورد تایید قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما از نظر علمی در حوزه داروسازی به نقطه ای رسیده ایم که می توانیم همپای کشورهای صاحب دانش با چند قرن سابقه فعالیت در این عرصه پیش برویم.

رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: در حوزه داروسازی و تجهیزات پزشکی اکنون ما به شرایط ایده آل و مطلوبی رسیده ایم و انواع تولیدات دارویی و درمانی را با کیفیت بالا در داخل کشور انجام می دهیم.

وی افزود: در حوزه کرونا، ما امروز در زمینه تامین دارو، ماسک، کیت های تشخیص، مواد ضد عفونی و الکل خودکفا هستیم و با تولید انبوه شرکت های دانش بنیان و کارخانجات داروسازی، در شرایط صادرات بسیاری از این محصولات قرار داریم.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: پیشرفت دانش پزشکی و داروسازی در کشور به مرحله ای رسیده است که هر دارویی در دنیا تولید می شود، ظرف کمتر از دو سال در ایران به مرحله بومی سازی و تولید انبوه می رسد.

شانه ساز با بیان اینکه داروسازی شامل دو بخش تامین مواد اولیه و ترکیبات شیمیایی آن است، اظهار داشت: در زمینه تهیه مواد اولیه، بسیاری از کشورها وارد کننده هستند و ایران نیز بخشی از آن را وارد می کند اما مرحله اساسی در صنعت داروسازی، فرمولاسیون داروها و تبدیل مواد شیمیایی به منظور ساخت دارویی نجات بخش برای جان انسان هاست و ایران این چرخه را بطور کامل در اختیار دارد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه تحولات عظیمی در حوزه تولید دارو در ایران در سالهای پس از انقلاب اسلامی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: امروز این ظرفیت در کشور وجود دارد که نسبت به تولید هر نوع دارویی از جمله تهیه و تولید داروهای درمان کرونا اقدام کند.

وی افزود: در حال حاضر، ۲۲ دانشکده داروسازی در سطح کشور فعالیت می کند و ما  امروز در تولید اقلام دارویی دانش بنیان دارای رتبه و اعتبار جهانی و منطقه ای هستیم.

معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۹۷ درصد از داروهای مورد نیاز کشور در تمامی حوزه ها توسط متخصصان ایرانی تولید می شود.

دکتر شانه ساز با بیان اینکه «شرکتهای دانش بنیان ایرانی اکنون دستگاهها و تجهیزاتی تولید می کنند که تا ۱۰ سال پیش حتی تصور آن نمی شد»، از  فعال شدن این شرکتها در زمینه تولید مواد اولیه دارویی خبر داد و گفت: با فعالیت این شرکتها در حال حاضر حدود ۶۰ درصد مواد اولیه داروها در کشور تولید می شود اما برنامه سازمان غذا و دارو رساندن این میزان به بیش از ۹۰ درصد است.

*آقامحمدی: فرصت آزمون و خطا نداریم

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، در ادامه این نشست، دکتر علی آقامحمدی دبیر هیات عالی نظارت بر سیاستهای کلی نظام که ریاست کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت بیماری کرونا را بر عهده دارد، تاکید کرد: باید کار اطلاع رسانی در این زمینه به صورت جدی و هدفمند پیگیری شود.

وی افزود: در این زمینه، تحقق «بسته خبری سلامت» باید در اولویت برنامه های صدا و سیما و دیگر رسانه های کشور قرار گیرد تا مردم در جریان بیماری ها، راههای درمان آن و پیشرفتهای کشور در این حوزه  قرار گیرند.

آقامحمدی با بیان اینکه در شرایطی قرار داریم که فرصت خطا و آزمون نداریم، ضرورت اطلاع رسانی بیشتر به مردم در رابطه با خطرات و آسیب های ویروس های جدید را مورد تاکید قرار داد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین از لزوم تهیه انواع فیلم و سریال در باره فعالیت پزشکان ، پرستاران و کادر درمانی کشور در حوزه بیماری کرونا سخن گفت و تصریح کرد: باید تلاش ها و ایثارگری هایی که در دوران کرونا در بخشهای مختلف جامعه انجام شده است، به صورت مستند جمع آوری شود تا برای برنامه ریزی ها، آینده نگری و مقابله با خطرات و بحرانهای مشابه مورد استفاده قرار گیرد.

​کارگروه ارزیابی رسانه ای مدیریت کرونا به دستور وزیر کشور و با حضور مدیران و نمایندگان رسانه ها و دستگاههای اجرایی به منظور تقویت ابعاد اطلاع رسانی و پاسخگوئی دستگاه ها در عرصه تقویت توان تولیدی و خودکفایی کشور در روند مبارزه با بیماری کرونا و ظرفیت سازی مناسب رسانه ای در این زمینه تشکیل شده و تاکنون پنج نشست را به صورت هفتگی با حضور مسئولان دستگاههای اجرایی برگزار کرده است./ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو اطلاع رسانی مواد اولیه دانش بنیان رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۸۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا

ایسنا/خوزستان یک مربی ورزش معتقد است، کراسفیت به عنوان یک ورزش چندجانبه به افراد کمک می‌کند علاوه بر افزایش قدرت و اندام، دقت و تمرکز خود را نیز بهبود ببخشند.

انیس قنبری  در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: کراسفیت در معنای لغوی به معنای تناسب اندام است. ورزش کراسفیت ترکیب و تلفیقی از ورزش‌های بدنسازی، ژیمناستیک، دو میدانی و پلومیتریک است و به همین دلیل این ورزش برای چربی سوزی و کاهش وزن نیز پیشنهاد می‌شود.

وی ادامه داد: همه ما می‌دانیم که رشته‌های ورزشی زیادی وجود دارد که هر کدام به نوبه خود تاثیرات بسزایی روی بدن دارند اما یکی از موثرترین تمرینات ورزشی که به سرعت باعث چربی سوزی و کاهش وزن می‌شود، تمرینات کراسفیت است. تمرینات کراسفیت یکی از بهترین گزینه‌ها برای ورزش کردن و رشد آمادگی جسمانی است.

این مربی کراسفیت عنوان کرد: شرکت کنندگان در دوره کراسفیت، تمرین روز را که (WOD نامیده می‌شود) به صورت انفرادی یا با کمک مربی به صورت گروهی به همراه سایر ورزشکاران در یک باشگاه کراسفیت که باکس هم گفته می‌شود انجام می‌دهند، البته از لوازم مختلفی هم برای تمرینات خود استفاده می‌کنند. تمرینات کوتاه و شدید هستند و در حالی که کل بدن را درگیر می‌کنند شبیه به تمرینات نظامی نیز است.

او بیان کرد: با ترکیب تمرینات قدرتی، هوازی و ترکیبی، کراسفیت به عنوان یک ورزش چندجانبه شناخته می‌شود که به شما کمک می‌کند علاوه بر افزایش قدرت و اندام، دقت و تمرکز خود را نیز بهبود بخشید. افزایش استقامت و تحمل، بهبود قدرت و قدرت‌بخشی، ارتقاء چابکی و انعطاف پذیری و پیشگیری از آسیب و توانبخشی نیز از شاخصه‌های مهم ورزش کراسفیت است.

قنبری با بیان این‌که کراسفیت در پی دستیابی به صدر جدول ورزش‌های روز دنیا است، گفت: تفاوت ملموس کراسفیت با سایر رشته‌های پایه در آمادگی جسمانی، به بیشینه رساندن همزمان فاکتور قدرت و استقامت در ورزشکاران رشته کراسفیت به کمک برنامه تمرینی و برنامه غذایی اصولی است که این رشته را به صدر جدول جذاب‌ترین رشته در ساخت بدن به ویژه در ورزشکاران نخبه رسانده است.

او خاطر نشان کرد: حرکات کراسفیت یکی از روش‌های پرطرفدار برای بدنسازی و تقویت عضلات است. این ورزش ترکیبی از حرکات قدرتی، هوازی و تمرینات وزنه‌برداری است که با هدف افزایش قدرت، انعطاف‌پذیری، تحمل بدن و ساختار بدنی مناسب انجام می‌شود. انعطاف پذیری، دامنه حرکت و قدرت همگی عمیقا به هم مرتبط هستند. از بهبود وزنه برداری تا کاهش خطر آسیب در تمرینات، پس دریابید که چرا انعطاف پذیری برای شما بسیار مهم است.

این مربی با اشاره به حرکات بنیادی این رشته مهیج، عنوان کرد: حرکت اسکوات هوایی، حرکت پرس، حرکت ددلیفت، حرکت کشش، حرکت برپی، حرکت جامپ باکس، حرکت کتل بل، حرکت وال بال، حرکت تراستر و حرکت حلقه، ۱۰ حرکن بنیادی در رشته کراسفیت هستند.

وی گفت: حتی شورای ورزش آمریکا (ACE) اعلام کرده است که در حین تمرینات کراسفیت، مردان می‌توانند ۱۵ تا ۱۸ کالری در دقیقه و زنان می‌توانند ۱۳ تا ۱۵ کالری در دقیقه بسوزانند. علاوه بر این نیز دستگاه EPOC نشان داده است شرکت کنندگانی که با شدت بالا کار می‌کنند می‌توانند کالری بالاتری بسوزانند. کراسفیت برای افزایش متابولیستم عضله می‌سازد  و ورزشکاران کراسفیت می‌توانند علاوه بر بالا بردن قدرت خود، توده عضلانی را نیز افزایش دهند.

قنبری خاطر نشان کرد: حتی گرگ یکی از مربیان بزرگ دنیا معتقد است تغییری که در زمان استفاده از تمرینات کراسفیت مشاهده می‌شود تغییر در چربی بدن و توده عضلانی است. به هر حال ترکیب بدنی بهتر، نه تنها باعث می‌شود بدن شما سفت‌تر و عضلانی‌تر به نظر برسد، بلکه به شما کمک می‌کند که متابولیسم سالمی داشته باشید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • کراسفیت در پی دستیابی صدر جدول ورزش‌های روز دنیا