Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب نیکزادی‌پناه در گفتگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت شیوع بیماری کرونا در شهر بم گفت: حوزه انتخابیه بنده شامل ۴ شهرستان بم، ریگان، فهرج و نرماشیر می‌شود. خوشبختانه می‌توانم بگویم شیوع بیماری در این شهرستان علیرغم گستردگی آن در سراسر کشور، مطلوب و کنترل شده است.

نماینده مردم بم با بیان اینکه کشور ما یک بلاخیز است، عنوان کرد: از سی و چند بلایی که معمولا در دنیا وجود دارد؛ حداقل بیست‌ و چند مورد را در کشور خودمان می‌توانیم سراغ بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این به آن معناست که دولت، مردم و مجلس باید پیش‌بینی‌های لازم را برای ساخت زیرساخت‌های مقابله با هر بحرانی داشته باشند تا در مواقع بحران با حجم انبوهی از خسارت روبه‌ور نشوند.

وی درباره تجهیزات پزشکی و وضعیت کادر درمانی در این روزهای کرونایی در شهر بم، گفت: خوشبختانه در این چند سالی که دولت تدبیر و امید روی کار آمده زیرساخت‌های خوبی در شرق استان کرمان ساخته شده، امروز ۳ بیمارستان ما در حال کار است و یک بیمارستان شهر از ۹۶ تختخواب به ۴۰۰ رسیده است.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اعلام این مطلب که تعداد متخصص و فوق تخصص این استان از حدود ۵۰ نفر به ۱۰۱ پزشک رسیده‌است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی بم به مجموعه‌ نیروهای انسانی و مردم آموزش‌هایی را در باب پیشگیری داده و می‌دهد برای همین مشکل حادی در منطقه نداریم و مسئولان و مردم باهم در همکاری هستند.

وی افزود: مردم شرق استان کرمان خطر این بیماری را جدی گرفتند و می‌دانند در سایه رعایت آموزش‌های پزشکی به آن دچار نمی‌شوند از همین رو امروز نسبت به جمعیت و حتی مرکز استان؛ وضعیت بهتری داریم.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: دولت و مردم باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند تا به زودی شاهد از بین رفتن ویروس در کشور و بازگشت به حالت عادی باشیم.

وی درباره آمار بیماران کرونایی شهرستان بم گفت: حدود ۲ نفر در این مدت که کرونا شایع شده، جان خودشان را از دست داده‌اند و تعدادی در بیمارستان بستری شدند و برخی دیگر هم در قرنطینه خانگی به‌سر می‌برند.

وی دباره اینکه بیماری کرونا بر زندگی و معیشت مردم تأثیر گذاشته و عملاً اقتصاد را زمین‌گیر کرده است، اظهار داشت: دولت‌ها، فرقی نمی‌کند چه دولتی و چه هنگامی در رأس کار باشد، باید چاره‌اندیشی برای مشکلات داشته باشند و در مواقع بحران راه‌حل ارائه کنند چراکه اگر به درستی برای مشکلات فکر نکنیم، قطعا مردم که صاحبان اصلی کشور هستند، متضرر می‌شوند.

نیکزادی پناه با اشاره به اینکه دولت‌ها برخاسته از  مردم هستند، گفت: رئیس‌جمهور از دل همین مردم است و برای اینکه در مواقع نیاز و اضطرار به دادشان برسد انتخاب شده، در نتیجه انتظار این است این روزها به قشر کارگر که باتوجه به شرایط موجود، با مشکلات ریز و درشتی روبرو شده، رسیدگی شود.

وی یادآور شد: امروز کارمندان کم و بیش حقوق‌شان را دریافت می‌کنند و مشکل حادی ندارند اما افرادی مانند کارگران روزمزد هستند که روزانه باید پول به دست بیاورند تا برای شب غذایی داشته باشند. بنابراین انتظار است به آن‌ها رسیدگی شود.

نماینده مردم بم ادامه داد: وضعیت اقتصادی و معیشتی قشر کارگر و روزمزد بگیرها با مشکلات زیادی رو‌به‌رو شده است، دولت حداقل باید بسته‌های غذایی در اختیار آن‌ها قرار دهد. 

وی با تاکید بر اینکه دولت باید قبراق و چابک در خدمت مردم باشد، گفت: این حق مردم است که به آنها رسیدگی شود، دولت باید از ذخایر کشور استفاده کرده و سعی بر این داشته باشد با قرنطینه و مدیریت بحث رفت و آمدها، سریعتر ویروس را از بین ببرد تا ممکلت به حالت عادی خودش برگردد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کرونا مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد

 ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه  برنامه ریزی برای ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای صنعتگران و در قالب نهضت ملی مسکن و پروژه های صنعت شهر انجام شده است گفت: ساخت این ۱۴۰ هزار واحد مسکونی در اراضی تامین شده در ۱۰ استان کشور انجام می شود.

وی اظهار کرد: مساحت کل زمین‌هایی که برای طرح صنعت شهرها در نظر گرفته شده نزدیک به ۵ هزار هکتار است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های موفق دولت برای استفاده از تمامی ظرفیت‌های کشور اجرای پروژه‌های صنعت شهر است  بیان کرد: اجرای این طرح در حقیقت نوعی مشارکت میان دولت و بخش صنعت برای تولید مسکن است.

مالکی با تاکید بر اینکه استفاده از ظرفیت مدیریتی واحدهای صنعتی در احداث پروژه‌ها و کنترل کیفی این پروژه ها توسط بخش صنعت را از مزایای این طرح است گفت:   دولت در تلاش است که از تمامی امکانات موجود برای تسهیل در اخذ مجوزها و امکان ایجاد تسهیلات  استفاده کند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • کالابرگ فجرانه سوم تا ۲۱ اردیبهشت ادامه دارد
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..