Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@03:33:50 GMT

محقق ایرانی ۳۱ داروی کاندیدای درمان کرونا را شناسایی کرد

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۴۰۳۲

محقق ایرانی ۳۱ داروی کاندیدای درمان کرونا را شناسایی کرد

به گزارش مهر به نقل از  کمبریج ایندپندنت، یک شرکت در کمبریج انگلیس فهرستی از ۳۱ دارو را شناسایی کرده که هم اکنون تایید شده یا در مراحل آخر آزمایش های بالینی قرار دارند و گزینه های احتمالی برای درمان کووید۱۹ به حساب می آیند.

این شرکت AI VIVO نام دارد و پیمان گیفانی محقق ایرانی و دانشیار ارشد پژوهشی دانشگاه کمبریج، موسس و مدیر ارشد آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

AI VIVO با استفاده از روش فنوتیپی مبتنی بر هوش مصنوع، ویژگی های قابل بررسی ۹۰ هزار ترکیب دارویی را در ۱۵ روز ارزیابی کرده است. همچنین شرکت مذکور در مرکز نوآوری زیستی واقع در پاک علوم کمبریج قرار دارد و با کمک نمونه های واقعی از سلول های مبتلا به کووید ۱۹ مدل «تاثیرگذاری ویروس بر ریه ها» را ساخته است.

در مرحله بعد یک موتور پیش بینی ۳۱ دارو را برای درمان کووید۱۹ کاندیدا کرد. این داروها حدود ۰.۰۵ درصد از درمان هایی هستند که تاکنون مورد بررسی قرار گرفته اند.

«دیوید کلیوی» یکی از  سرمایه گذاران این شرکت می گوید:  ما درباره آزمایش داروهایی که در صدر این فهرست هستند با تعدادی از سازمان های دولتی و داروسازی مذاکره کردیم. این داروها شاید به مقابله با ویروس کرونا کمک  کنند. اکنون ما اطلاعات حیاتی در اختیار داریم. بسیار مهم است که این داروها را با سرعت آزمایش کنیم.

 میان داروهای شناسایی شده توسط این شرکت نام های آشنایی نیز دیده می شود، مانند کلروکین( داروی ضد مالاریا)، دگزامتازون، سیرولیموس(یک داروی سرکوب سیستم ایمنی)، تاکرولیموس( داروی سرکوب سیستم ایمنی)، تالیدومید(داروی سرطان).

پیمان گیفانی می گوید: ما گروهی از محققان زیست شناس مولکولی، داروساز سیستمی ، مهندس کنترل و کارشناسان یادگیری ماشینی هستیم و معتقدیم شناسایی تغییرات فنوتیپی در وضعیت بیماری کلیدی برای یافتن درمان موثر است.

 او در ادامه افزود: دانش ما درباره ویروس کووید۱۹ اندک است. تاثیر آن بر بافت های بدن  نیز همچنان تحت بررسی است. این امر دانش ما درباره آنکه ویروس کووید۱۹ چه بافت هایی را هدف می گیرد محدود می کند. همچنین این روند بدان معنا است که روش فنوتیپیAI VIVO مسیری قدرتمند و منطقی برای کشف داروی کووید۱۹ است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: طبق اعلام سخنگوی صنعت برق برای کسانی به صورت غیرمجاز از برق برای تولید رمزارز استفاده می‌کنند، جرایم سنگینی تا بیش از ١٠٠ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده است.
 محمد مرادی افزود: ماینر‌هایی که از این طریق کشف و ضبط شود، تحویل مقامات قضایی شده و براساس قوانین جدید امحا خواهد شد.
شناسایی دومین مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز در یاسوج
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی دومین مرکز استخراج غیرمجاز رمز ارز از ابتدای سالجاری در شهر یاسوج خبر داد و گفت: در اقدامی عملیاتی توسط کارکنان این شرکت و با همکاری دادستانی و نیروی انتظامی ۵ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در بلوار قرنی شهر یاسوج کشف و ضبط شد.
وی تصریح کرد: این مرکز که در واحد مسکونی و برای نوبت دوم اقدام به استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج غیر مجاز رمز ارز کرده است طی بازدید‌های دوره‌ای اکیپ‌های جمع آوری انشعاب‌های غیرمجاز شرکت توزیع برق استان شناسایی و ضمن تحویل به مراجع قضایی، بر اساس قوانین جدید با جریمه سنگین مواجه می‌شود.
مرادی ادامه داد: دستگاه‌های ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق، باعث فشار مضاعف به شبکه، ایجاد نوسان و در نهایت، خسارت به لوازم برقی مشترکان می‌شود.
وی با بیان اینکه گزارش‌های مردمی معرفی این مراکز علاوه بر محرمانه ماندن، مشمول پرداخت پاداش به گزارش کننده می‌شود گفت: عموم هم استانی‌ها می‌توانند اطلاعات خود درباره استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز را در سامانه "سمات" شرکت توانیر، ثبت در برنامه کاربردی «برق من»، تماس با دفتر حراست شرکت توزیع برق استان به شماره ۳۱۱۸۸۱۱۰ و یا سامانه هوشمند مرکز اتفاقات برق «۱۲۱» ثبت کنند.
از ابتدای طرح شناسایی و جمع آوری مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز بیش از ۸۰ مکان در تعرفه‌های مختلف خانگی، کشاورزی و صنعتی سطح استان شناسایی و بالغ بر ۹۵۰ دستگاه ماینر غیرمجاز از این مراکز ضبط و تحویل مراجع قضایی شده است.

دیگر خبرها

  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق رسید
  • جایزه نوبل ایرانی به ۶۲ محقق اعطا شد
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟