Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@00:20:15 GMT

مراکز رشد به کاهش شیوع ویروس کرونا کمک کنند

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۴۴۶۴۶

مراکز رشد به کاهش شیوع ویروس کرونا کمک کنند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، مهران اوچی اردبیلی در نشست صمیمی با فناوران مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: حضور در مرکز رشد ایجاب می‌کند تا واحدهای فناور از فرصت‌های پیش رو به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کرده و محصولات خود را در مسیر درست هدایت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه فناوران به موضوعات مرتبط با ویروس کرونا را خواستار شد و افزود: برای دستیابی به اهداف مرکز رشد جهاددانشگاهی باید زمان‌بندی مناسبی برای طرح‌های موجود در نظر بگیریم و میزان اعتبار مورد نیاز، تجهیزات و ارتباطات لازم را منظور کنیم.

رئیس مرکز رشد جهاددانشگاهی استان اردبیل اضافه کرد: به همین منظور طرح‌های موجود در این مرکز مورد بازنگری قرار خواهد گرفت تا در کنار توسعه فعالیت‌ها، میزان انطباق آن‌ها با توانمندی‌های شرکت‌های فناور سنجیده شود.

اوچی اردبیلی به نام‌گذاری سالجاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال «جهش تولید» اشاره و تصریح کرد: امسال بهترین فرصت برای واحدهای مرکز رشد است تا تمام تلاش خود را برای تسریع اخذ مجوز، ثبت اختراع و رسیدن به تجاری سازی محصولات بکار گیرند.

وی با بیان اینکه به موازات بازنگری در طرح‌ها، باید بازنگری در خدمات و حمایت‌های مرکز رشد نیز صورت گیرد تا خدمات متناسب شود، ادامه داد: فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان اردبیل در حوزه درمان ناباروری و سلول درمانی توسعه خوبی یافته است و انتظار داریم واحدهای فناور نیز از این فرصت برای ارائه طرح‌های مرتبط اقدام کنند.

اوچی اردبیلی خاطرنشان کرد: سال گذشته در کنار حمایت‌های مادی و معنوی از فناوران، با هماهنگی  مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی تسهیلات بانکی به واحدها اعطا شد و سعی داریم  در سال جدید ارائه تسهیلات را تسهیل کنیم.

در این نشست معاون فناوری مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های این مرکز گفت: در حال حاضر در این مرکز ۱۶ واحد فناور با ۳۴ ایده فناور مستقر می‌باشند که ۲ شرکت دانش بنیان شده‌است.

مهران محمدی از ثبت ۱۰ اختراع توسط محققان مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل خبر داد و افزود: در راستای توانمندسازی محققان این مرکز دوره‌های آموزشی مثل سال‌های گذشته در سالجاری هم برگزار خواهد شد.

 در ادامه این جلسه سعید خانی، حامد مصطفوی، محمود خروشی، سولماز چرائی، نسیم عبداله‌پور، افشین کرمی، توحید بهپور، حسین واثقی، سعید جعفری و سعید ناصری به عنوان فناوران مرکز رشد به بیان نقطه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند.

46

کد خبر 1381732

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان اردبیل استان اردبیل مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۴۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید

به گزارش خبرآنلاین،مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

تسنیم در خبری نوشت:نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899246

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان را بشناسید
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا