Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان سالاری پیش از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا ماسال در فرمانداری این شهرستان با اشاره به بدهی ۶۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی گیلان تنها دانشگاهی است که احداث کلینیک‌های تخصصی در آن به صورت اندک انجام شده است.

وی به افزایش تجهیزات و امکانات پزشکی طی دو ماه اخیر در استان گیلان اشاره کرد و افزود: تنها در ماه‌های اخیر چهار دستگاه سی تی اسکن وارد استان شده است در حالی که در گذشته تنها دو دستگاه سی تی اسکن وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه شیوع کرونا سبب شد تا کمبودها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان بیش از گذشته نمایان شود، گفت: در این مدت ۳۰ تخت ICU و یا هشت دستگاه اکسیژن ساز در استان راه اندازی شده است.

سالاری با بیان اینکه پیگیری‌هایی انجام شده از طریق مسئولان ملی مساعدت‌های بیشتری به حوزه بهداشت و درمان گیلان شود، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا سطح بهداشت و درمان گیلان را همسطح استان‌های

وی در ادامه به تراز منفی درآمدی و ضریب پایین اشغال تخت‌های درمانی در ماسال اشاره کرد و گفت: باید راهکاری برای این دو موضوع اندیشیده شده و سیاست‌های را در نظر گرفت تا حوزه بهداشت و درمان ماسال شاهد حضور و توزیع عادلانه پزشک در بیمارستان رسالت باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انتقاد از طولانی شدن عمر پروژه‌های عمرانی در استان گفت: عمر اتمام پروژه‌های عمرانی در گیلان از جمله در ماسال بسیار زیاد است و اعتباراتی که به آن اختصاص داده می‌شود در وقت معین هزینه نشده و موجب رها شدن پروژه‌های عمرانی می‌شود.

سالاری همچنین بر اهتمام ویژه دانشگاه علوم پزشکی بر رفع کمبودهای حوزه درمانی و زیرساخت‌های این حوزه در شهرستان ماسال تاکید کرد و خواستار همت همه جانبه مسئولان شهرستان در رفع کمبودها شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان گیلان بهداشت و درمان بیمارستان حوزه بهداشت و درمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه رویان، دکتر مسعود وثوق، مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان با حضور در برنامه تلویزیونی «چرخ» به مرور دستاوردهای پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در زمینه پزشکی بازساختی و ژن درمانی، پیشینه ژن درمانی، خاموش‌سازی ژن‌ها و تأثیر هوش مصنوعی بر ژن درمانی و سرمایه‌گذاری در این حوزه پرداخت.

در این برنامه دکتر مسعود وثوق به زبانی ساده و شیوا مفاهیم پیچیده حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی را تشریح کرد و گفت: اکنون ژن درمانی و پزشکی ترمیمی نقطه عطفی در تاریخ پزشکی جهان است؛ چرا که زمانی متصور بودیم برای بیماری‌های ژنتیکی درمانی وجود ندارد اما امروزه تحقیقات نشان داده توانمندی درمان برای بیماری‌هایی مانند تالاسمی و دیستروفی عضلانی وجود دارد.

وی در ادامه گفت: یک شرکت با حدود هفتاد نفر پرسنل پژوهشگر و تحصیل کرده در حوزه پزشکی بازساختی و ژن درمانی می‌تواند به اندازه فروش نفت خام خیلی از کشورها درآمد کسب کند که کاملاً با درآمد نفتی برابری می‌کند و ما امروز از نظر نیروی انسانی مستعدترین و پویاترین پژوهشگران را حداقل در منطقه خاورمیانه داریم که نیازمند بررسی و سرمایه‌گذاری است.

مدیر گروه پژوهشی پزشکی بازساختی پژوهشگاه رویان خاطرنشان کرد: ایران نیز باید بیشتر در این حوزه سرمایه‌گذاری کند؛ چرا که با سرعت سرسام آوری در حال سالمند شدن هستیم و می‌طلبد تا سیاستگذاران و سرمایه گذاران در این حوزه پزشکی – درمانی ورود پیدا کنند. البته بخش خصوصی تا حدودی فعالیت در این زمینه را شروع کرده اما هنوز نیاز داریم تا در این حوزه به صورت کلان تصمیم گیری و سرمایه‌گذاری شود.

کد خبر 6094154 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • دستگیری ۱۵۰ سارق و مالخر
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • پلمب یک رستوران متخلف در آستانه اشرفیه
  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد