Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه تعویق یک‌ساله المپیک برای برخی رشته‌های ورزشی و ورزشکارانی که موفق به کسب سهمیه المپیک نشدند یک فرصت دوباره است اما متولیان ورزش را به چالش کشانده است.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، شیوع بحران کرونا و مشکلاتی که برای ورزش دنیا به وجود آورد تمامی ندارد؛ اردوی ملی پوشان المپیکی لغو شده است و هنوز ستاد مبارزه با کرونا اجازه هیچ‌گونه فعالیت ورزشی را نمی‌دهند؛ ورزشکاران مجبورند در خانه تمرینات را در حد آمادگی جسمانی پیگیری کنند که البته به گفته آن‌ها کیفیت لازم را ندارد و فعلاً مجبور هستند با همین شرایط سپری کنند تا بحران کرونا دست از سر جهان بردارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بدون شک خبر تعویق یک‌ساله المپیک در شرایط فعلی بهترین اتفاق برای ورزش دنیا بود. اگرچه خیلی از ورزشکاران سراسر دنیا و از جمله ایران سهمیه‌های المپیک را از آن خود کردند و در چند ماه باقی‌مانده تا برگزاری المپیک به اوج آمادگی می‌رسیدند اما با توجه به شرایط فعلی و شیوع کرونا ویروس بهترین تصمیم تعویق المپیک بود که از سوی کمیته بین‌المللی المپیک گرفته شد.

بدون شک پس از تعویق المپیک مهم‌ترین سؤالی که برای همه اهالی ورزش پیش آمد بحث حقوق ورزشکاران المپیکی و مربیان بود. طبق توافق وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک قرار بود ورزشکارانی که موفق به کسب سهمیه المپیک می‌شوند یک سال حقوق دریافت کنند. ورزشکاران المپیکی ماهیانه 5 میلیون و در طی یک سال 60 میلیون حقوق دریافت می‌کنند.

با همکاری وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک حقوق ورزشکاران المپیکی که معادل 30 میلیون برای 6 ماه بود پیش از تعطیلات عید نوروز 99 به‌حساب آن‌ها واریز شد و حقوق 6 ماهه دوم سال که بر عهده کمیته ملی المپیک است هنوز زمان واریز آن مشخص نیست؛ طبق گفته رئیس کمیته ملی المپیک یکی از تصمیمات ستاد عالی بازی‌ها بر سر این موضوع است که چه زمانی این 30 میلیون باقی‌مانده واریز شود.

در حال حاضر مشخص نیست این حقوق باقی‌مانده با شروع اردوها به‌حساب ورزشکاران واریز می‌شود یا اینکه قرار است در ابتدای سال 1400 که 5 ماه مانده به المپیک توکیو این پول واریز شود. به‌هرحال هنوز در مورد این موضوع تصمیم گیر نشده است اما یکی از چالش‌های مهم یک سال وقفه المپیک است. ضمن اینکه با توجه به تعویق یک‌ساله المپیک آیا ورزشکاران بابت آن حقوق دریافت می‌کنند یا خیر؛ که البته رئیس کمیته ملی المپیک روز گذشته عنوان کرد تعهد آن‌ها تنها پرداخت یک سال حقوق است و بیشتر از آن را نمی‌توانند قبول کنند.

مربیان هم برای پرداخت حقوق خود باید به وزارت ورزش و جوانان مراجعه کنند و از معاون توسعه منابع و مديريت وزارت ورزش و جوانان پیگیر حقوق خود باشند.

بودجه فدراسیون‌ها در بحران کرونا گم می‌شود؟!

موضوعی چالشی که با تعویق یک‌ساله المپیک و شیوع ویروس کرونا به وجود آمد بحث پرداخت بودجه از سوی کمیته ملی المپیک به فدراسیون‌های ورزشی است؛ البته کمیته ملی المپیک در سال گذشته تمام تعهدات خود را به فدراسیون‌ها پرداخت کرده است اما موضوعی که این روزها در مورد آن صحبت می‌شود بودجه‌ای کمیته ملی المپیک است که باید از سوی خزانه دولت به‌حساب آن‌ها واریز شود تا کمیته بتواند طبق تعهداتی که به فدراسیون‌های ورزشی داده به‌حساب آن‌ها پول واریز کند؛ اما با توجه به شرایط فعلی کشور بحران کرونا شاید خزانه دولت فعلاً بودجه را واریز نکند. در چنین شرایطی ممکن است فدراسیون‌های ورزشی خردادماه بودجه کمیته ملی المپیک را دریافت کنند.

پیش‌ازاین قرار بود نیمه دوم اردیبهشت‌ماه بودجه پرداخت شود اما با توجه به شرایط فعلی و بحران کرونا ممکن است این روند کمی تغییر کند.

شرایط اردو برای ورزشکاران قرنطینه

آن‌طور که به نظر می‌رسد بحران کرونا به این زودی از بین نمی‌رود و فعلاً این ویروس قرار است مدت‌ها در کنار ما باشد و به همزیستی مسالمت‌آمیز با آن عادت کنیم به همین منظور قرار است برای خانه‌نشینی ورزشکاران تدابیری اندیشیده شود. یکی از پیشنهاد‌ها کمیته ملی المپیک به ورزشکاران خانه‌نشین و ادامه تمریناتشان در خانه، ارسال تجهیزات برای آن‌هاست. موضوعی که شاید برای برخی رشته‌ها جوابگو باشد اما برای برخی رشته‌های ورزشی کارساز نیست. بنابراین هنوز در مرحله سنجش است و به اجرا درنیامده است. هرچند که این پیشنهاد هم نواقصی دارد که یکی از آن نبود مربی در کنار ورزشکار است؛ البته با ارتباط آنلاین قرار است این نقص برطرف شود اما یکی از چالش‌های پیش رو است.

دومین پیشنهاد هم برگزاری اردو در شرایط قرنطینه کامل است؛ اگر ستاد مبارزه با کرونا این مجوز را بدهد قرار است اردو با رعایت کامل پروتکل بهداشتی برگزار شود اما ورزشکاران دو ماه نباید از اردو خارج شوند که این موضوع یکی از نقص‌های این پیشنهاد است.

به‌هرحال یکی از چالش‌های این روزهای ورزش ایران بحث اردوی ملی پوشان در روزهای قرنطینه و خانه‌نشینی است و کمیته ملی المپیک درصدد است تا برنامه‌ای برای ورزشکاران در نظر بگیرد اما شرایط فعلی باید اجازه چنین کاری را به آن‌ها بدهد.

شیوع ویروس کرونا شرایط سختی برای ورزش ایران و جهان به وجود آورده است؛ اگرچه تعویق المپیک نقطه مثبت این اتفاق بود و از آن می‌توان به‌عنوان یک فرصت دوباره یاد کرد اما مشکلات تعویق المپیک از جمله تأمین بودجه و حقوق ورزشکاران و اردوی آن‌ها متولیان ورزش را به چالش کشانده است.

انتهای پیام/4057/

منبع: آنا

کلیدواژه: صالحی امیری کمیته ملی المپیک بودجه فدراسیون های ورزشی تعویق المپیک تعویق یک ساله المپیک کمیته ملی المپیک تعویق المپیک وزارت ورزش بحران کرونا فدراسیون ها شرایط فعلی برای ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب نشینی آمریکا از تحریم یگان نظامی رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه آی ۲۴، دولت آمریکا از برنامه خود برای تحریم یگان از ارتش رژیم صهیونیستی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر در کرانه باختری شده، عقب نشینی کرد.

شبکه ای‌بی‌سی نیوزروز جمعه گزارش داد که آمریکا تحریم‌هایی را علیه واحدهای نظامی ارتش رژیم صهیونیستی که متهم به «نقض فاحش حقوق بشر» علیه فلسطینیان در کرانه باختری است، اعمال نخواهد کرد.

این رسانه به استناد یک یادداشتی دولتی نوشت که «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور اعلام کرده که واشنگتن تحویل کمکی به این واحد نظامی ارتش اسرائیل را به تعویق نخواهد انداخت و اسرائیل می تواند تمام مبلغ اختصاص داده شده توسط کنگره را دریافت کند.

ای بی سی نیوز گزارش داد که مقامات آمریکا استدلال می کنند که روند بررسی نقض حقوق بشر درباره این یگان نظامی منصفانه بوده است.

این در حالی است که بر اساس یک اقدام فدرال موسوم به قانون لیهی، ارتش آمریکا موظف است از ارائه تسلیحات، آموزش و سایر کمک‌های نظامی به هر واحد نظامی خارجی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر می‌شود، خودداری کند.

کد خبر 6089105

دیگر خبرها

  • جشن قهرمانی پاریسی‌ها به تعویق افتاد
  • واکنش رئیس کمیته بین المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • واکنش رئیس کمیته بین‌المللی المپیک به دوپینگ ورزشکاران چین
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • IOC به ورزشکاران فلسطینی سهمیه المپیک داد
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان
  • عقب نشینی آمریکا از تحریم یگان نظامی رژیم صهیونیستی