Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت آغاز ماه مبارک رمضان، نمایشگاه «خوشنویسی مجازی سه بُعدی» از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان برپا شد.

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در صربستان برای اولین بار اقدام به برپایی نمایشگاه «خوشنویسی مجازی سه بُعدی» با بهره‌مندی از آثاری چند از محسن ابراهیمی، هنرمند خوشنویس کشورمان در فضای مجازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نمایشگاه، علاقه‌مندان به هنر و خوشنویسی ایرانی می‌توانند از طریق رایانه و تلفن همراه از این آثار بازدید به عمل آورند.

در این نمایشگاه مجازی، امکانات شبیه‌سازی شده‌ای همچون حرکت در سالن، نمایش اطلاعات تابلو، نمایش خودکار و بزرگنمایی تابلوها فراهم شده است تا بازدیدگنندگان بتوانند احساس بازدید از یک نمایشگاه را در محیط واقعی داشته باشند.

فرهنگ دوستان و علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان ماه مبارک رمضان از طریق آدرس زیر https://www.iran.rs/iranska-moala-kaligrafija/ از این نمایشگاه بازدید کنند.

 

* فراخوان همایش هنر/کرونا منتشر شد

پژوهشکده هنرِ فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد به‌منظور تحلیل و بررسی تأثیر این همه‌گیری جهانی در هنر و جامعه هنری، همایش «هنر و بیماری‌های فراگیر: هنر/کرونا» را با همکاری دیگر سازمان‌های فرهنگی و هنری برگزار کند.

پژوهشگران علاقه‌مند می‌توانند یافته‌های پژوهشی خود را حول محورهای مطالعاتی زیر به دبیرخانه این همایش ارسال کنند:

1. تحولات در آفرینش‌های هنری: کرونا و آفرینش‌های فردی و جمعی، آفرینش‌های تعاملی، معماری آپارتمانی و زندگی قرنطینه‌ای، تجربیات تازه در خلق آثار هنری، شکل‌گیری گونه‌های تازه در هنر همچون هنرهای خانگی، هنر بالکنی، نمایش‌های آپارتمانی، اجراهای آنلاین، دگرگونی‌های سبکی و مضمونی، وضعیت هنرهای محیطی مانند سینمای فضای باز و...؛

2. فناوری و نوآوری‌های هنری: نقش برنامه‌های اینترنتی در شکل‌گیری صورت‌های تازه هنری، توسعه هنرهای چندرسانه‌ای، فضای مجازی و هنر، مخاطب‌شناسی مجازی و...؛

3. نقد هنری: کارایی و نحوه مواجهه نقدها با بیمارهای واگیردار به‌خصوص کرونا، تصویرشناسی، اسطوره‌شناسی کرونا، نقدهای نوین برای وضعیت نوین و...؛

4. زیبایی‌شناسی و فلسفه هنری: هستی‌شناسی آثار قرنطینه‌ای، تغییرات زیبایی‌شناختی دوره کرونایی، زیبایی‌شناسی هنر پس از کرونا و...؛

5. اقتصاد و هنر: وضعیت کسب‌وکار در دوره قرنطینه‌ای، چگونگی حمایت از هنرمندان آسیب‌دیده و...؛

6. آموزش هنری: آسیب‌شناسی آموزش‌های از راه دور، معرفی الگوهای مناسب آموزش مجازی هنر، در جست‌وجوی شیوه‌های تازه آموزش و...؛

7. هنر و بحران‌های اجتماعی‌ـ‌روانی: هنردرمانی و نقش آن در ایجاد آرامش روانی، نقش هنر در همبستگی خانوادگی و اجتماعی، نقش قرنطینه در عمومی‌کردن هنر، هنر و اوقات فراغت قرنطینه‌ای، ذائقه‌شناسی مخاطب قرنطینه‌ای و...؛

8. سیاست‌گذاری و مدیریت هنری: آسیب‌شناسی قوانین هنری برای دوره قرنطینه، حق مؤلف در فضای مجازی، الگوهای مدیریت رویدادهای هنری در دوران قرنطینه‌ای و...؛

9. بیمارهای فراگیر و روابط بینافرهنگی هنری: هم‌آفرینی‌های بینافرهنگی، برگرفتگی‌های بینافرهنگی، همبستگی و همکاری هنرمندان برای مقابله با آسیب‌های مشترک، دیپلماسی هنری در دوره قرنطینه‌ای و...؛

10. مطالعات تاریخی تطبیقی: آثار دوره کرونایی و مقایسه آنها با آثار دوره‌های مربوط به طاعون و آنفولانزای اسپانیایی و...، استفاده از تجربیات تاریخی‌ـ‌هنری در گذشته و... .

علاقه‌مندان برای شرکت در این همایش می‌توانند چکیده‌مقالات خود را تا ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ به نشانی رایانامهart.corona@aria.ac.ir ارسال کنند. پس از داوری اولیه، چکیده‌مقالاتِ منتخب اعلام خواهد شد. مهلت ارسال اصل مقالات منتخب ۱۵ شهریور 1399 خواهد بود. همچنین پس از داوری نهایی، عناوین مقالات برگزیده تا 30 شهریور 1399 اعلام خواهد شد. این همایش در روزهای 29 و 30 مهر 1399 به کار خود پایان خواهد داد. مخاطبان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به دبیرخانه همایش به نشانی خیابان ولیعصر، بالاتر از خیابان امام خمینی، نبش کوچه شهید حسن سخنور، شماره ۲۹، مراجعه کنند و یا با شماره‌های 2ـ66956190 تماس بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هنر فضای مجازی ماه مبارک رمضان نمایشگاه خوشنویسی نمایشگاه مجازی صربستان هنر کرونا قرنطینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۴۹۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص هفته سنه در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، سیدانور رشیدی عصر پنج شنبه در آئین افتتاحیه برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی هفته سنه که در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد، اظهار کرد: روز و هفته فرهنگی سنه را به همه مردم کردستان به ویژه مردم شهر سنندج، شهر دارالاحسان، شهر خلاق موسیقی جهان، شهر فرهنگ و هنر تبریک عرض می‌گویم.

وی با بیان اینکه سنندج، سرزمین طبیعت، تاریخ و فرهنگ و خاستگاه مشاهیر، مفاخر و هنرمندان بزرگی است، افزود: سنندج نام و نشان‌شان شهره جهانی دارد و در طول تاریخ همواره مامن و خاستگاه مردان و زنانی است که با شجاعت، جسارت، عشق و ایمان خشت بر خشت نهاده و میراثی این چین گرانبها و گنجینه‌ای پر از هنر و دانایی و خرد از خویش به یادگار گذاشته‌اند.

شهردار سنندج از تدوین ۱۹ عنوان برنامه شاخص شهرداری سنندج به مناسبت هفته فرهنگی سنه خبر داد و اظهار کرد: شهرداری در راستای رسالت اجتماعی و فرهنگی خود در طول سال برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کند که مورد استقبال مردم است.

رشیدی بیان کرد: در تمامی برنامه‌های فرهنگی به ویژه برنامه‌های هفته سنه به هنرهای گوناگون و رده‌های مختلف سنی توجه شده و در رویدادها و محتواهایی که در این هفته طراحی شده هنرهایی از جمله موسیقی، هنرهای تجسمی، عکاسی مورد توجه قرار گرفته است.

شهردار سنندج از برپایی نمایشگاه کتاب با همکاری اداره‌کل کتابخانه‌های استان کردستان، دومین جشنواره ورزش پهلوانی، اکران فیلم کارگردان‌های سنندجی به مدت یک هفته اجرای تئاتر خیابانی، برپایی کارگاه و نمایشگاه نقاشی و برپایی ایستگاه نقاشی دیواری کودکان و برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران و نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به عنوان بخشی از برنامه‌های هفته سنه یاد کرد.

رشیدی همچنین، رونمایی از کتاب و پنل تخصصی موسیقی، کارگاه حکایت‌گویی، قصه‌گویی، موسیقی کودک و نقاشی کودک، همایش مستوره اردلان، مراسم مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی، دومین جشنواره عکاسی و برپایی نمایشگاه به صورت ملی و بین‌المللی با موضوع هفته فرهنگی (سنه) را از دیگر برنامه‌های هفته سنه در شهر فرهنگی سنندج دانست.

وی به ظرفیت‌های شهر سنندج در حوزه ورزش به ویژه ورزش‌های پهلوانی پرداخت و گفت: با توجه به اینکه سنندج همواره زادگاه ورزشکاران و قهرمانان ورزشی است در ویژه برنامه‌های هفته سنه به این مهم توجه خاصی صورت گرفته و در همین راستا دومین جشنواره ورزش‌های پهلوانی و زورخانه ای طراحی و برگزار می‌شود.

شهردار سنندج برپایی جشنواره مولودی‌خوانی سنتی و تجلیل از خاندان قرآنی، رونمایی از سردیس استاد نام آشنای کردستان استاد عباس کمندی نامگذاری خیابانی با عنوان آرمان بنفشی را نیز از برنامه‌های این هفته در سنندج دانست.

کد خبر 6088741

دیگر خبرها

  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص هفته سنه در سنندج
  • برپایی نمایشگاه سلامت در بندرعباس
  • اعلام فراخوان جایزه ملی داستان و بازآفرینی در اصفهان
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • برگزاری رویداد «چهارباغ جان اصفهان» در گذر فرهنگی چهارباغ
  • تعداد خوشنویسان بعد از انقلاب ۲۰ برابر افزایش یافت
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • فراخوان دوسالانه «کارتون کتاب» منتشر شد
  • نمایش شکست آمریکا در طبس در بیلبورد‌های پایتخت