Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سمنان عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان بر لزوم خانه‌تکانی مدیریتی با هدف میدان دادن به نگاه‌های نو و خلاقانه تاکید کرد و با اشاره به زیان برخی تولیدکنندگان از دو ویروس تحریم‌های ظالمانه و کروناویروس از مدیران اجرایی و بانک‌ها خواست در کنار آسیب‌دیدگان از دو ویروس تحریم و کرونا بایستند.

 علیرضا آشناگر 8 اردیبهشت‌ماه در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان بر ضرورت استمرار تلاش و حمایت بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی برای گره‌گشایی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی مشکل‌دار در این استان تاکید و با اشاره لزوم حمایت از تولیدکنندگان و تلاش در جهت تحقق شعار سال اظهار کرد: برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب برای جهش و رونق تولید‌ باید تمامی دستگاه‌های اجرایی پای کار باشند و با تلاش مستمر و بی‌وقفه، برای رفع دغدغه‌های بخش صنعت و تولید اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: شیوع کرونا ویروس، بخشی از اقدام‌ها برای رفع مشکلات اقتصادی و تولیدی در استان را مختل کرد که با افول شیوع این ویروس، بانک‌های عامل باید بار دیگر با تمام توان پای کار باشند.

استاندار سمنان با بیان اینکه ، سمنان در سال ۹۸ در بخش‌های مختلف ارائه تسهیلات رونق تولید به بخش صنعت و کشاورزی جزو استان‌های پیشتاز و برتر کشور بود، گفت: این رویه مثبت و مهم در سال جاری هم ادامه یابد.

آشناگر ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده از سوی بانک های عامل استان سمنان در ارایه تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی ، افزود: عملکرد بانک‌های استان در هفته‌های گذشته باوجود پرداخت قابل توجه، در اعطای تسهیلات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید رضایت بخش نبوده است.

آشناگر اضافه کرد: منابع مالی در کشور محدود است و باید با تغییر نگرش در مباحث اقتصادی برای رونق کسب و کار و تولید اقدام شود.

آشناگر با بیان اینکه باید از روش‌های نوین اقتصادی برای گره‌گشایی از مشکلات بخش صنعت استفاده شود، گفت: مسئولان پیشنهادهای اجرایی برای رونق و آبادانی در کشور و استان با ایده پردازی ارائه دهند.

این مقام ارشد اجرایی تصریح کرد: در مجموعه‌های تحت مدیریت، خانه تکانی با اولویت ایجاد نگاه های نو برای مدیریت بهتر از سوی مدیران کل دستگاه‌های اجرایی پیگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: با وجود گستاخی و تلاش‌های بی رحمانه استکبار جهانی، باید تمامی مسئولان برای گره‌گشایی از بخش تولید و صنعت در ارتباط با نقدینگی، مقابله با تشدید تحریم‌ها، منابع محدود مالی، ایجاد و تثبیت اشتغال و جلوگیری از تعطیلی واحدهای برنامه داشته باشند

استاندار سمنان تصریح کرد: منابع درآمدی مردم محدود است و باید مسئولان با نگاه مثبت‌تر و تعهد بیشتر برای گره‌گشایی از دغدغه‌های آحاد جامعه تلاش کنند.

آشناگر با بیان اینکه مدیران باید در کنار مردم باشند اضافه کرد: واحدهای صنعتی به دلیل تحریم و شیوع کرونا ویروس، مشکلات بسیاری دارند و این فعالان اقتصادی توقع دارند مسئولان و مدیران بانک‌ها در این شرایط در کنارشان باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار سمنان کروناویروس سمنان برای گره گشایی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۱۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • «چشم و چراغ خونه» روی دیوارنگاره میدان ولیعصر (عج)
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • لزوم آغاز عملیات اجرایی احداث ایستگاه مسافربری بیرجند
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • بیرق دهه کرامت بر سر در خانه‌ها نصب شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • فیلم| به دانش‌آموزتان نگاه ملی بدهید
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای