Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@02:17:27 GMT

آخرین تحولات بازار مرغ

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۲۳۸۲

کارشناس صنعت طیور گفت: با توجه به مازاد یک هزار تن مرغ در روز، صادرات ماهیانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرغ دردی از مرغداران دوا نمی کند. ناطقان: برومند چهارآیین کارشناس صنعت طیور درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط قیمت هر کیلو‌ مرغ زنده درب مرغداری ۶ هزار و ۸۰۰ تا ۷ هزار تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۰ هزار و ۲۰۰ تا ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر قیمت مرغ زنده در ۳۰ درصد استان ها کمتر از ۷ هزار تومان و گوشت مرغ ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان است.

چهارآیین ادامه داد: طی پنج ماه اخیر مرغداران گوشتی رقمی حدود ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان متضرر شدند.

این کارشناس صنعت طیور با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی به شدت نابه سامان است، بیان کرد: قیمت کنونی هر کیلو ذرت از مرز ۲ هزار و ۴۰۰ تا ۲ هزار و ۴۵۰ تومان فراتر رفته است و امیدواریم با توزیع مناسب نهاده التهاب بازار فروکش کند.

وی ادامه داد: در سال گذشته با عرضه نهاده در سامانه بازارگاه نهاده های کشاورزی دست دلالان بسته شد، از این رو آنها تلاش کردند تا این بازار از رونق بیفتد.

چهار آیین  گفت: با توجه به روند کنونی عرضه و تقاضا، مرغداران در حاشیه زیان هستند.

وی با بیان اینکه مازاد تولید آواری برای صنعت مرغداری به شمار می رود، بیان کرد: با توجه به مازاد چشمگیر تولید، امکان جمع آوری یک روزه مرغ از سطح بازار وجود ندارد به همین خاطر راه چاره ای جز نابودی مرغ مادر و کشتار با سن پایین وجود ندارد.

عضو هیئت مدیره سابق کانون مرغداران گوشتی با اشاره به راهکارهای کاهش زیان مرغداران بیان کرد: جمع آوری تخم مرغ نطفه دار، توزیع در بازار مصرف خوراکی یا خرید تضمینی مازاد مرغ از جمله راهکارهای کاهش کاهش زیان مرغداران به شمار می‌رود، اما این موضوع حداقل ۲۱ روز بعد جواب می دهد.

وی قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۱۰ هزار و ۷۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ ۱۴ هزار تومان اعلام‌کرد و گفت: بنابر ماده ۵ و ۶ اساسنامه پشتیبانی امور دام، خرید مرغ زنده راهکار رفع معضل کنونی است و هیچ نکته مبهمی برای کمک به تولیدکننده نداریم، اما متاسفانه در فاز اجرا به گونه ای قانون اجرا کردیم که به ضرر تولیدکننده و مصرف کننده و به نفع دلالان است.

این کارشناس صنعت طیور درباره تاثیر صادرات مرغ به بازارهای هدف گفت: با توجه به قطع امید تجار بازارهای هدف از ما، روزانه در داخل بیش از یک هزار تن مازاد داریم، در حالیکه با صادرات مستمر تولیدکنندگان داخل می توانند برای مصرف داخل و صادرات برنامه ریزی کنند.

چهار آیین با اشاره به اینکه سالیانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید می شود، بیان کرد: این در حالی است که ظرفیت صنعت برای تولید مرغ بیش از ۳ میلیون تن است که صادرات سالیانه ۱۰۰ هزار تن گوشت مرغ نقش معناداری در بازار ندارد.

وی در پایان با اشاره به اینکه ۲۰ تا ۲۵ میلیون قطعه جوجه ریزی مازاد در واحدهای مرغداری انجام گرفته است، تصریح کرد: مازاد ماهیانه ۲۵ میلیون قطعه رقمی معادل ۵۰ هزار تن گوشت مازاد است که این امر نشان می دهد صادرات ۱۰۰ تا ۲۰۰ تن مرغ در ماه دردی را دوا نمی کند‌‌‌. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: تحولات ، بازار ، مرغ

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تحولات بازار مرغ ۱۰ هزار مرغ زنده هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۲۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • حمایت‌های صندوق ضمانت صادرات از صادرکنندگان
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تنظیم بازار و جهش تولید با مشارکت تشکل ها
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین