Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@06:10:27 GMT

آیا استرس کرونا باعث ریزش مو می شود؟

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۳۰۸۳

آیا استرس کرونا باعث ریزش مو می شود؟

استرس بیش از اندازه، اثر مخربی بر سیستم ایمنی بدن و کیفیت موی شما می‌گذارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا و انتقال ویروس به افراد، سبب ایجاد بسیاری از مشکلات شده است.

یکی از عوارض داشتن استرس زیاد، ریزش بیش از اندازه مو است. در صورتی که دچار این مشکل شده اید، ابتدا باید استرس خود را با روش‌های روانشناسانه کاهش داده و سپس مو‌های خود را تقویت کنید تا در برابر آسیب‌ها در امان بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به غیر از موارد ارثی، در بقیه موارد کیفیت مو با شرایط روحی و آرامش افراد در زندگی رابطه مستقیمی دارد. زندگی ناسالم، استرس زیاد، فعالیت کم، تنش‌های روحی و مصرف دخانیات و الکل در خشکی و آسیب دیدگی موی افراد تاثیر زیادی دارد.

استرس منجر به توقف دوره ای رشد مو شده و در نتیجه موی جدیدی جایگزین مو‌های ریخته شده نمی‌شود. به احتمال زیاد این ریزش گسترده مو پس از پایان دوره بحران و کاهش استرس، به حالت عادی خود برگشته و رشد مو‌ها دوباره آغاز می‌شود.

استرس ناشی از شیوع ویروس کرونا نیز به طور طبیعی ممکن است عارضه ریزش مو در افرادی که دچار استرس شدید می‌شوند نیز به وجود آورد. وقتی در زمانی کم، بدن استرس شدیدی را تحمل می‌کند، در مو‌های فرد «طاسی منطقه ای» ایجاد می‌شود. در این حالت سیستم ایمنی بدن به فولیکول‌های مو حمله کرده و به آن‌ها آسیب می‌رساند؛ بنابراین رشد مو‌ها متوقف شده و به طور ناگهانی تمام مو‌های یک منطقه از سر ریزش پیدا می‌کند.

استرس تنها یکی از عوامل ریزش مو بوده و دلایل دیگری نیز باعث ایجاد این عارضه می‌شوند. اختلال در عملکرد تیروئید، بارداری، کمبود آهن، ژنتیک، کمبود پروتئین، رژیم غذایی نامناسب و مصرف دخانیات نیز از عوامل ریزش مو هستند؛ اما استرس عمده‌ترین عاملی است که این مشکل را برای فرد ایجاد می‌کند.

برای درمان ریزش مو می‌توان از دارو‌ها و مواد گیاهی استفاده کرد. با استفاده از گیاه «سرو خمره ای» می‌توان فولیکول‌های مو را تحریک کرده و باعث بهبود جریان خون در ناحیه سر شد. یکی دیگر از فواید این گیاه، از بین بردن چربی‌های اضافی که مانع رشد مناسب مو‌ها می‌شوند، است. مالیدن مقداری از این گیاه بر روی پوست سر، باعث تقویت مو‌ها می‌شود. روغن نارگیل، روغن ماهی، کتان و چای سبز نیز از مواد گیاهی موثر برای تقویت مو‌ها بوده که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

برای درمان طاسی منطقه ای باید جریان خون را در ناحیه ریزش مو تقویت کرده و بهبود ببخشید. برای این کار باید اقدامات زیر را انجام دهید:

بر روی یک صندلی نشسته و به مدت یک دقیقه با انگشتانتان به منطقه ریزش مو ضربه‌هایی وارد کنید.

ناحیه ریزش مو را به مدت دو دقیقه به صورت دورانی ماساژ داده و به مرور حرکت را سریع‌تر کنید.

با کف دست چند ضربه به کف سر وارد کرده و سپس همین کار را با دست دیگر انجام دهید.

۲ یا ۳ بار در روز و هر بار ۵ دقیقه این کار را تکرار کنید تا به بهبود جریان خون منطقه مورد نظر کمک کنید.

سعی کنید تا جای ممکن به جای استفاده از مواد شیمیایی برای درمان ریزش مو، از روش‌های طبیعی و به ویژه کاهش استرس استفاده کنید تا نتیجه بهتری دریافت کنید. همچنین تغییر رفتار‌ها و سبک زندگی ناسالم بهترین راه برای کاهش ریزش مو است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استرس چای ژنتیک سیستم ایمنی بدن مو کرونا شیوع ویروس کرونا ریزش مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۳۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور گفت: یکی از عوامل استرس‌، کار بیش از حد است و انجام اعمال تکراری، یکنواخت و طولانی نیز موجب ضعف در سلامت افراد می‌شود.

حسین روزبهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به استرس در محیط کار و تأثیر آن بر افراد، با بیان اینکه یکی از نتایج استرس می‌تواند فرسایش فیزیکی بدن باشد، اظهار کرد: در بسیاری از افرادی که در معرض قسمتی از این مخاطرات هستند، می‌توان بسیاری از پیامدها و نتایج مضر استرس را مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه حتی اگر استرس، عامل به وجود آورنده آسیب‌ها نباشد، می‌تواند عامل تسریع یا تشدید کننده آسیب‌ها به شمار رود، افزود: میزان رضایت شغلی و اجتماعی افراد و حتی طول عمر آنها رابطه بسیار نزدیکی با میزان استرس دریافتی از محیط دارد.

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور تصریح کرد: بر اساس مطالعات انجام شده، درجه بالایی از استرس در محیط کار، می‌تواند افزایش هزینه‌های ناشی از افزایش سوانح کار، زمان‌های تلف شده، افزایش مراقبت‌های بهداشتی و کاهش بازدهی را به همراه داشته باشد.

روزبهانی ادامه داد: کاهش بازدهی می‌تواند به علت ناتوانی‌های جسمانی و به دلیل پیامدهای روانی استرس حاصل شود و شواهد موجود نشان می‌دهد که ضعف در کارایی می‌تواند ناشی از استرس کاری و شرایط نامناسب محیط کار باشد.

وی با بیان اینکه خواسته‌های شغلی افراد به طور معنی‌داری به سلامت و نشانه‌های آسیب‌شناسی افراد ارتباط دارد، گفت: یکی از عوامل استرس‌، کار بیش از حد است؛ کار زیاد میزان بالایی از استرس را به وجود می‌آورد و افرادی که مجبور باشند فعالیت‌های سخت، طولانی و با حجم زیاد را انجام دهند، به شدت تحت تأثیر قرار خواهند گرفت.

دکترای روانشناسی و عضو سازمان روان‌شناسی کشور با بیان اینکه اعمال تکراری، یکنواخت و طولانی موجب ضعف در سلامت افراد می‌شود، اضافه کرد: فشار کار نیز می‌تواند استرس‌آور باشد؛ به عنوان مثال مشخص شده است افرادی که برای پیشرفت شغلی باید به شدت کار کنند، اسید اوریک خون بالایی دارند که به عنوان یک شاخص از استرس محسوب می‌شود.

کد خبر 751289

دیگر خبرها

  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • راهکارهای کاهش استرس
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • آغاز ایمن سازی بزرگراه شهید خرازی حد فاصل بلوار اردستانی و پژوهش