Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دشمنان رژیم اسرائیل در منطقه و جهان، دشمنان عربستان سعودی هستند و دشمنان عربستان سعودی در منطقه و جهان، همان دشمنان رژیم اسرائیل هستند و دوستان رژیم اسرائیل، دوستان عربستان سعودی هستند و دوستان عربستان سعودی هم دوستان رژیم اسرائیل هستند. بر این اساس هیچ استثنائی وجود ندارد و این قضیه در مورد فلسطین هم صدق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربستان سعودی با همه گروه‌های فلسطینی که با رژیم اسرائیل دشمن هستند، دشمن است.

امروزه به سختی می‌توان گفت در میان شاهزادگان آل سعود، اصحاب رسانه، روزنامه نگاران و شخصیت‌های دانشگاهی چه تعدادی در مسیر عادی سازی روابط با اسرائیل قرار دارند. کمتر روزی است که یکی از این افراد که معمولاً هم از نزدیکان بن سلمان هستند، آشکارا خواهان برقراری روابط طبیعی و رسمی میان عربستان و رژیم اسرائیل نشود. مساله قابل توجه در این درخواست‌ها، این است که این درخواست ها، دربردارنده عبارت‌هایی در تعریف و تمجید از رژیم اسرائیل و اسرائیلی‌ها و کینه و نفرت از فلسطینی‌ها بوده است.

از جمله آخرین درخواست‌های عادی سازی روابط با رژیم اسرائیل از طرف یک شخصیت دانشگاهی سعودی نزدیک به بن سلمان به نام عبدالله الصرامی بود که اخیراً در توئیتی نوشت: از این نسل، نباید بر اسرائیل از باب عاطفه و همدردی با فلسطینی‌ها یا نگاهی مبتنی بر "قومی گرایی" و "بیداری" نگاه کرد بلکه باید نگاه این نسل، نگاهی از روی عقل و منطق و همزیستی باشد، زیرا وی معتقد است که اسرائیل هیچ ضرری برای عربستان نداشته است.

رسانه‌های رژیم اسرائیل، توئیت الصرامی را مورد توجه قرار داد و صفحه "اسرائیل بالعربیه" سخنگوی وزارت امور خارجه اسرائیل در واکنش به این توئیت گفت: تکیه بر عقل به جای تکیه به عواطف و احساسات، روشی است که می‌توان برای حل مشکلات موجود به ان تکیه کرد و نسل جدید، بیشتر از امکانات موجود برای برقراری صلح و شکوفایی در منطقه استقبال می‌کند، وارد جنگ‌هایی شدیم که مشکلات را حل نکرد، باید در حساب و کتاب‌های خود بازنگری کنیم و وارد " عرصه صلح" شویم و از خداوند توفیق می‌خواهیم.

در اینجا نمی‌خواهیم سخن بیهوده و پوچ الصرامی درباره تکیه به عقل و یا سخن صهیونیست‌ها درباره " عرصه صلح" را بررسی کنیم، نتانیاهوی جنایتکار به طور عملی و به دستور رئیسش و رئیس اقای بن سلمان یعنی ترامپ، به این سخن پاسخ داده است.

ما با الصرامی درباره اینکه رژیم اسرائیل کاری را انجام نمی‌دهد که به ضرر عربستان باشد، اتفاق نظر داریم. زیرا عربستان، در طول تاریخ رژیم اسرائیل، هیچگاه علیه این رژیم عمل نکرده است، بلکه بالعکس، در همه جنگ‌های این رژیم علیه عرب‌ها در گذشته، در کنار این رژیم بوده و اکنون هم علیه مقاومت فعالیت می‌کند.

در نهایت، برای برخی از عرب‌ها که همچنان شیفته عربستان سعودی و سیاست‌های " حکیمانه " آن هستند، آرزو می‌کنیم که قبل از این، از سوابق طایفه‌ای خود آزاد شوند و در این تطابق کامل، میان سیاست عربستان سعودی و سیاست رژیم اسرائیل، بیاندیشند و به آن‌ها فرصت بدهیم تا حتی یک مورد استثناء ولو جزئی دراین تشابه و مطابقت پیدا کنند که سیاست عربستان سعودی را از سیاست اسرائیل متمایز کند.

منبع: العالم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم اشغالگر قدس رژیم صهیونیستی محمد بن سلمان عربستان سعودی رژیم اسرائیل بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۴۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی طرحی توهمی در خصوص نوار غزه ارائه داده که متشکل از سه مرحله است. رسانه‌های صهیونیستی با انتشار این طرح مدعی شدند که هدف از آن شکوفایی نوار غزه به عنوان بخشی از زیر ساخت‌های منطقه‌ای توافقنامه‌های عادی سازی روابط و رهایی یافتن از خطر به اصطلاح «حضور ایران در این منطقه» است.

در این طرح بر موقعیت مرکزی و تاریخی نوار غزه به عنوان نقطه اتصال ۲ مسیر تجاری قدیمی میان شرق و غرب یعنی مسیر دریایی مصر-غزه-بابل و مسیر هند-یمن-عربستان-اروپا تاکید شده است.

رسانه‌های عبری زبان گزارش دادند: قرار است مرحله نخست به عنوان مرحله ارائه کمک‌های بشردوستانه به مدت ۱۲ ماه ادامه یابد به طوری که تل آویو منطقه‌های امنی را به دور از حکمرانی حماس از شمال نوار غزه تا جنوب آن ایجاد می کند. یک ائتلاف متشکل از کشورهای عربی شامل عربستان، امارات، مصر، بحرین، اردن و مراکش اقدام به توزیع کمک‌های بشردوستانه در منطقه‌های امن می‌کنند و فلسطینی‌های ساکن این منطقه‌ها کنترل آن‌ها را زیر نظر کشورهای مذکور به دست خواهند گرفت.

در ادامه این گزارش آمده است: مرحله دوم بین پنج الی ۱۰ سال به طول می‌انجامد. تل آویو مسئولیت کامل امنیت نوار غزه را به دست می‌گیرد. کشورهای عربی مذکور نیز یک هیأت چندجانبه برای نظارت بر بازسازی نوار غزه و حمایت مالی از آن تشکیل می‌دهند. فلسطینی‌های ساکن این باریکه نیز به هیأت مذکور کمک خواهند کرد.

مرحله سوم نیز با نام مرحله خودمختاری آغاز می‌شود و تل آویو حق مقابله با تهدیدات امنیتی در غزه را برای خود قائل خواهد بود. قدرت نیز به تدریج به یک دولت محلی در غزه یا دولت یکپارچه فلسطین که کرانه باختری را نیز شامل می‌شود انتقال می‌یابد.

خواب نتانیاهو برای یمن، سوریه و لبنان

در مرحله نهایی نیز فلسطینی‌های ساکن غزه به صورت مستقل این باریکه را اداره کرده و به توافقنامه‌های عادی سازی روابط می‌پیوندند. در این طرح توهمی آمده است که مزایای آن برای رژیم صهیونیستی علاوه بر تأمین امنیت در منطقه‌های جنوبی اراضی اشغالی، عادی سازی روابط با عربستان خواهد بود.

امتیاز کشورهای عربی نیز مشارکت در توافقنامه‌های دفاعی با آمریکا و دسترسی نامحدود به بنادر غزه در دریای مدیترانه خواهد بود. اگر توهم نتانیاهو در خصوص غزه عملیاتی شود وی قصد دارد آن را در یمن، سوریه و لبنان نیز اجرا کند.

طرح منطقه‌ای رژیم صهیونیستی برای فریب کشورهای عربی

در این گزارش تاکید شده است: طرح منطقه‌ای گسترده‌تری وجود دارد که در افزایش تعداد پروژه‌های بزرگ مانند شهر نیوم در عربستان و اجرایی کردن آن در صحرای سینای مصر نمود پیدا می‌کند. بدین ترتیب نوار غزه می‌تواند به یک بندر صنعتی مهم در حوزه مدیترانه تبدیل شود. این مرکز محل اصلی صادرات برخی کالاهای نوار غزه در کنار نفت عربستان و مواد خام دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس خواهد بود.

در طرح منتشر شده از سوی دفتر نتانیاهو آمده است که یک منطقه آزاد تجاری بزرگ که شامل سدیروت، غزه و العریش خواهد بود ایجاد می‌شود و بدین ترتیب تل آویو، غزه و مصر می‌توانند از این منطقه به صورت مشترک استفاده کنند. رژیم صهیونیستی برای فریب افکار عمومی پا را فراتر گذاشته و نوار غزه را به عنوان مرکز اصلی تولید خودروهای برقی معرفی می‌کند!

این در حالی است که در طرح مذکور هیچ اشاره‌ای به تشکیل دولت مستقل فلسطین نشده است. رژیم صهیونیستی بعد از گذشت هفت ماه از لشکرکشی گسترده به نوار غزه و حرف و حدیث‌ها در خصوص به راه انداختن حمام خون در شهر رفح، برای فریب افکار عمومی و کاهش فشارهای جهانی چنین طرحی را ارائه داده است.

کد خبر 6096913

دیگر خبرها

  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ آمریکایی به عربستان؟!
  • آمریکا به دنبال فروش نسخه‌های جدید اف-۱۵ به عربستان است
  • طرح توهمی نتانیاهو برای غزه بعد از قتل عام فلسطینی‌ها
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل
  • سالیوان: توافق دفاعی آمریکا با عربستان بدون رابطه ریاض با اسرائیل امکان‌پذیر نیست
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم