Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی از لزوم حمایت از استارتاپهای آنلاین گفت و بر تهیه بسته‌های فرهنگی در کنار بسته‌های معیشتی برای مردم تأکید کرد. ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶ اجتماعی رسانه نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پس از شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم خانه‌نشینی مردم توجه به موضوع سرگرمی در فضای مجازی اهمیتی دوچندان پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برهه از زمان بود که توجه مردم و مسئولان به ظرفیتهای فضای مجازی و فعالان این عرصه بیشتر و بیشتر شد. بخشی از خلاءهای موجود در صدا و سیما توسط فعالان فضای مجازی و پلتفورمهای آنلاین به واسطه استارتاپها جبران شد تا منبع رجوع مردم، شبکه‌های خارجی و ماهواره نباشد. سید محمد حسینی، وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی که سابقه مدیریت در عرصه‌های گوناگون فرهنگی، هنری و رسانه‌ای از جمله صدا و سیما دارد درباره نقش این پلتفورمهای آنلاین توضیح داد: از زمانی که ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرد مراجعه مردم به فضاى مجازی و صدا و سیما بیشتر شد.

وی افزود: کسانی که قبلا فرصت دیدن برنامه‌های تلویزیونی را نداشتند، بیننده پروپاقرص سریالها و دیگر برنامه‌های رسانه ملی شدند اما این برنامه‌ها کافی به نظر نمی‌رسید، با توجه به تفاوت سلیقه‌ها و ذائقه‌ها نیاز به تنوع بیشتری بویژه در بخش سرگرمی احساس شد که آثار  نیروهای جوان و متعهد در فضای مجازی تا حدودی جبران کننده و کمک کننده بود. به عنوان مثال پلتفورمهای آنلاین بخشی از خلأها را پر کرد و حتی شاهد اکران آنلاین فیلم سینمایی «خروج» آقای حاتمی‌کیا در این پلتفورمها بودیم.

نسبت توسعه پلتفورمهای آنلاین و گسترش محتواهای غربی

حسینی با اشاره به استقبال مردم از این رویکردِ پلتفورمهای مجازی گفت: هر اقدام و فعالیتی  در این حوزه صورت گیرد که برای جامعه مفید باشد باید مورد حمایت قرار بگیرد، وگرنه عده‌ای مجذوب آثار و تولیدات وارداتی می‌شوند که بعضا با فرهنگ ایرانی_اسلامی و باورهای ملت ایران سازگاری ندارند بلکه هدفدار مروج سبک زندگی غربی و بی‌هویت کردن نسل جوان هستند.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: بنابراین ضرورت دارد در شرایط فعلی تلاش و هم‌افزایی بیشتری صورت بگیرد و فعالان این عرصه و طراحان پلتفورمهای مجازی مورد حمایت جدی قرار بگیرند تا بتوانند پاسخگوی نیاز امروز جامعه باشند. همانطور که در زمینه آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان از  فضای مجازی بیش از گذشته استفاده می‌شود و همه دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی در حال برطرف کردن ضعفها و نقایص خود هستند تا حرکت علمی کشور آسیب نبیند، در حوزه سرگرمی هم باید تلاش گسترده‌تری انجام شود تا استارتاپهای مجازی بتوانند تولیدات خود را در دسترس مردم قرار دهند.

این استاد دانشگاه تهران درباره حمایتهای دولتی از استارتاپهای مجازی خاطرنشان کرد: به طور قطع دولت باید از این پلتفورمها حمایت کافی کند، حال که دولت برای مقابله با کرونا اجازه برداشت یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی را دریافت کرده که عمده آن به بخش بهداشت و درمان و نیز حوزه اقتصادی اختصاص پیدا می‌کند اما بخشی از این بودجه هم باید شامل حمایت از حوزه فرهنگ، هنر و رسانه برای فعالیت در حوزه  فضای مجازی و استارتاپها شود.

بخشی از برداشت صندوق توسعه ملی به فرهنگ، هنر و رسانه اختصاص پیدا کند

وی افزود: وقتی دولت برای مقابله با کرونا اجازه برداشت یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی را دریافت می‌کند، باید بخشی از این بودجه را برای حمایت از فرهنگ، هنر و رسانه از مجاری فضای مجازی و استارتاپها اختصاص دهد.

ابهام درباره نحوه توزیع یک‌میلیارد یورو برداشت‌شده از صندوق توسعه ملی/ روحانی به مجلس گزارش دهد

حسینی گفت: اگر موانعی بر سر راه رشد و توسعه این پلتفورمها در نهادهای دولتی مانند وزارت فرهنگ و ارشاد وجود دارد برداشته شود و به فرآیند دریافت مجوز و گسترش فعالیتشان سرعت داده شود، خلاصه از ارائه هر نوع حمایتی که لازم و امکان پذیر است مضایقه نشود.

وی ادامه داد: گاهی این حمایتها جنبه نقدی و مادی پیدا می‌کند و گاه این حمایتها در قالب تبلیغ در رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها خلاصه می‌شود که لازم است از جانب رسانه ملی  حمایت لازم برای معرفی نرم افزارها و محصولات صورت پذیرد و این استارتاپها به سهولت امکان تبلیغ درست در رسانه ها داشته باشند.

 

لازم است از جانب رسانه ملی این حمایتها صورت پذیرد و این استارتاپها امکان معرفی عادلانه و منصفانه در رسانه داشته باشند

 

 

وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی دولت دهم یادآور شد: اگر امکان حمایت مالی قابل توجهی از این استارتاپها وجود نداشته باشد حداقل از طریق تبلیغ آنها در رسانه ملی و دیگر رسانه‌های رسمی باید امکان درآمدزایی برایشان فراهم شود، چرا که در این مجموعه‌ها جوانان خلاق و نوآور کار می‌کنند که توانایی و استعداد زیادی دارند اما دستشان خالی است و در آغاز راه هستند و فعلا نیاز به حمایت دارند، اما بعد از مدتی فعالیت آنها منتج به نتیجه می‌شود و برگشت سرمایه را به همراه خواهد داشت.

وی افزود: نمونه این حمایتها را در حوزه بازیهای رایانه‌ای در گذشته داشتیم که با یک حمایت اولیه به تولید و درآمدزایی می‌رسیدند و هزینه خود را تأمین می‌کردند، این موضوع هم در دستور کار دستگاهها و نهادهای گوناگون باید قرار بگیرد.

حسینی گفت: برای هر پروژه و اقدام بزرگی در کشور نیازمند پیوست فرهنگی و رسانه‌ای هستیم. همانطور که نهادهایی چون ستاد اجرایی فرمان امام اقدام به توزیع بسته های معیشتی به مردم می‌کنند باید بسته‌های فرهنگی و تولیداتی که روح و اندیشه مردم و جوانان را تغذیه می‌کند هم مهیا کرد.

وزیر اسبق ارشاد ادامه داد: در این زمینه نیاز به سرمایه‌گذاری است، چون فرهنگ جایگاه، اهمیت و اثربخشی خاص خود را دارد و نباید به خاطر غفلت به حاشیه رانده شود. به خصوص در زمان کنونی که به مردم توصیه می‌شود بیشتر در خانه باشند و کمتر بیرون بروند باید برنامه‌ای برای گذران مفید اوقات فراغت آنها در خانه داشته باشیم.

 

پلتفورمهای آنلاین و استارتاپهای آنلاین هستند که می‌توانند به کمک فرهنگ و تفریحات مردم بیایند و اگر حمایت نشوند جامعه بایک خلا جدی روبه رو می‌شود

 

سید محمد حسینی در پایان تصریح کرد: حال که سینماها، سالن‌های تئاتر، کتابخانه‌ها، موزه‌ها، مراکز دینی، فرهنگی، تفریحی، گردشگری و ورزشی  تعطیل است، پلتفورمهای آنلاین و استارتاپهای آنلاین به سهم خود می‌توانند جایگزین مناسبی باشند و اگر مورد حمایت قرار نگیرند با یک خلا مواجه می‌شویم.

فعالیت شرکت‌های استارتاپی در اماکن با کاربری مسکونی بلامانع استاین "استارتاپ‌ها" در زمان خانه‌نشینی تمام نیازهای خارج از منزل شما را برطرف می‌کنند! + تصاویر"استارتاپهای حوزه گردشگری" در سخت‌ترین شرایط کاری/ استرداد چند صد میلیارد تومانی بلیت‌های هواپیما

انتهای پیام/

R1356/P/S2,1313,41/CT2 واژه های کاربردی مرتبط وزارت ارشاد ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارشاد ویروس کرونا وزارت ارشاد استارت آپ ویروس کرونا صندوق توسعه ملی فضای مجازی رسانه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر توان صبح شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، بر آمادگی تمام ادارات، نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌ها برای هر نوع مخاطرات احتمالی تاکید کرد.

وی با اشاره به گزارش‌های اداره منابع طبیعی بر وقوع ۳۰ فقره آتش سوزی در سال گذشته در سطح مراتع شهرستان و بیان اینکه این حریق‌ها به همت مردم، اطفا شد خواستار تقویت این ظرفیت شد.

وی بر تشکیل اکیپ‌های مردمی در تمام روستاها، استفاده از ظرفیت انجمن‌های مردم نهاد و زیست محیطی و همیاران طبیعت، احساس مسئولیت بیشتر، عدم آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی بعد از برداشت، مدیریت به موقع چرای علف‌های هرز مراتع، مدیریت خاموشی‌ها، صرفه جویی حامل‌های انرژی و توجه به اخطارهای هواشناسی تاکید کرد.

رئیس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان سقز در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به قطعی برق گسترده ناشی از بارش بی سابقه نزولات جوی و رانش زمین در سال گذشته از همکاری تمام ادارات و ارگان‌ها، مردم، نیروهای نظامی و انتظامی تشکر کرد.

تقویت زیرساخت‌های شهری برای هدایت آب‌های سطحی، تهیه تجهیزات پشتیبان برای جلوگیری از تداوم خدمات رسانی، ارتقای سطح هماهنگی، برگزاری مانورها و نگارش و تدوین سناریوهای احتمالی، تقویت آموزش‌ها، توزیع مناسب و استقرار تجهیزات و تکمیل شبکه جمع آوری آب‌های سطحی از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

کد خبر 6089497

دیگر خبرها

  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان
  • نقاط حادثه‌خیز شهر قم اصلاح شود/ لزوم احداث پارکینگ مورد نیاز
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • آیت الله علم الهدی: میدان‌داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت، پیش نیاز تحول فرهنگی است
  • میدان داری مردم و دولت پیش نیاز تحول فرهنگی است