Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@08:04:04 GMT

عرضه سوخت اداوات کشاورزی در کرمانشاه الکترونیکی شد

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۷۴۹۶

عرضه سوخت اداوات کشاورزی در کرمانشاه الکترونیکی شد

«فریدون یاسمی» روز سه‌شنبه به ایرنا افزود: پس از راستی‌آزمایی اداوات کشاورزی با هماهنگی سازمان‌های ذیربط و براساس طرح پایش اداوات کشاورزی در استان، تعداد این دستگاه‌ها از حدود ۳۱ هزار (قبل از پایش) به ۲۵ هزار و ۴۸۰ دستگاه (بعد از پایش) رسیده است.

وی توضیح داد: پس از کاهش ۶ هزار دستگاه اداوات کشاورزی در طرح پایش، ۱۲ میلیون لیتر گازوییل عرضه شده به اداوات کشاورزی نیز از ابتدای فروردین ۹۸ تا پایان اسفند ماه۹۸ نسبت به سال قبل از آن کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از اجرای این طرح را، مبارزه با عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی در استان، کنترل بیشتر و نظارت برمصرف درست فرآورده‌های نفتی، منطقی کردن مصرف سوخت ادوات کشاورزی گازوییل سوز (تراکتور) و کاهش تردد مالکین در سطح این منطقه عنوان کرد.

به گفته او، در این طرح شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط از جمله سازمان تعاون روستایی و جهادکشاورزی در بازدید فیزیکی و ثبت مشخصات فنی ادوات کشاورزی در فرم مخصوص نسبت به نصب برچسب راستی آزمایی اقدام می‌کند.

وی افزود: براساس نتایج راستی آزمایی و سطح زمین زیرکشت، سوخت موردنیاز کشاورزان دارای ادوات کشاورزی، تعیین و به ۴۳۳  فروشندگی‌ روستایی ارسال و در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه کرمانشاه با قدردانی از همکاری صاحبان ادوات کشاورزی و ادارات مرتبط در اجرای این طرح، تشریح کرد: با ایجاد وحدت رویه یکسان و جلوگیری از سلیقه های مختلف؛ برنامه‌ریزی برای توزیع فرآورده نفت گاز از طریق فروشندگی‌های عرضه روستایی هر بخش، ضمن صیانت از این سرمایه ملی، از تضییع حقوق صاحبان ادوات کشاورزی و قاچاق فرآورده‌های نفتی جلوگیری می‌شود.

وی اظهارداشت: اکنون ۴۳۳ فروشندگی در منطقه کرمانشاه فعال است.

در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند.

استان کرمانشاه با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا حقوق سرمایه شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشاورزی گاز بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی فرآورده های نفتی اداوات کشاورزی ادوات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه گفت: فروش مرزی فراورده‌های نفتی سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، پیمان بهرامی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فروش مرزی فراورده‌های نفتی در سال گذشته در مرزهای پرویزخان، خسروی، سومار و شیخ صله انجام شده و بیشترین فروش در مرز پرویزخان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در نتیجه اقدامات مفید در این مرزها ۴۲ میلیون و ۵۷۹ هزار لیتر معادل ۵۲۷ میلیارد تومان فروش مرزی فرآورده‌های نفتی تحقق یافته است، افزود: این میزان ضمن انتفاع مرزنشینان و رونق بازارچه‌های مرزی سهم بسزایی در کاهش قاچاق و عرضه خارج از شبکه و قوانین تعیینی داشته است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کرمانشاه اضافه کرد: از این میزان حدود ۱۸ میلیون لیتر معادل ۲۲۳ میلیارد تومان مربوط به فروش از طریق کنترل باک وسایل نقلیه خروجی از کشور بوده است.

بهرامی تصریح کرد: با راه‌اندازی سیستم دیپ دیجیتالی باک کامیون در مرزهای استان، علاوه بر جلوگیری از قاچاق در مرز، کنترل باک کامیون‌ها تسهیل می‌شود و در حداقل زمان ممکن، کار کامیون‌های صادراتی در زمینه کنترل و نظارت بر سوخت خروجی از طریق باک بررسی و بر اساس قیمت شناور مرزی، مابه‌التفاوت نرخ تعادلی مرزی اخذ و به حساب خزانه واریز می‌شود.

وی اضافه کرد: روزانه حدود هفت میلیون لیتر انواع فراورده‌های نفتی در سطح استان توسط ۳۱۰ دستگاه نفتکش فعال انجام می‌شود.

کد خبر 748727

دیگر خبرها

  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • بررسی پرونده دو متهم قاچاق سوخت یارانه ای
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسدود شدن ۲۹۰ کارت سوخت در کردستان
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است