Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@10:51:11 GMT

نوش‌دارو دارانی با جایگاه نامشخص در کشور

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۸۰۹۷

نوش‌دارو دارانی با جایگاه نامشخص در کشور

ایسنا/مازندران یک روان‌شناس و کارشناس ارشد تعلیم و تربیت با تاکید بر این موضوع که جایگاه روان‌شناسان در کشور کماکان نامشخص است، گفت :طرز فکر نادرستی که پیرامون روان‌شناسان وجود دارد مبنی بر اینکه هرکسی روانی است به روان‌شناس مراجعه می‌کند، کماکان در جامعه وجود دارد بنابراین تعدیل اختلالات روانی موجود در جامعه مانع از بغرنج شدن مسائل اجتماعی مختلف در جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منیژه ماندی به مناسبت ۹ اردیبهشت روز جهانی روانشناس در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: جایگاه روان‌شناسان در جامعه باید مشخص شود تا این قشر تاثیرگذار در جامعه مورد تکریم و باور آحاد مختلف قرار گیرند.

وی ادامه داد: نقش مشاوران در جامعه  باید  پر رنگ‌تر شود و سازمان‌ها و نهادها ضرورت دارد از روان‌شناسان برای پیشبرد اهداف خویش استفاده لازم را ببرند.

وی تصریح کرد: مشاوره گرفتن موجب معرفی بهتر سازمان و نهاد مربوطه شده به‌طوریکه یک مشاور و روان‌شناس با توجه به اینکه به روحیات انسان آشنا است، می‌تواند سر منشاء بسیاری از مشکلات و اختلالات را شناسایی کند تا با صحبت‌های مکرر اختلافات موجود ترمیم شود.

این روانشناس خاطرنشان کرد: تا زمانی که انسان آرام‌ مطمئن و با اعتماد به نفس بالایی در جامعه داشته باشیم، بهره‌وری در کارها و امورات مختلف بیشتر خواهد بود بنابراین با توجه به اینکه استعدادهای زیاد و بالقوه‌ای وجود دارد اما متاسفانه عدم شناسایی و درک این ظرفیت‌ها موجب هدر رفت پتانسیل روان‌شناسان در جامعه شده است.

ماندی ادامه داد: منابع انسانی اولین استعدادها در هر سازمانی محسوب می‌شوند و جزو ثروت یک سازمان که شناسایی و هدایت مناسب این استعدادها مطمئنا موجب موفقیت روز افزون در حوزه‌های گوناگون جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه رشته روان‌شناسی از شاخه‌های علوم انسانی بوده اما هنوز در کشور ما به آن صورت نهادینه نشده است، گفت: همواره انسان‌ها برای کسب موفقیت باید از یک مشاور دارای مطالعه و شناخت در حوزه‌های مختلف استفاده کند، بنابراین مشورت گرفتن از مشاوران این حوزه موجب موفقیت در عرصه‌های گوناگون شغلی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی روانشناس روان شناسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه، راهی برای مبارزه با روانشناس‌نماها
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند 
  • تخریب جایگاه‌های غیرمجاز و غیر بهداشتی عرضه و کشتار دام در گلسار
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • دادستانی انتظامی قضات جوان، مومن و متعهد را به جامعه معرفی می کند
  • کرمانشاه یکی از استان‌های پرافتخار کشور است
  • امروز موزه‌ها زیربنا و زیرساخت توسعه هستند/اهمیت جایگاه موزه‌ها در دانشگاه‌های کشور
  • بارش‌های روز گذشته هیچ آسیبی به روستاهای دلیجان وارد نکرد
  • شورای آموزش و پرورش بازوی اصلی دستگاه تعلیم و تربیت است