Web Analytics Made Easy - Statcounter

سامانه بارشی که دیروز در سطح استان خراسان رضوی فعال بود با همه بارش‌هایی که در طول سال آبی گذشته واقع شده است متفاوت بود. متفاوت از این نظر که رگباری زدن بارندگی‌ها و توأم شدن آن با وزش باد و تگرگ خسارت‌های زیادی متوجه بخش کشاورزی کرده است. تندبادها نیز در مشهد موجب سقوط درختان و برخی از تابلوها شد و آسیب‌هایی به خودروها وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هاشم رسائی‌فر/

سامانه بارشی که دیروز در سطح استان خراسان رضوی فعال بود با همه بارش‌هایی که در طول سال آبی گذشته واقع شده است متفاوت بود. متفاوت از این نظر که رگباری زدن بارندگی‌ها و توأم شدن آن با وزش باد و تگرگ خسارت‌های زیادی متوجه بخش کشاورزی کرده است. تندبادها نیز در مشهد موجب سقوط درختان و برخی از تابلوها شد و آسیب‌هایی به خودروها وارد کرد.

بارش تگرگ در شهرستان‌های قوچان، مه‌ولات، تربت حیدریه، بردسکن و کوهسرخ خسارت‌های زیادی به بخش کشاورزی و باغات وارد کرده است. به طور مثال خسارت وارد شده به باغ‌های پسته در شهرستان مه‌ولات چند صد میلیارد برآورد شده که به گفته کارشناسان میزان دقیق این خسارت‌ها در حال بررسی است.

خسارت شدید تگرگ به باغ‌های پسته مه‌ولات

مدیر اداره جهاد کشاورزی شهرستان مه‌ولات در خصوص خسارت‌های ناشی از تگرگ در این شهرستان به قدس گفت: در مورد خسارت‌هایی که تگرگ به باغ‌های پسته و دیگر مزارع شهرستان مه‌ولات از جمله زیره، انار و زردآلو وارد کرده است در حال حاضر می‌توان گفت در مدت 10 دقیقه بارندگی حدود 20 میلیمتر بارش باران و تگرگ با شدت زیاد گزارش شده که اخبار ما حاکی از آن است که در روستاهایی که شدت بیشتر بوده خسارت‌های زیادی به باغ‌های پسته و دیگر محصولات وارد شده است.

رمضانعلی قاسمی افزود: خسارت‌های وارده در برخی از مناطق شهرستان 30 تا 100 درصد بوده که این خسارت‌ها در روستای مهنه بیشتر از نقاط شهرستان مه‌ولات گزارش شده است.

وی همچنین در خصوص برآورد خسارت‌های ناشی از تگرگ در مه‌ولات گفت: همان طور که عنوان شد میزان دقیق این خسارت‌ها مشخص نیست و کارشناسان ما در حال بررسی هستند و به زودی میزان دقیق آن اعلام خواهد شد. اما آنچه مسلم است خسارت‌ها در مناطق تگرگ زده به شدت بالا بوده است.

اما در مشهد و در جریان بارندگی و تندباد دیروز خسارت‌هایی گزارش شده که بیشتر آن‌ها به سقوط درختان و تابلوها روی تأسیسات و خودروها عنوان شده است.

سقوط 61 درخت در مشهد

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در این باره به خبرنگار ما گفت: آنچه مسلم است اینکه با توجه به تمهیداتی که پیش از بارندگی اندیشیده شده بود و با استقرار ماشین‌ها و پمپ‌ها در معابر و خیابان‌های سطح شهر مشهد از بروز آبگرفتگی جلوگیری به عمل آمد اما در پی وزش باد شدید و بارش باران در سطح شهر تاکنون (عصر دیروز) ۶۱ مورد سقوط درخت در سطح شهر گزارش شده است که با تلاش نیروهای معاونت خدمات شهری این درختان جمع‌آوری شد.

مهدی یعقوبی افزود: بیشترین آمار مربوط به منطقه ۷ با ۲۲ اصله درخت و منطقه ۴ با ۱۶ اصله درخت است که با شدت گرفتن باد و بارش ۱۵ مورد سقوط درخت روی دیوار و ۱۲ مورد روی خودرو گزارش شد. همچنین ۷ مورد محبوسی در آسانسور و ۳ مورد سقوط اشیا به مرکز فرماندهی آتش‌نشانی اعلام گردید که تمامی موارد در اسرع وقت مرتفع شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بارش باران و تگرگ خسارت باغات میوه شهرستان مه ولات خسارت های زیادی باغ های پسته سقوط درخت گزارش شده خسارت ها گزارش شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • خسارت میلیاردی سیل به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • خسارت ۸۸۳ میلیاردی سیلاب در شهرستان کلاله
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد