Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@03:47:27 GMT

خراسان رضوی در تولید ماسک و الکل به خودکفایی رسیده است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۹۳۴۷

خراسان رضوی در تولید ماسک و الکل به خودکفایی رسیده است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی پارک علم و فناوری خراسان، علی رسولیان اظهار کرد: هنگام شیوع کرونا در کشور و قبل از ورود آن به استان خراسان ستاد مقابله با کرونا و کمیته تأمین، توزیع و نظارت با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی، دستگاه‌های نظارتی و اجرایی در استان تشکیل شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: در طی مدت سه روز دو مجوز صادر کرده‌ایم که یک مورد آن در خصوص تولید مواد ضدعفونی کننده و مورد دوم تولید ماسک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون حدود ۲۸ هزار ماسک پزشکی در خراسان تولیدشده است. ما توانسته‌ایم در این شرایط بحرانی تولید ماسک را در استان به ۲۰۰ هزار عدد برسانیم و در این امر خودکفا شویم‌. علاوه بر آن در بخش‌های خانگی و کسب‌وکارهای کوچک نزدیک به ۵۰۰ هزار ماسک تولید شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی عنوان کرد: این هفته در شورای برنامه‌ریزی استان برای شرکت‌های دانش‌بنیان مصوبه‌ای تصویب شد، که بر اساس آن ۱۰۰ هکتار از شهرک طوس به آن‌ها واگذار شود. ورودی شرکت‌های دانش‌بنیان با نظارت پارک علم و فناوری و مدیریت آن با خود شرکت‌ها خواهد بود. همچنین ۱۰۰ هکتار دیگر در شهرک دانش‌بنیان و ۵۰ هکتار در خود پارک به آن‌ها تعلق خواهد گرفت تا ما شاهد افتتاح دومین پارک علم‌وفناوری در خراسان باشیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: در استان دو واحد تولید الکل داشته‌ایم که میزان تولید آن‌ها حدود ۱۲ هزار لیتر بوده است، اما اکنون تولید الکل آن‌ها بالغ بر ۲۵ هزار لیتر شده است. در حال حاضر حدود دو میلیون لیتر الکل در استان تولید شده است.

رسولیان تاکید کرد: تاکنون در این شرایط شرکت‌های دانش‌بنیان استان ۱۹ محصول مانند شیلد، لباس‌های مخصوص و …تولید کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه در این دوران بانک‌ها تسهیلات خوبی به واحدهای تولید ارائه داده‌اند، گفت: برای اولین بار در استان خراسان ظرف مدت کمتر از سه ساعت به یک واحد تولید مواد ضدعفونی برای ایجاد واحد جدید و توسعه در تولید خود تسهیلات داده‌ایم.

رسولیان ادامه داد: همچنین در این شرایط توانسته‌ایم نیازهای دانشگاه علوم پزشکی را برطرف کنیم و با منابع مالی بخش خصوصی نزدیک بر ۲۰ میلیارد تومان کالا که شامل ماسک، لباس، و نتیلاتور و… تأمین کرده‌ایم. در همین راستا دیروز در حدود ۵۰و ینتلاتور به صورت رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی گذاشته‌ایم و ۱۰۰ مانیتور و دستگاه اکسیژن‌ساز برای آن‌ها تأمین کرده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی افزود: در زمینه تأمین معیشت برای افراد محروم در حاشیه شهر، خراسان به صورت ویژه‌ای عمل کرد و بالغ بر ۴۰۰ هزار بسته معیشتی را با کمک نهادها، کمیته، شهرداری و بخش خصوصی تأمین کرده‌ایم.

کد خبر 4911811

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان رضوي الکل خراسان رضوی ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند ستاد مقابله با کرونا گردشگری گرگان جهش تولید معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی دانش بنیان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۹۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • تصویب نصب هزار پنل خورشیدی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • انتشار دومین فراخوان حمایت از تولید فیلم ۱۰۰