Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@02:40:42 GMT

تامین امنیت غذایی در گرو تقویت تولیدات کشاورزی است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۲۳۰۱

تامین امنیت غذایی در گرو تقویت تولیدات کشاورزی است

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه محمد بیگی ظهر سه شنبه با حضور فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با حمید زینالی مدیر کل دامپزشکی استان قزوین پیرامون وظایف و برنامه‌های دامپزشکی دیدار و گفتگو کرد.

فاطمه محمد بیگی در این جلسه اظهار کرد: امنیت و ایمنی غذایی یکی از اولویت‌های بنده در مجلس آینده خواهد بود که با توجه به وظایف دامپزشکی در این زمینه قطعاً با ارائه برنامه‌های کارشناسی شده و مستدل از سوی دامپزشکی پیگیری‌های مربوط در کمیسیون‌های مربوطه و صحن مجلس انجام خواهد شد چرا که معتقد هستم همانگونه که تأمین امنیت مرزهای جغرافیایی مهم است باید برای امنیت غذایی هم اهمیت بسیار زیادی قائل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مقدم بودن پیشگیری بر درمان افزود: خوشبختانه مجموعه دامپزشکی استان از بدنه کارشناسی قوی برخوردار است و در همین راستا می‌توان به بهبود وضعیت واحدهای پرورش دام و طیور و آبزیان و زنبورداری امیدوار بود و امیدوارم در آینده با تدوین قوانین حمایت کننده شامل بیمه سلامت دام و طیور از فشار اقتصادی بر واحدهای پرورش دام و طیور کاسته شود.

محمد بیگی در پایان خواستار تدوین برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در دامپزشکی استان شد و روز جهانی دامپزشکی را که شعار امسال آن محافظت از محیط زیست برای انسان و دام هست به همه تلاشگران این عرصه تبریک گفت.

حمید زینالی در این دیدار توضیحاتی را پیرامون پتانسیل‌ها و چالش‌های پیش روی دامپزشکی استان برای تأمین امنیت و ایمنی غذایی کشور مطرح کرد.

وی بر اهمیت صنایع پرورش دام و طیور در استان تاکید کرد و افزود ۱۰ درصد تخم مرغ واحدهای پرورش و تولید تخم مرغ کشور در استان قزوین استقرار دارند که خوشبختانه با مساعدت‌های سازمان جهاد کشاورزی در راستای اجرای برنامه‌های ممیزی و واکسیناسیون علیه بیماری آنفلوانزا «اولین استانی که واکسیناسیون طیور علیه آنفلوانزا را انجام داد»، طی ۲۲ ماه از آخرین درگیری بیماری در سال ۹۶، استان قزوین عاری از بیماری بود.

زینالی همچنین با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در راستای کاهش بیماری‌های دامی افزود: بروز بیماری تب کریمه، صفر و بیماری‌های سل و بروسلوز در دامداری‌های صنعتی استان طی سال گذشته فقط ۶ مورد بوده که بسیار ناچیز است و بیماری‌های تب برفکی، لمپی اسکین و … کاهش چشمگیری در استان داشته است.

وی در پایان خواستار اختصاص ردیف اعتباری ویژه به دامپزشکی برای جذب نیرو و تجهیزات و… شد که بتواند وظایف را به نحو احسن اجرایی کرده و در راستای تأمین امنیت و ایمنی غذایی فدمهای مؤثری را بردارد.

فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در این دیدار ضمن تشکر اقدامات مجموعه دامپزشکی در کنترل بیماری آنفلوانزا تصریح کرد: همواره سعی بر این بوده که جلوی شیوع بیماری و تلفات در واحدهای پرورش دام و طیور گرفته شود که در همین راستا علی رغم برخی سنگ اندازیها، ساختار بهداشتی کلیه مرغداریهای استان با همکاری دامپزشکی و معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مورد بازدید قرار گرفت و مشکلاتی که می‌توانست موجب شیوع بیماری در بین مرغداریها شود مرتفع شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا آنفلوانزا سازمان جهاد کشاورزی استان کارشناسی کشاورزی محیط زیست بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان جهاد کشاورزی پرورش دام و طیور دامپزشکی استان واحدهای پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد

فاتحی نیا مدیر کل دامپزشکی استان یزد در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط