Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@13:48:49 GMT

پرداخت وام در فضای مجازی، شگرد مجرمان سایبری

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۲۵۹۴

پرداخت وام در فضای مجازی، شگرد مجرمان سایبری

یادگار نژاد گفت: پرداخت وام در بانک ها نیاز به داشتن ضامن و ضمانت نامه و یا منوط به سپرده گذاری است اما در این بین شرکت‌هایی هستند که بدون ضامن و یا اینکه سپرده ای در آنها انجام شود، وام می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، امین یادگار نژاد رئیس پلیس فتا استان کرمان اظهار کرد: اصطلاح پرداخت وام در مدت زمان کوتاه توسط برخی شرکت‌ها در سال‌های اخیر  افزایش پیدا کرده است به گونه ای که با افزایش درج این گونه آگهی ها در فضای مجازی مواجه هستیم و این شرکت‌ها با پرداخت وام‌های کلان به متقاضیان سودهای هنگفتی را به جیب می‌زنند و چه بسا از این طریق مشکلاتی را برای  برخی افراد ایجاد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:به عنوان مثال خانمی با مراجعه به این پلیس اظهار کرد که چندی پیش در فضای مجازی به آگهی مبنی بر پرداخت وام کلان برخورد و از آن طریق با شخصی که اقدام به درج آگهی کرده بود ارتباط برقرار و پس از انجام قرار های لازم به جهت دریافت وام  اقدام به پرداخت مبلغ 100 میلیون ریال طی 5 مرحله به حساب وی کرده که پس از آن پرداخت فرد مذکور نه تلفن های بنده را پاسخ داده و نه هیچ وامی به حساب بنده واریز کرد و از این طریق اقدام به کلاهبرداری کرده که خواستار پیگیری می باشم.

رئیس پلیس فتا استان کرمان بیان کرد: در نهایت با اقدامات فنی و کارشناسی ماموران این پلیس مشخص شد کل مبلغ 100 میلیون به دو حساب بانکی جعلی واریز شده و فرد برداشت کننده به جهت رد گم کنی پس از چندین مرحله جابجایی پول ها در حساب های بانکی مختلف در نهایت در خارج از کشور اقدام  به برداشت می کرده است.

یادگار نژاد تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده متهم شناسایی اما به دلیل اینکه در خارج از کشور به سر می برد وکیل خود را جهت رسیدگی به پرونده به این پلیس فرستاده و پرونده به همراه وکیل متهم و شاکی به دادسرا ارسال شد.

وی در پایان به هموطنان توصیه کرد:به تبلیغاتی که در فضای مجازی با آن مواجه می‌شوید، سریع اعتماد نکنید و حتماً در مورد صحت آن‌ها تحقیق و از خرید هرگونه وام‌‌ بانکی از افرادی که هیچ گونه شناختی نسبت به آن‌ها ندارید، خودداری  و با با احتیاط و رعایت همه جوانب رفتار کرده و فقط از مراکز مالی مجاز اقدام به دریافت وام و یا سپرده‌گذاری کنید و بدون بررسی و مشورت با کارشناسان مربوطه بانک به این  تبلیغات در فضای مجازی اعتماد نکرده  و در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فضای مجازی پرداخت وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی

رئیس پلیس فتای فراجا از آغاز طرح عملیاتی این پلیس برای برخورد با تبلیغ‌کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سردار وحید مجید؛ رئیس پلیس فتا اظهار کرد: همزمان با آغاز سال 1403 و در راستای پاک‌سازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا علیه تبلیغ‌کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجراست.

وی ادامه داد: در این راستا 34 کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص  رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاک‌سازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کردند.

کنکور زیر ذره‌بین پلیس فتا از ثبت‌نام تا آزمون

سردار مجید بیان کرد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصدهای صورت‌گرفته در فضای مجازی بیش از 90 درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری برای کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌شود و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ‌گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و... را به درخواست‌کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتای فراجا با تأکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش در فضای مجازی، از کاربران خواست ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاک‌سازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را به پلیس فتا گزارش کنند.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • آغاز عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح در فضای مجازی
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات
  • عملیات ویژه پلیس علیه فروشندگان سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها