Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- میزان مصرف ظاهری آهن اسفنجی پارسال در دوره ۱۲ ماهه به رقم ۲۶ میلیون و ۹۶۵ هزار تن رسید که در مقایسه با عملکرد سال ۹۷ افزایش چهار درصدی دارد.

 

جداول آماری انجمن تولید کنندگان فولاد نشان می دهد میزان مصرف ظاهری آهن اسفنجی در سال ۹۷ برابر با ۲۵ میلیون و ۸۲۶ هزار تن بوده است.

مصرف شمش فولادی

آمارهای مورد بررسی گویای آن است که سال گذشته مصرف ظاهری شمش فولادی به رقم ۲۰ میلیون و ۳۳۷ هزار تن رسید و نسبت به رقم ۱۹ میلیون و ۲۰۵ هزار تن عملکرد سال ۹۷ افزایش ۶ درصدی را ثبت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصرف ظاهری شمش فولادی در ۱۱ ماهه پارسال بالغ بر ۱۸ میلیون و ۵۸۹ هزار تن بود که در مقایسه با ۱۸ میلیون و ۲۴۰ هزار تن مربوط به دوره مشابه سال ۹۷ رشد دو درصدی دارد.

مصرف ظاهری شمش فولادی در سال ۹۸ در بخش بیلت و بلوم رقم ۱۱ میلیون و ۹۵۶ هزار تن را نشان داد و اسلب هم بالغ بر هشت میلیون و ۳۸۱ هزارتن بود که به ترتیب نسبت به مصرف در سال ۹۷ افزایش ۱۶ درصدی و کاهش ۶ درصدی را نشان می دهد.

مصرف تولیدات فولادی بیش از ۱۵.۵ میلیون تن

داده های انجمن یاد شده، حاکی است سال گذشته مصرف ظاهری تولیدات فولادی(مقاطع طویل و تخت) به رقم ۱۵ میلیون و ۵۹۷ هزار تن رسید و نسبت به سال ۹۷ که ۱۵ میلیون و ۶۱۲ هزار تن بود، تفاوت معناداری نداشت.

سهم مقاطع طویل فولادی از مجموع تولیدات در سال ۹۸ رقم هفت میلیون و ۶۶۲ هزار تن و مقاطع تخت هفت میلیون و ۹۳۵ هزار تن ثبت شد که در مقایسه با عملکرد سال ۹۷ تفاوت شاخصی نداشت.

آمار جداول مورد بررسی گویای آن است که پارسال در بخش مقاطع طویل فولادی بیشترین مصرف ظاهری مربوط به تیرآهن با رقم ۹۳۸ هزار تن بود و نسبت به سال ۹۷ رشد ۱۵ درصدی را نشان می دهد.

علاوه براین مصرف ظاهری ورق پوششدار در بخش مقاطع تخت با یک میلیون و ۷۱۰ هزار تن بالاترین رقم را به خود اختصاص داد که در مقایسه با سال ۹۷ رشد ۱۱ درصدی را ثبت کرد.

 جمهوری اسلامی دومین کشور جهان در زمینه تولید آهن اسفنجی بعد از هند است و هفت طرح فولاد استانی که در دولت یازدهم و دوازدهم فعال شدند، اکنون با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در زمینه آهن اسفنجی تولید دارند.

 

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هزار تن رسید هزار تن شمش فولادی مصرف ظاهری آهن اسفنجی سال ۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمانی مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: بدهکاران گاز یا پرمصرف‌های انرژی مشترکین صنعتی بزرگ، مصرف گاز زیادی در دوره قرائت دارند که با توجه به این مصرف گاز بهای بالایی دارند که بیش از ۱۳ همت میزان مصرف صنایع بزرگ کشور است که اگر یک دوره قرائت خود را پرداخت نکنند عملاً ۱۳ همت عقب افتاده و مجموع مطالبات دولت از آنها اگر سه ماه طول بکشد مبالغ بسیار هنگفت خواهد بود.

وی افزود: با توجه به اقدامات توسعه‌ای کشور و هدفمندی یارانه‌ها، عدم پرداخت گاز بها تبعات زیادی دارد که باید به موقع پرداخت کنند تا دولت از منابع به خوبی استفاده کند.

رحمانی بیان کرد: بزرگترین بدهکاران صنایع پتروشیمی، بعد از آن فولادی‌ها و سومین هم سیمانی‌ها بزرگترین مصرف کننده و بدهکاران گازی هستند.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در مصاحبه رادیویی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ۲۵ میلیون و ۷۰۰ مشترک خانگی داریم این مقدار مصرف، فقط به صنایع برمی گردد که به صورت دوره‌ای کمیته‌ای تشکیل شده تا با برگزاری جلسات مربوطه پرداخت بدهی‌ها انجام پذیرد.

کد خبر 6095639

دیگر خبرها

  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • 18 چرخ با ظاهری جدید و مدرن: ببینید چه تغییری کرده‌اند!
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان