Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-07@07:05:47 GMT

به زودی تعرفه‌های خدمات مشاوره و روانشناسی اعلام می شود

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۵۰۳۴

به گزارش ایلنا، محمد حاتمی ضمن تبریک سالروز تاسیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره و روز روان‌شناس و مشاور به روان‌شناسان، مشاوران، اساتید و دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره در سراسر کشور، گفت: از خدمات ارزشمند روان‌شناسان و مشاوران در سالی که گذشت و به خصوص ایام کرونایی تقدیر می‌کنم.  

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاروه کشور بیان کرد: در این روزهای کرونایی و در شرایطی که به کنترل نسبی بیماری دست یافته‌ایم، می‌گویم بخشی از این موفقیت را مدیون تلاش روان‌شناسان و مشاوران هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همانطور که در دو ماه گذشته شاهد آن بودیم روان‌شناسان و مشاوران با همت خود پویش ملی ایجاد کردند و به صورتی خودجوش و با محوریت سازمان نظام در همه استان‌ها، ارگان‌ها و نهادها فعالیت‌های بزرگی انجام دادند. اکنون باید فضای کرونایی و پساکرونایی را تبدیل به فرصتی بزرگ برای مطرح کردن روان‌شناسی و مشاوره در سراسر کشور و در سطح ملی کنید.

وی ادامه داد: لذا جایگاه اصلی روان‌شناسی و مشاوره وضعیت فعلی نیست، ضرورت دارد این جایگاه به خط مقدم سلامت کشور ارتقا یابد، چراکه بحث پیشگیری بسیار اهمیت دارد و مسئله "بیماری کرونا" اهمیت پیشگیری و نقش روان شناسان و مشاوران در آن را برای مسئولان و مردم آشکار کرد.

وی افزود: در دوران پسا کرونا، روان‌شناسان و مشاوران هستند که می‌توانند در صف مقدم حضور داشته باشند. چراکه در این دوران، با مباحثی چون خود مراقبتی، دیگر مراقبتی و مسائل باقیمانده از دوران کرونایی مواجه هستیم که باید مدیریت شود. 

رئیس انجمن مطالعات روان‌درمانی ایران گفت: ما هر ساله سالروز تاسیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره را جشن می‌گیریم، مراسماتی را در سراسر کشور و توسط شوراهای استانی برگزار می‌کنیم. در سال جاری تصمیم داشتیم، بعد از مراسم بزرگی که در تالار وحدت داشتیم، آن را تکرار کنیم، اما متاسفانه شرایط کرونا امکان برگزاری حضوری را از ما گرفت اما به هر حال فضای مجازی این امکان را به ما می‌دهد که این روز را با سبکی مجازی گرامی بداریم.

وی افزود: یکی از اهداف سازمان این است که با بزرگداشت این روز بزرگ، هویت روان‌شناسی و مشاوره در کشور نهادینه شود، در اذهان جامعه فرهنگ‌سازی کنیم و سازمان را به مردم، مسئولان، نهادها و ارگان‌ها معرفی کنیم. هر نفر از روان‌شناسان و مشاوران به نوبه خود رسالتی بزرگ بر دوش دارند که باید علم روان‌شناسی و مشاوره را هر چه بیشتر و مفیدتر معرفی کنند. هر کدام از ما نماینده و شاخه‌ای از درخت تنومند روان‌شناسی و مشاوره هستیم و همه ما یک سازمان نظام روان شناسی و مشاوره هستیم.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور گفت: روان‌شناسان و مشاوران باید بدانند همانطور که هویت ما در خانواده شکل گرفته است، هویت اجتماعی ما در روز نهم اردیبهشت شکل گرفته است. بنابراین برای گرامیداشت از هویت اجتماعی خود، باید حرکتی جمعی داشته باشیم. از زحمات اساتید خود قدردانی کنیم، از طریق فضاهای مجازی جلساتی برگزار شود. 

حاتمی افزود: پس از تاسیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور، شاهد تحولاتی در عرصه رشته‌های روانشناسی و مشاوره بوده‌ایم. رشته روان‌شناسی و مشاوره در مقایسه با رشته‌های هم طراز جایگاهی فراتر و ارزشمندتر یافته است.

وی ادامه داد: سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور در یک سال گذشته شاهد تغییرات زیادی در عرصه‌های مختلف بوده است، ما موفق شده‌ایم سازمان را در عرصه ملی و حاکمیتی مطرح کنیم و به مسئولان مختلف در خصوص جایگاه این سازمان و نقشی که می‌تواند در فرآیند پیشگیری، درمان، تشخیص و توانبخشی جامعه داشته باشد، گفتگو کنیم. اکنون حاکمیت پذیرفته که سازمان نظام روانشناسی و مشاوره سازمانی با سرمایه اجتماعی بسیار مهم و تاثیرگذار است. همچنین در سال گذشته ما موفق شدیم فراکسیون سلامت روان را در مجلس شورای اسلامی راه‌اندازی کنیم، جلسات زیادی را با نمایندگان مجلس و وزرا داشته باشیم. همانطور که ملاحظه کردید، معاون اول ریاست جمهوری نامه‌ای را به استان‌ها مرقوم کردند و از استانداران در سراسر کشور خواسته‌اند که جایگاه والای سازمان را ارج نهند و با سازمان در استان‌ها همکاری داشته باشند. سازمان در حال حاضر تثبیت شده و در جایگاه ممتازی قرار دارد.

حاتمی افزود: در بعد داخلی هم ما ساختارسازی جدیدی در سازمان طراحی کردیم و مصاحبه‌های کمیسیون ها را تا پنج برابر افزایش دادیم. طبق جلسه‌ای که در سازمان داشتیم، مقرر شد که از ۱۵ اردیبهشت به بعد، کمیسیون‌های تخصصی فعالیتشان را آغاز کنند. مطمئنا با کمک استان‌ها نوبت‌دهی را کاهش خواهیم داد.

وی افزود: ما در بعد نظارت موفقیت‌های بزرگی را کسب کرده‌ایم. تا سال گذشته همه در فضای مجازی خودشان را رواندرمانگر و درمانگر معرفی می‌کردند و هیچ ارگانی در کشور نیز مانع آنها نبود تا اینکه سازمان نظام روان شناسی و مشاوره با آنها برخورد کرد. البته باید پذیرفت که شرایط کرونایی کار ما را سخت‌تر کرده و این به معنای آن نیست که ما کار خودمان را انجام ندهیم. برای فضاهای مجازی برنامه‌های جدی تری خواهیم داشت. همچنین با صدا و سیما و رسانه‌های دیگر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیروی انتظامی، بهزیستی و سایر ارگان‌ها، تفاهم نامه هایی در حال انعقاد است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور تاکید کرد: در کشور هیچ کس نمی‌تواند فعالیت روان شناسی و مشاوره انجام دهد مگر اینکه با مجوز سازمان نظام روان شناسی و مشاروه باشد.

حاتمی با بیان اینکه بعضی ارگان‌ها مانند سازمان بهزیستی مجوزهایی می‌دهند که این مجوزها برای تاسیس موسسه و مرکز است و در قانون هم آمده آن موسسه و مرکز را حتما مدیر فنی‌اش باید پروانه معتبر از سازمان نظام روان شناسی و مشاوره داشته باشد، ادامه داد: بعضی‌ها فکر نکنند که اگر مجوزی را از یک ارگانی یا نهادی گرفتند، می‌توانند با آن فعالیت روان شناسی و مشاوره داشته باشند. آن موسسات و مراکزی که تا کنون مجوز گرفتند، حتما مجددا اعتبار بخشی می‌شوند.

وی تصریح کرد: ما به جد دنبال این قضیه در سال جاری هستیم، همانطور که هیچ کس بدون اجازه سازمان نظام پزشکی نمی‌تواند فعالیت دارویی را انجام دهد، بدون مجوز سازمان نظام روان شناسی و مشاوره فعالیت روان شناسی و مشاوره ممنوع است. ارگان‌ها و نهادهای حاکمیتی حق دادن مجوز فعالیت روانشناسی و مشاوره ندارند، حتی مشاوره‌های تلفنی و مشاوره‌های مجازی و همه اینها با مجوز نظام روان‌شناسی و مشاوره امکانپذیر است، این در قانون سازمان مصوب مجلس شورای اسلامی مستتر است.  

دانشیار دانشگاه خوارزمی گفت: در بخش‌های مختلفی مثل بخش آموزش، سازمان اقدامات مدونی در نظر دارد. شرایط فعلی دیگر قابل قبول نیست، افرادی سودجو در فضاهای مجازی سوء استفاده می‌کنند و در قالب وبینار کارگاه‌های آنلاین، آفلاین و... به وفور گذاشته می‌شود و این افراد هیچ گونه مجوزی از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره ندارند، نظارتی بر آن‌ها هم نیست، یا می‌گویند ما مجوز از وزارت علوم و قابل ترجمه داریم. همه اینها برای استفاده مالی است. باید در وهله اول سعی کنیم بخش آموزش را در سازمان فعال کنیم و کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی را در تهران و استان‌ها راه‌اندازی کنیم. در وهله دوم هم نظارت کنیم که اگر مراکز روان‌شناسی و مشاوره  قصد برگزاری کارگاه دارند، از سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره مجوز دریافت کنند. البته طرح نظارت و توانمندسازی حرفه‌ای را دنبال خواهیم کرد که شورای مرکزی تصویب کند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور تصریح کرد: در نظر داریم که نظام ارجاع، راهنمایی و مداخله در بحران را در سازمان نظام روان‌شناسی راه‌اندازی کنیم. با مخابرات مکاتبه کرده‌ایم. این یک برنامه وسیع است که شرایط کرونایی آن را تسهیل کرده است. بحث تعرفه‌های سال جاری را به زودی اعلام خواهیم کرد و سعی می‌کنیم که تعرفه‌ها رضایت بخش باشد، به گونه‌ای که هم روان‌شناسان و مشاوران فعالیت خودشان را انجام دهند و هم مردم بتوانند از این خدمات استفاده کنند.

بر اساس گزارش سازمان نظام روان شناسی کشور، وی در پایان تاکید کرد: تمرکز ما در سال ۹۹ بیشتر بر روی موضوع پساکرونا است. کمیته مداخله در بحران سازمان برای مدیریت عوارض روانی حاصل از کرونا و شرایط پس از کرونا شکل گرفته است و کارگروه‌های مختلف در این زمینه فعالیت می‌کنند که از روان شناسان و مشاوران تقاضا داریم حتما همراهی و همکاری کنند و ما از توانمندی‌هایشان استفاده کنیم. 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رییس سازمان نظام روانشناسی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور روان شناسی و مشاوره رئیس سازمان نظام روان روان شناسان و مشاوران روانشناسی و مشاوره سراسر کشور فعالیت روان ارگان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۵۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، رضا جدیدی اظهار داشت: پیشرفت ۴۰ درصدی برنامه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور تا پایان سال جاری، اجرای ۴۰۰ پروژه حوزه‌های زمین‌شناسی و اجرای طرح تحول در بلوک «قم، مرکزی و اصفهان» و استان «یزد»، از جمله برنامه‌های این سازمان در سال جاری است.

وی گفت: برنامه ما برای توسعه اکتشاف در سال گذشته نزدیک‌به ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شد که این عدد بسیار ناچیز است.

جدیدی بیان‌داشت: با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب به «جهش تولید با مشارکت مردم»، رئوس برنامه‌های ما در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور که رویکرد تحولی و جهشی دارد، مشتمل بر برنامه‌های تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی است که هدف کلی آن تسریع در روند تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی- اکتشافی و شناسایی ذخایر معدنی جدید در کشور است.

وی، این رویکرد را منجر به افزایش تولید و رونق بخش معدن کشور دانست و ادامه‌داد: اکتشاف حلقه آغازین فعالیت‌های بخش معدن است و طرح تحول زمین‌شناسی از آغاز دولت سیزدهم و در سال ۱۴۰۰ در حال اجراست.

تولید اطلاعات پایه در محیط‌های ساحلی و دریایی

این مقام مسئول افزود: علاوه بر اجرای عملیات چهارگانه زمین‌شناسی و اکتشافی، برنامه دیگری در حوزه زمین‌شناسی دریایی در دستور کار داریم که رویکرد اصلی آن شامل مواردی، چون توسعه زیرساخت‌های ساحلی و دریایی، تولید اطلاعات پایه و توسعه اقتصاد دریامحور است و طی آن قرار است نسبت به تولید اطلاعات پایه در محیط‌های ساحلی و دریایی اقدام شود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور با تاکید بر اینکه این برنامه از سال گذشته آغاز شده و در حال تکمیل آن هستیم، خاطرنشان‌کرد: در حوزه زمین‌شناسی دریایی، تولید اطلاعات رسوب‌شناسی، ژئوشیمیایی و آلاینده‌های زیست‌محیطی و ژئومورفولوژی را در دستور کار داریم که منجر به تحولی بسزا در حوزه توسعه دریا محور کشور خواهد شد.

وی اظهار داشت: در کنار اینها رویکرد جدید شناسایی و پیجویی منابع معدنی در محیط‌های ساحلی و دریایی را مورد توجه قرار داده‌ایم.

جدیدی اضافه‌کرد: برنامه تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی کشور در دو سال و نیم گذشته دارای پیشرفت ۲۵ درصدی بوده است، به این معنا که به یک چهارم از اهداف خود در این طرح رسیده‌ایم و این میزان پیشرفت، عدد خوبی است و پیش‌بینی می‌شود روند جهش و بهره‌وری و افزایش تولید را با انتظار پیشرفت ۴۰ درصدی این طرح تا پایان سال جاری داشته باشیم.

برنامه‌های جدید سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ۱۴۰۳

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور از اجرای برنامه‌های جدید در این سازمان خبر داد و گفت: تقریبا ۴۰۰ پروژه در حال اجرا و جدید داریم که امیدواریم با پشتیبانی هدفمند و تخصیص مناسب منابع مالی و انسانی به اهداف خود نایل شویم.

وی، تکمیل طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی در آذربایجان غربی، بلوک «قم، مرکزی و اصفهان» و استان «یزد» را از دیگر برنامه‌های این سازمان دانست و یادآور شد: علاوه بر آن مراسم اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی را در استان کردستان داریم که طی آن قرار است کلیه اطلاعات آن ارائه شود.

این مسئول با بیان این‌که مراسم اختتامیه طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی استان کردستان تا پایان اردیبهشت سال جاری برگزار خواهد شد، افزود: پروژه استان کردستان از خرداد ماه ۱۴۰۱ آغاز شد و در بهمن ماه سال ۱۴۰۲ به پایان رسیده است.

جدیدی با اشاره به دستاورد‌های اجرای طرح تحول استان کردستان گفت: یکی از دستاورد‌های ما در این پروژه شناسایی و کشف ذخایر قابل توجه مواد معدنی فلزی مانند طلا، آهن و مس بوده که این ذخایر برای اولین بار در کشور شناسایی شدند و این دستاورد ما را در اجرای طرح تحول امیدوار کرده است.

خراسان‌رضوی و اصفهان، هدف دیگر طرح تحول زمین‌شناسی

وی از دیگر برنامه‌های مصوب این سازمان در سال ۱۴۰۳ را تهیه اطلاعات پایه در بلوک جدید استان خراسان‌رضوی در منطقه «بردسکن- سبزوار- کاشمر» عنوان کرد و افزود: در سال جدید بلوک «نائین» نیز مورد پیمایش قرار خواهد گرفت.

جدیدی اضافه کرد: با توجه به حجم عملیاتی که در سال ۱۴۰۳ آغاز کردیم، انتظار داریم پیشرفت طرح تحول بالغ بر ۴۰ درصد (افزایش ۱۵ درصدی پیشرفت) شود، ولی رسیدن به این میزان پیشرفت نیازمند پشتیبانی هدفمند در حوزه منابع مالی و انسانی است و نظام برنامه‌ریزی کشور و افزایش همراهی مسؤولان از این طرح ملی است.

جدیدی تاکید کرد: تولید اطلاعات نیاز کشور برای توسعه است، ضمن آنکه این اطلاعات برای حوزه‌های معدنکاری، عمران، مدیریت بحران، زیر ساخت و منشأیابی و پایش مخاطرات طبیعی زمین‌شناختی بسیار حیاتی است.

وی اضافه کرد: در دولت‌های قبلی روند تولید اطلاعات پایه آن طور که باید و شاید انتظارات کشور را برآورده نکرده است و یا تولید آنها با کندی رخ داده و ما سعی کردیم با اجرای طرح تحول، این نیاز را در زمان مناسب پاسخ دهیم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور اضافه کرد: یکی از برنامه‌های مؤثری که سال جاری سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با همکاری مؤلفه‌های دولتی بخش معدنی وزارت صمت شامل ایمیدرو و معاونت معادن و فرآوری مواد در دستور کار دارد، ایجاد پایگاه جامع داده‌های علوم زمین کشور است.

وی با بیان اینکه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور نزدیک به دو دهه است که پایگاه ملی داده‌های علوم‌زمین را راه‌اندازی کرده، گفت: با توجه به تکلیف این سازمان در بند ۲ ماده ۴۸ برنامه هفتم پیشرفت در خصوص تجمیع و انتشار داده‌های اکتشاف و زمین‌شناسی کشور، برنامه‌ای را مبنی بر ایجاد پایگاه جامع علوم داده‌های زمین به تایید وزیر صمت رساندیم.

جدیدی اظهار کرد: این پایگاه در وزارت صمت ماهیت هیات امنایی دارد و هدف آن تجمیع اطلاعات زمین‌شناسی و اکتشافی کشور و انتشار آن برای متخصصان و سرمایه‌گذاران در این حوزه است و بر اساس آن هر اطلاعاتی که ما تولید می‌کنیم از جمله اطلاعاتی که در طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایرمعدنی کشور، در این پایگاه جامع بارگذاری خواهد شد.

وی تاکید کرد: تا پایان سال جاری این پایگاه به‌طور کامل مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و سعی خواهد شد در این زمینه اطلاع‌رسانی جامعی انجام دهیم.

جدیدی تاکید کرد: تزریق منابع مالی پیش شرط افزایش روند پیشرفت تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اجرای برنامه‌های اکتشاف حاکمیتی کشور است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در خصوص اعتبارات این سازمان برای تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی افزود: اجرای طرح تحول زمین‌شناسی به منابع حقوق دولتی معادن وابسته است؛ با توجه به برنامه‌ای که هر ساله در کمیته مشترک راهبری توافقنامه سه جانبه بخش معدن اعلام می‌کنیم، در دو سال گذشته منابع متوسطی در اختیار ما قرار گرفت و تقریبا بین ۳۰ تا ۵۰ درصد منابع به ما تخصیص داده شد.

وی ادامه‌داد: کل اعتباراتی که برای طرح تحول و ژئوفیزیک هوایی در سال مالی ۱۴۰۲ دریافت شده حدود ۶۰۰ میلیارد تومان بوده و در سال مالی ۱۴۰۱ این میزان حدود ۳۲۰ میلیارد تومان بوده و این اعداد اصلا قابل مقایسه با ظرفیت‌های کشور در حوزه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی نیست و سرمایه‌گذاری دولت در این زمینه ناچیز است.

جدیدی، با بیان اینکه ظرفیت‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور از نظر نیرو‌های انسانی متخصص و تجهیزات فنی بسیار بیشتر از این میزان اعتبارات است، خاطرنشان کرد: برنامه ما برای توسعه اکتشاف در سال گذشته حدود ۲ هزار میلیارد تومان بوده که از این میزان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان به ما اختصاص داده شد که این عدد بسیار ناچیز است.

وی ابراز امیدواری کرد که در سال جاری با برنامه‌های اجرایی در حوزه زمین‌شناسی و اکتشاف، از محل حقوق دولتی معادن، اعتبارات خوبی به این سازمان اختصاص داده شود تا بتوانیم رونق اکتشاف معدنی را در کشور شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه عواملی در محیط کار استرس‌زا است؟
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه دچار مشکلات روانشناختی هستند
  • معاون امور فرهنگی کمیته امداد کشور: ۲۰ درصد افراد جامعه نیازمند دریافت خدمات روانشناختی هستند
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد