Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر ذبیح الله غریب شامگاه سه شنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار داشت: بسیاری از طرح‌های صنعتی در کمیته‌ای متشکل از محیط زیست، بیمه و مالیات تعیین تکلیف می‌شود.

وی تاکید کرد: قانون رفع موانع تولید و ارتقای نظام مالی دارای سه ماده بسیار مهم در بخش کشاورزی دارد که دو مورد از این سه ماده، مشکل اصلی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در ماده ۵۱ قانون رفع موانع تولید در بخش کشاورزی بانک‌ها موظف شدند اسناد روستایی را بپذیرند اما برخی بانک‌ها این مهم را اجرایی نکردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: حدود ۱۰ تا ۴۰ سال قبل واحدهای تولیدی از جهادکشاورزی زمین دریافت کردند و طرح‌هایی توسط دولت واگذار شده است اما زمانی که به دستگاهی زمین واگذار شد نباید روی آن زمین سند گرفته شود که متأسفانه در استان این مورد باب شده و تعداد بسیار زیادی از طرح‌ها در طول ۴۰ سال معطل مانده و این امر از بحران‌های بزرگ تمام واحدهای تولیدی در استان است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری قانون کشاورزی محیط زیست بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید

رئیسی مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: ظرفیت تولیدی شرکت تولیدی فرآورده‌های گوشتی سه هزار و ۵۰۰ تن در سال است و زمینه اشتغال ۱۰ نفر را مهیا می‌کند.

بیشتر بخوانید

احیای ۷۰ واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری

وی افزود: توسعه زنجیره تولید در صنایع غذایی یکی از راهکار‌های موفق در جهش تولید و رشد و توسعه اقتصادی است، زیرا این راهکار در کاهش هزینه‌ها و افزایش اشتغال‌زایی و صادرات بسیار موثر است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • برنامه‌های بخش کشاورزی بر اساس اطلس موجود تعریف شود
  • ممنوعیت تغییرکاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در چهارمحال و بختیاری
  • کلنگ‌زنی و افتتاح ۴ طرح بزرگ کشاورزی و دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته‌بندی آبزیان در شهرکرد
  • کلنگ مجتمع پرورش اسب در شهرکرد به زمین زده شد
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر