Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مهرداد سالاری عصر سه شنبه در نشست روز ملی شورا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: در استان کرمانشاه چهار هزار و ۸۸۵ نفر عضو شورا‌های روستا و ۱۷۶ نفر عضو شورای شهر هستند.

او افزود: اعضای شورا‌های شهر و روستا در تمام بحران‌هایی که پشت سر گذاشتیم همچون زلزله و سیل همپای مدیریت ارشد استان برای آبادانی منطقه خود تلاش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه یادآور شد: در بحران سیل سال گذشته دیدیم که با مدیریت خوبی در سطح شهر‌ها و روستا‌های استان داشتیم توانستیم بهترین عملکرد را در کشور داشته باشیم.

سالاری با تاکید بر اینکه چرخ توسعه استان در حال حرکت است، گفت: با وجود تمام بحران‌هایی که پشت سر گذاشته ایم روند پیشرفت کرمانشاه در بخش‌های مختلف نیز حفظ شده است.

او با اشاره به ساخت و ساز‌ها پس از زلزله و سیل گفت: در طول سال‌های گذشته روند ساخت و ساز‌ها و توسعه زیرساخت‌ها به خوبی در کرمانشاه حفظ شد.

معاون استاندار کرمانشاه بیان کرد: می‌توانیم در سال جهش تولید شاهد جهش توسعه‌ای کرمانشاه و پیشرفت‌های همه جانبه استان باشیم.

سالاری با بیان اینکه در برخی موارد درگیری‌هایی بین شهرداران و اعضای شورای شهر دیده می‌شود، اظهارداشت: این تنش‌ها در راستای حفظ منافع مردم و پیشرفت عمران و آبادانی است.

رییس شورای استان و نماینده شورای شهر گیلانغرب نیز در این نشست گفت: شورا‌ها در روند کار خود دارای چالش‌هایی هستند که از جمله مهمترین پایین بودن درآمد شهرداری‌ها است.

علی الفتی افزود: شهرداری‌ها از جمله شهرداری گیلانغرب با توجه به درامد پایین و هزینه‌های بالا جوابگوی حقوق پرسنل نیستند از این رو برای پرداخت حقوق پرسنل و مزایای کارگران در حال فروش املاک شهرداری هستند.

او عنوان کرد: فروش املاک شهرداری بدون شک تخلف محسوب می‌شود، زیرا هزینه فروش املاک نباید برای هزینه‌های جاری مصرف شود، اما چاره‌ای جز این کار نیست.

انتهای  پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روز ملی شورا شورای اسلامی شورای شهر کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • شوراهای شهر تنها شورای شهرداری نباشند
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • روند پیشرفت خوابگاه‌های دانشجویی استان هرمزگان بررسی شد
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار