Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز و به نقل از رویترز،‌ بزرگترین شرکت‌های تولید کننده گوشت در جهان، از جمله شرکت اسمیت فیلد، کارگیل، جی‌بی‌اس و تایسون حداقل فعالیت 20 کشتارگاه و کارخانه فرآوری خود، را در آمریکای شمالی موقتا تعطیل کردند. که دلیل آن ابتلای کارگران به کرونا بوده است.

این مسئله همچنین به شکل‌ گرفتن نگرانی نسبت به کمبود گوشت در جهان، منجر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آل ونبیک، یک دامدار اهل ایالت آیووا، می‌گوید: از آنجا که شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کشتارگاه‌ها و کارخانه‌های بسته بندی گوشت را در آمریکا تعطیل کرده، وی نتوانسته است خوک‌های پروار شده را به بازار عرضه کند و به همین دلیل جایی برای پرورش بچه خوک‌هایی که پیش‌تر تدارک دیده بود،‌ ندارد.

ونبیک و دیگر کشاورزان و دامداران می‌گویند: با توجه به آنکه نه پولی برای تامین تغذیه دام‌ها باقی مانده و نه اینکه فضا برای جا دادن به حیوانات جدید برای پروار ندارند، مجبور هستند تا آنها را معدوم کنند.

دام‌های ونبیک، قربانی یک بحران در صنعت غذای جهان شدند که با تعطیل شدن رستوران‌ها، آغاز شد و پرشدن انبارها کشاورزان را مجبور کرد تا همه چیز را از شیر تا سبزیجات گرفته تا حیوانات خود نابود کنند.

جان تایسون، مدیرعامل شرکت تولید گوشت تایسون فودز آمریکا، می‌گوید: میلیون‌ها مرغ، خوک، و گوساله به خاطر تعطیل شدن کشتارگاه‌ها و محدودیت عرضه در محصولات غذایی، معدوم خواهند شد.

تولید گوشت خوک در آمریکا، بیشترین آسیب را دیده و تولید آن بیش از 30 درصد، کاهش یافته است.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 دامداران و مرغداران آمریکا شرکت‌های تولید کننده گوشت در جهان معدوم شدن میلیون‌ها قطعه دام و طیور کاهش تقاضا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کاهش تقاضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۷۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در روز جمعه با توجه به دورنمای ادامه کاهش تولید اوپک پلاس افزایش یافته است. اما بی‌ثباتی اقتصاد آمریکا هر دوی این شاخص‌های نفتی را در آستانه کاهش قیمت هفتگی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 18 سنت معادل 0.22 درصد افزایش به 83 دلار و 85 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 27 سنت معادل 0.34 درصد افزایش 79 دلار و 22 سنت معامله می‌شود.

سرمایه‌گذاران نگران ادامه سیاست نرخ بالای بهره هستند که می‌تواند رشد اقتصاد آمریکا را به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند. این در حالیست که جنگ خاورمیانه عرضه جهانی نفت را چندان تحت تاثیر قرار نداده است.

نفت برنت در آستانه 6.3 درصد کاهش قیمت هفتگی قرار دارد و نفت آمریکا هم 5.6 درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته است. این کاهش قیمت در آستانه اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس اتفاق افتاده که از سازمان کشورهای صادر کننده نفت روسیه و متحدانش تشکیل شده است.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، اوپک پلاس احتمالاً کاهش تولید 2.2 میلیون بشکه‌ای خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد. بازار در حال حاضر در حال بررسی اطلاعات اقتصادی آمریکا و نشانه‌هایی از تولید آینده این کشور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229308 برچسب‌ها نفت

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • خروج از ورشکستگی یک واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تغییرات آب و هوایی میانگین درآمد مردم جهان را کاهش می‌دهد