Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  روز گذشته باز هم شبکه معاند فارسی زبان که از طرف سعودی‌ها حمایت می‌شود، بعد از انکه برایچندمین بار در حوزه‌های مختلف تیرش به سنگ خورده بود، سوژه جدیدی را رو کردند، بر اساس گفته‌های خبرنگار شبکه ایران اینترنشنال آن‌ها توانسته بودند به یکی از سامانه‌های وزارت بهداشت دست پیدا کنند که نشان می‌دهد، آمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا با تاخیر در سامانه‌ها ثبت می‌شود و آمار‌های ثبت شده کمتر از عدد‌های واقعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ادعای این شبکه معاند اطلاعات تمام بیماران کرونایی در سامانه وزارت بهداشت ثبت نشده و استان‌هایی مثل قم و لرستان بیش از ۷۰ درصد نتیجه تست بیماران ثبت نشده است.

خبرنگار این شبکه ادعا می کند که آمار مبتلایان به کرونا در برخی استان‌ها تا ۷۰ درصد در سسیستم وزارت بهداشت ثبت نشده و در گزارش‌های رسمی نیامده است و آمار به شکلی مهندسی شده است که ابعاد کووید ۱۹ در ایران کوچک شود.

او سندی را نشان می‌دهد که بر اساس آن اطلاعات مبتلایان به کرونا از سه تا بیش از ۲۰ روز با تاخیر در سیستم وزارت بهداشت ثبت شده است و ممکن است آزمایش با تاخیر انجام شده یا ثبت آن دیر انجام گرفته و در استان‌هایی مثل قم، گلستان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و تهران از ۱۰ تا ۳۲ درصد اطلاعات با تاخیر ثبت شده است و با این تفاسیر آزمایش‌ها را نادرست اعلام می‌کند.

خبرنگار خود فروخته این رسانه معاند فارسی زبان در نهایت با اشاره به واکنش سخنگوی وزارت بهداشت به آمارسازی های غلط برخی در داخل و خارج کشور،‌ نتیجه گیری می کند که ایران میانه خوبی با آمارایی مانند صندوق رای یا جان انسان ها ندارد.

واکنش سخنگوی وزارت بهداشت به مهندسی آمار کرونا در ایران

جهانپور در پاسخ باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اینکه برخی شبکه‌های فارسی زبان خارجی از جمله ایران اینترنشنال، وزارت بهداشت را متهم به آمارسازی و ادعا کرده‌اند که بیشتر مبتلایان به کرونا ثبت نمی شوند و اطلاعات مبتلایان کرونایی با چند روز تاخیر در سامانه ثبت می شود و آنها به برخی اسناد از آمار مبتلایان از طریق سامانه‌های HIS بیمارستانی دست پیدا کرده‌اند، گفت: برخی اظهارنظرها در خصوص کرونا سیاسی است، افرادی کارمند سرویس‌های اطلاعاتی هستند که در گرداندن رسانه‌ فارسی زبان خارج از کشور که آن را اظهار شد، نقش دارند.

او ادامه داد: باید به این نکته توجه داشت که این اظهار نظرها ناشی از بی اطلاعی این افراد است که اقدام به خبرسازی می کنند، ما از HIS بیمارستانی آمار روزانه بیماران کرونایی را نمی گیریم چرا که هنوز ارتباط این اتصال و درگاه مشترک در این سامانه نداریم، این سامانه‌ها آفلاین است و به هیچ وجه ارتباطی ندارند و ممکن است بعضا آمار هفتگی هم نداشته باشند. ما از مسیر و سامانه دیگری که این دوستان اطلاع ندارند، اطلاعات بیماران و فوتی های کرونایی را به روز داریم و ماکسیمم اختلاف آمار ما با اطلاعات آزمایشگاهی و مراکز درمانی ۲۴ ساعت است، ما به هیچ وجه اطلاعات خود را از HIS بیمارستان نمی‌گیریم و برای اطلاعات سریع این سامانه را انتخاب نکرده ایم و درمعاونت‌‌های بهداشت و درمان سامانه‌های مختلف داریم که هر کدام کاربرد خود را دارند اما ما از سامانه‌ای که اسم انها را بسیاری می دانند، نمی گیریم و اطلاعات را از سامانه ای به روز می گیریم و سمانه ای که این رسانه معاند اعلام کردند، بعضا تا ۴۵ روز اطلاعات به روز نخواهد شد.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با توجه به اینکه روند کرونا در استا‌ن‌های مختلف متفاوت بوده، اگر در یک استان چند بیمارستان درگیر بیماری بودند، به ترتیب برخی از آنها از سرویس خارج می‌شوند. در تهران بیمارستان‌هایی داشتیم که بخش اختصاصی برای کرونا داشتند که به تدریج از خدمت رسانی به بیماران کرونایی خارج شدند. در شهرهایی که یک بیمارستان برای کرونا داشتیم، کماکان یک بخش برای پذیرش کرونا در نظر گرفته خواهد شد. ممکن است اگر چند بیمارستان در یک شهر در اختیار بیماران کرونا بوده باشد، تعدادی از آنها سرویس کرونا خارج شوند.

ردپای ایران اینترنشنال در تحریم کیت های تشخیص کرونا

این تنها یکی از نمونه‌های دروغ پردازی رسانه‌های معاند فارسی زبان است که از کشورهایی، چون عربستان سعودی درآمد کسب می‌کنند و از دشمنان ایران خط می‌گیرند، ۳۰ فروردین بود که سخنگوی وزارت بهداشت در توییتر خود از تحریم کیت‌های تشخیص کووید ۱۹ خبر داد و نوشت: عمله رسانه‌ای بدخواهان ایران و ایرانی در پروژه تحریم مردم ایران، در شبکه ایران اینترنشنال با خیانت علیه یک ملت، ارتزاق می‌کنند.

جهانپور افزود:عمله‌های رسانه‌ای به ظاهر پارسی گوی دشمن، پیوست رسانه‌ای تحریم علیه ایرانیان را رقم می‌زنند و همه نتیجه ناکامی ارباب در مقابله با کرونا و همزمان توفیق یک ملت در مواجهه با آن است. ناکامی آمریکا و غرب در مقابله با کرونا و البته توفیق نسبی ایرانیان درد بزرگی است که درمان ندارد.

علیرضا وهاب‌زاده، مشاور وزیر بهداشت نیز در این باره در توییتر خود نوشت: همین یک سند برای زیر سوال بردن تمام گزارش‌های شبکه سعودی اینترنشنال کافیست که شرکت میکو بیومد (او جی ورلد) در دوم ژانویه برای دو سال مجوز فروش محصولات تشخیصی مرتبط با کروناویروس به ایران را صادر کرده است، اما اینترنشنال برای کمک به تحریم ایران می‌گوید این شرکت ارتباطی با تجهیزات پزشکی ندارد!.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس رسانه های خارجی رسانه های غربی سخنگوی وزارت بهداشت ایران اینترنشنال بیماران کرونا فارسی زبان سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۸۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود

دکتر وطن خواه با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه، استفاده بهینه از منابع  و عدم موازی کاری در آزمایشگاه‌ها، سطح‌بندی نیروی انسانی آزمایشگاه‌ها متناسب با تخصص آن‌ها و فراهم کردن دسترسی به تمامی خدمات آزمایشگاهی برای مردم در تمامی نقاط کشور با بهترین کیفیت خدمات آزمایشگاهی است.

وی افزود: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه یادآور شد: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی در ادامه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰  آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.  

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اجازه ندهید این روایت دروغ را پخش کنند!
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • بیست و هفتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد