Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید حقیقی مجسمه‌ساز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در شرایط فعلی شیوع ویروس کرونا بسیاری از هنرمندان فعالیت‌های هنری‌شان متوقف شده است، گفت: این بیماری غیرمنتظره بسیاری از فعالیت‌های هنری را تحت‌تاثیر قرار داده است، اما هنرمندان با عشقی که به کار خود دارند و عزمی که برای مبارزه با این بیماری نشان داده‌اند، سعی کرده‌اند نشان دهند که روحیه خلاق هنرمندان حتی در شرایط کنونی نیز از بین نرفته است و از این فرصت برای مقابله با این بحران استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هنرمندان سراسر جهان معمولا با خلق آثار هنری سعی می‌کنند در مقابل مسائل مختلفی که در جهان رخ می‌دهد، واکنش نشان دهند و این بار نیز تصمیم گرفته‌اند با همدلی و همبستگی در مقابل ویروس کرونا بایستند.

این هنرمند جوان تاکید کرد: در همین راستا یکی از ان‌جی‌اوهای بین‌المللی با نام «ایسا» که متعلق به هنرمندان مجسمه سازان است، سعی کرده با همبستگی مجسمه‌سازان سراسر جهان، پیام خود برای مقابله با ویروس کرونا را منتشر کنند.

وی درباره «ایسا» توضیح داد: این ان‌حی‌او علاوه‌بر اینکه به معرفی هنرمندان سراسر جهان می‌پردازد، رویدادها و اخبار هنری سراسر جهان را منتشر کرده و به نوعی تبدیل به مرجع اطلاع‌رسانی برای تمامی هنرمندان سراسر جهان شده است.

عضو اصلی «ایسا» ادامه داد: این گروه فعالیت خود را با دبیر کلی لیو یانگ در سال ۲۰۱۲ با شعار «ارتباط با دنیا از طریق مجسمه‌سازی» در چین آغاز کرد و در حال حاضر با توجه به اینکه فعالیت‌های خود را در سطح  بین‌المللی دنبال می‌کند، در ۵ قاره ۴۰۰ عضو حرفه‌ای از ۸۰ کشور دارد.

وی بیان کرد: «ایسا» برای مبارزه با ویروس کرونا ایده‌ای با نام «۱۰۰ کشور، ۱۰۰ ماسک» را با شعار «یک جهان» با حضور مجسمه‌سازان حرفه‌ای در سراسر دنیا کلید زده است. هدف از این حرکت نشان دادن اتحاد هنرمندان در مقابل با ویروس کرونا است، در همین راستا، هنرمندان مجسمه‌ساز با همان ماسک‌هایی که هنگام کار برای جلوگیری از تنفس گرد و غبار در زمان مجسمه‌سازی استفاده می‌کنند، عکس گرفته و با مفهوم و پیام جدیدی در مقابل این ویروس کرونا آن را منتشر می‌کنند.

وی ادامه داد: در واقع پیام «امنیت» با عکس‌هایی که مجسمه‌سازان با ماسک از خود گرفته‌اند، تایپوگرافی و منتشر شده است.

حقیقی در پایان گفت: درست است که در شرایط فعلی مجسمه‌سازان نمی‌توانند به فعالیت‌های هنری معمول خود بپردازند اما با انتشار این پیام برای مقابله با ویروس کرونا، همبستگی خود را با مردم جهان نشان داده‌اند.

کد خبر 4910655 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا مجسمه سازی هنرمند تجسمی ویروس کرونا موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی تئاتر ایران فیلم کوتاه فیلم سینمایی ویژه برنامه تلویزیونی ماه رمضان سینمای مستند شبکه پنج سیما رادیو نمایش ماه مبارك رمضان رادیو رادیو صبا ویروس کرونا مجسمه سازان سراسر جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۸۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است

یک روزنامه عبری‌زبان با اشاره به گسترش دامنه تحریم‌های جهانی علیه رژیم صهیونیستی در حوزه‌های فرهنگی چون ساخت فیلم و سریال، تاکید کرد که این رژیم به عنصری نامطلوب در جشنواره‌ها تبدیل شده و طرد شده است.

به گزارش ایسنا، در اوایل نوامبر گذشته سه فلسطینی در افتتاحیه جشنواره معتبر فیلم‌های مستند در آمستردام به روی سکو رفته و پلاکاردی را به دست گرفتند که روی آن نوشته شده بود «فلسطین از بحر تا نهر آزاد خواهد شد»، در ادامه مشاهده شد که ابتدا مدیر جشنواره با دیدن این صحنه شروع به کف زدن کرد و پس از آن موجی از تشویق سالن جشنواره را فرا گرفت.

روزنامه عبری زبان «هاآرتص» این اتفاق را نشانه زود هنگامی برای تحولات آتی دانست و در گزارشی که پنجشنبه منتشر کرد، نوشت: این رویکرد در حال گسترش است که اسرائیل طرد شده است، ما عناصری نامطلوب هستیم، تقریباً شیطانیم و تحریم فرهنگی اسرائیل در جهان رو به افزایش است.

این روزنامه عبری زبان در ادامه نوشت، با وجود اینکه فیلمسازان اسرائیلی اتفاق رخ داده را محکوم کردند و شبکه‌های اجتماعی مختلف به شکل گسترده‌ای به این موضوع پرداختند و رادیو تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این جشنواره را تحریم می‌کند، اما شرایط پس از آن خطرناک‌تر و جدی‌تر شد، در ۵ ماه پس از این جشنواره تا امروز تقریباً تمامی جشنواره‌های مهم فیلم در جهان مجبور هستند تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطینی‌ها را در نظر بگیرند تا هرگونه حضور فیلمی اسرائیلی یا حضور هنرمندان اسرائیلی به یک رسوایی تبدیل نشود.

هاآرتص به نقل از «آوی نیچر» کارگردان اسرائیلی نوشت: اسرائیل در حال حاضر ستاره جدیدی برای فرهنگ تحریم جهانی است و متاسفانه با این شرایط نامعلوم روبرو است، جنبش‌های تحریم، خارج کردن سرمایه‌ها، اعمال تحریم‌ها و دیگر موارد از سوی نهادهای حامی فلسطین امروز با قدرت و به شکلی موثر در حوزه فرهنگی حضور داشته و بر مدیران جشنواره فشار می‌آورند تا فیلم‌های اسرائیلی را نمایش ندهند و از فیلمسازان نیز می‌خواهند از حضور در جشنواره‌هایی که فیلمی اسرائیلی وجود دارد، خودداری کرده و علیه این جشنواره‌ها تظاهرات و اعتراض کنند، در نتیجه مدیران جشنواره‌ها ترجیح می‌دهند از تنشی که ممکن است با حضور فیلم‌های اسرائیلی ایجاد شود حتی اگر مخالف این مسئله هم باشند، خودداری کنند.

هاآرتص در ادامه تاکید کرد: حتی در حوزه سریال‌های تلویزیونی نیز که اسرائیل در سال‌های گذشته حضور چشمگیری داشته، این کنار گذاشتن‌ها ملموس شده و شرکت اپل پخش سریال‌های ساخت اسرائیل را به تعویق می‌اندازد، حتی مسایل عادی نیز دیگر آسان نیستند.

به نوشته این روزنامه عبری، دعوت از مهمان‌ها به جشنواره سالانه نویسندگان قدس به عنوان بزرگترین و برجسته‌ترین رویداد ادبی در اراضی اشغالی در اواخر مه با مشکل روبرو شده و پیش از این نیز برگزاری دور دوازدهم این جشنواره برای برگزارکنندگان آن به دلیل مخالفت‌های گسترده به دلایل سیاسی با مشکل روبرو شده بود.

این رسانه رژیم صهیونیستی درباره استقبال از نویسندگان اسرائیلی در خارج نیز نوشت، شرایط از یک مخالفت ساده با ایده میزبانی از آنها به درخواست از نویسنده‌ها برای ارائه بیانیه‌ای درباره رویکرد سیاسی خود به عنوان شرطی برای حضور در برنامه‌ها تغییر کرده و یا حتی حضور آنها به آسانی لغو می‌شود.

هاآرتص با اشاره به مخالفت‌های گسترده نویسندگان خارجی به ویژه نویسندگان جوان به صورت مستقیم یا فراری ناشیانه از ترجمه کتاب‌هایشان به زبان عبری و انتشار آنها در اراضی اشغالی در پایان نوشت: رویکرد روبه‌گسترش این است که اسرائیل طرد شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تقدیر مردم غزه از جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در جهان
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • حمایت بسیج اساتید از دانشگاهیان جهان علیه رژیم صهیونیستی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • محکومیت شدید برخوردهای خشونت آمیز علیه اساتید و دانشجویان غربی
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • تصاویر خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان
  • تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر
  • تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان