Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهربازی و انواع وسایل بازی از محل کمک‌های خیرین نیک‌اندیش برای رفاه حال زائران و بهره‌مندی کودکان و نوجوانان در جوار بقعه متبرکه امامزاده عبدالله(ع) روستای فدیشه نیشابور در حال بازسازی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، خیرین نیک‌اندیش که تاکنون در عرصه‌های مختلفی پیش قدم شدند و برای استفاده عموم مردم خیرات و مبرات انجام دادند از کمک به معیشت، غذا، مسکن، درمان، امورات فرهنگی و آموزشی، ازدواج، اشتغال گرفته تا سایر خدمات‌رسانی‌ها، این بار نیز در راستای برآورده شدن نیازهای بازی و سرگرمی کودکان و نوجوانان در محیطی معنوی و زیارتی قدم برداشته‌اند تا تصویری زیبا از معنویت و زیارت در کنار تفریح سالم و شاد برای کودکان و نوجوان مشرف شده به بقاع متبرکه نیشابور ترسیم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از محل کمک‌های این خیرین نیک‌اندیش،  شهربازی و انواع وسایل بازی برای رفاه حال زائران و بهره‌مندی کودکان و نوجوانان در جوار بقعه متبرکه امامزاده عبدالله(ع) روستای فدیشه نیشابور در حال بازسازی است تا زائران گرامی این بقعه متبرکه در ساعات تشرف به این آستان مقدس، با خاطری آسوده در فضایی معنوی به زیارت و عبادت مشغول شوند و فرزندانشان نیز از امکانات بازی و سرگرمی بهره‌مند شوند و خاطرات زیبایی در ذهن کودکانه‌شان از زیارت بقاع متبرکه به یادگار بماند.

پروژه‌های عمرانی در جوار بقعه متبرکه امامزاده عبدالله(ع) روستای فدیشه با کمک‌های خیرین نیک‌اندیش همچنان در حال اجراست که یکی از این عملیات‌ها، بازسازی شهربازی و وسایل بازی برای رفاه حال زائران و بهره‌مندی کودکان و نوجوانان بوده که با کمک‌های خیرین به ارزش ۲۰ میلیون ریال در حال انجام است.

اهدای سیمان به وزن ۲۶.۵ تن، معادل ۵۳۰ پاکت، یک تریلی ماسه به وزن ۲۷ تن، و اهدای سنگ به متراژ ۱۲۰ مترمربع برای نمای بیرونی دیوار ساختمان بقعه متبرکه به ارزش ۱۸۲ میلیون ریال نیز از دیگر نمونه‌های کمک‌های خیرین نیک‌اندیش نیشابور به اجرای پروژه‌های عمرانی در جوار بقعه متبرکه امامزاده سید عبدالله(ع) روستای فدیشه است.

گفتنی است؛ بقعه متبرکه امامزاده عبدالله(ع) در ۴۶ کیلومتری جنوب غربی نیشابور، روستای فدیشه قرار دارد.

انتهای پیام/ ۷۰۰۳۱

منبع: فارس

کلیدواژه: نیشابور خیرین نیک اندیش روستای فدیشه شهربازی و وسایل بازی بقعه متبرکه امامزاده عبدالله ع جوار بقعه متبرکه امامزاده کودکان و نوجوانان خیرین نیک اندیش کمک های خیرین روستای فدیشه وسایل بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، امروز نشست روسای ستاد‌های عتبات عالیات شهرستان‌های استان در روستای مهموئی بیرجند برگزار شد تا در آن برنامه‌های این ستاد‌ها در سال ۱۴۰۳ ابلاغ شود.

رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان در این مراسم گفت: تعهد مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات در سال ۱۴۰۲، ۱۷۰ درصد محقق شده است.
جوینده افزود: هر نفر ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعهد داشته اند در حالی که ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان محقق شده که نشان از عشق و ارادت مردمان استان به اهل بیت (ع) است و این رقم قطعا در سال ۱۴۰۳ افزایش خواهد یافت.
با اشاره به اینکه روستای مهمویی روستای نمونه کشور در کمک به بازسازی عتبات عالیات است گفت: بطور میانگین هر نفر از مردم این روستای ۷۵۰ نفری در سال گذشته ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده اند که یک رکورد است.
صالحی مسئول استان‌های ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کشور هم با اشاره به ارادت مردم ایران به اهل بیت (ع) گفت: در این بین مردم خراسان جنوبی سرآمد کشورند که نشان ولایت مداری مردمان این استان است.
در این مراسم از ستاد‌های برتر عتبات عالیات استان نیز تجلیل شد.
همچنین عصر امروز با حضور استاندار از رئیس شورای اسلامی روستای مهموئی به عنوان روستای نمونه کشور در بازسازی عتبات عالیات تجلیل شد.
استاندار در این دیدار با تجلیل از عشق و ارادت مردم روستای مهمویی برای بازسازی عتبات عالیات گفت: خراسان جنوبی الگویی برای بازسازی عتبات است و این کم‌های علاوه بر بازسازی اعتاب مقدسه، زمینه فرهنگ سازی برای این امر مقدس را هم فراهم می‌کند.
آقای قناعت با اشاره به خشکالی بیش از ۲ دهه در استان گفت: برای حل مشکل خشکسالی دولت سیزدهم طرح انتقال آب از دریای عمان را در دستور کار دارد که امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ اولین سهمیه آب از این طریق به استان اختصاص می‌یابد.
در این جلسه مشکلات روستای مهموئی از جمله برق رسانی به بارگاه‌های زرشک، تکمیل سالن ورزشی و الحاق زمین مطرح شد که مقرر شد در جلسه‌ای با حضور استاندار بررسی شود.
همپنین امروز طرح آبرسانی به روستای مهمویی آغاز شد و قرار شد تا هفته دولت امسال به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • سنگ تمام مردم خراسان جنوبی برای بازسازی عتبات عالیات
  • ساخت خانه بهداشت در روستای «کاشک» با کمک خیرین و گروه‌های جهادی
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان همدان
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • دستگیری سارقان وسایل منزل در نیشابور
  • شرکت کودکان و نوجوانان ۲۸ کشور در جشنواره نقاشی پوپک
  • تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان
  • اجرای برنامه‌ آموزشی برای دانش آموزان روستای ذغالچال ساری
  • ارسال ۳۰ اثر ادبی به کنگره ملی امام‌زادگان محروق(ع) نیشابور