Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-01@10:31:43 GMT

روی خوش قیمت نفت به مشوق‌های دولتی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۱۴۷۹

به گزارش اکوفارس، قیمت نفت که ابتدای سال جاری میلادی تا کنون بیش از 70 درصد از ارزش خود را از دست داده، در هفته‌های اخیر و به دنبال پرشدن مخازن ذخیره‌سازی نفت در جهان و افزایش بی سابقه ذخیره نفت  و فرآورده بر روی آب با کاهش همراه بود.

 در این میان تولیدکنندگان آمریکایی بیش ازبقیه تولیدکنندگان در جهان با مشکل مواجه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل برای تولیدکنندگان در خشکی بیشتر هم بود و زنگ خطر تعطیلی صنایع نفت آمریکا را به صدا در آورد.

تولیدکنندگان آمریکایی در روزهایی که تقاضا برای نفت در بحران کرونا به کمترین میزان رسیده است، حالا با توجه با کمبود فضای برای نگهداری نفت بدون مشتری مواجه شده و در حال انتقال تولیدشان به ذخایر استراتژیک آمریکا هستند. تا آنجا که بر اساس گزارش‌ها، از ابتدای ماه میلادی جاری تاکنون ۱.۱ میلیون بشکه نفت به مخازن ذخایر استراتژیک تحویل داده شده است.

همچنین اعلام شده که وزارت انرژی آمریکا، قراردادهایی برای اجاره حدود ۲۳ میلیون بشکه از ظرفیت ذخایر استراتژیک با تولید کنندگان نفت این کشور را نهایی کرده و شرکت‌ها می‌توانند تا مارس ۲۰۲۱ از این مخازن برای نگهداری نفت تولیدی خود استفاده کنند البته مقداری از این نفت به عنوان هزینه نگهداری به دولت می‌رسد.

رییس جمهور آمریکا نیز هفته گذشته اعلام کرد که ما اجازه نمی‌دهد صنعت نفت و گاز آمریکا سقوط کند.

وی به وزیر انرژی و وزیر خزانه‌داری دستور داد که طرحی را تهیه کنند تا منابع مالی لازم برای این شرکت‌های مهم فراهم شده و حفظ مشاغل این صنعت تضمین شود.

ترامپ همچنین برنامه‌هایی برای پر کردن ذخایر نفت استراتژیک آمریکا را اعلام کرده که حدود ۷۷ میلیون بشکه را از بازار جمع خواهد کرد.

با توجه به این موارد،‌ قیمت نفت آمریکا امروز با حدود 14 درصد افزایش به 14 دلار و 5 سنت در هر بشکه رسید.

نفت برنت نیز 4.2 درصد افزایش قیمت داشت و 21 دلار و 33 سنت در هر بشکه قیمت خورد.

با وجود آنکه مشوق‌های دولتی آمریکا باعث شده تا قیمت نفت با رشد همراه شود اما رکوردشکنی ذخیره نفت بر روی آب و رسیدن به بالاترین سطح در ۱۵ سال گذشته همچنان نگرانی‌ها را در خصوص سقوط قیمت نفت زنده نگه می‌دارد.

در حال حاضر، ۱۶۰ میلیون بشکه نفت در کشتی‌ها نگهداری ‌شود که در مقایسه با دو هفته پیش دو برابر شده است.  سال ۲۰۰۹ نیز بعد از رکود جهانی اقتصاد، بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه نفت در دریا نگهداری می‌شد.

در گوشه دیگر جهان، عربستان و روسیه همچنان برای سهم بیشتر در بازار نفت می‌جنگند که این موضوع می تواند روند کاهش قیمت نفت را  ادامه‌دار کند. این در شرایطی است که از روز جمعه و بر اساس توافق کاهش تولید اوپک پلاس، این دو کشور باید هر کدام تولید نفت خود را به 8.5 میلیون بشکه در روز برسانند.

در حالی که به نظر می‌رسد صنعت انرژی در سراسر جهان به سمت نابودی پیش می‌رود، صادرکنندگان روسیه و عربستان ترجیح می‌دهند به جای نجات این صنعت، سهم خود را در بازار حفظ کنند. امری که با وجود مشوق‌ها  وحمایت‌های دولت آمریکا می‌تواند به نابودی صنعت نفت این کشور منجر شود.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: میلیون بشکه قیمت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه

نظرسنجی رویترز از ۴۳ اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با ۸۴ دلار و ۶۲ سنت در هر بشکه خواهد بود، یعنی بالاتر از پیش‌بینی ماه گذشته. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، پیش‌بینی می‌شود قیمت نفت در سال جاری میلادی بالاتر از 80 دلار در هر بشکه باشد. تحلیلگرانی که رویترز از آنها نظرسنجی کرده پیش‌بینی خود از قیمت نفت در 2024 را برای دومین بار به خاطر احتمال عقب ماندن تولید از تقاضا در بحبوحه درگیری‌های خاورمیانه و ادامه کاهش تولید اوپک پلاس، افزایش داده‌اند.
نظرسنجی از 43 اقتصاددان و تحلیلگر نشان می‌دهد متوسط قیمت نفت خام برنت در سال جاری میلادی برابر با 84 دلار و 62 سنت در هر بشکه خواهد بود. این رقم در ماه مارس 82 دلار و 33 سنت پیش بینی شده بود.
متوسط قیمت نفت خام برنت از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا 83 دلار و 50 سنت بوده است.
پیش بینی قیمت نفت خام آمریکا هم افزایش یافته و از 78 دلار و 9 سنت ماه گذشته تا 80 دلار و 46 سنت بالا آمده است.

کاهش 100 هزار بشکه ای تولید روزانه نفت اوپکعربستان قیمت نفت خود در بازار آسیا را افزایش می‌دهد

تحلیلگران عقیده دارند روند رشد تقاضا مثبت‌تر از حد انتظار بوده و با توجه به کاهش ذخایر نفتی و تمدید کاهش تولید اوپک پلاس، همچنان از قیمت نفت حمایت خواهد کرد.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد علیرغم بسیاری از مخاطرات، رشد تقاضا برای نفت تا حد زیادی همگام با روند قبل از بحران کرونا بوده است. این آژانس پیش بینی می‌کند رشد تقاضای جهانی برای نفت در 2024 برابر با 1.2 میلیون بشکه در روز باشد.
بسیاری از تحلیلگرانی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، تخمین می‌زنند تقاضا برای نفت بین 0.9 و 1.4 میلیون بشکه در روز در سال جاری میلادی افزایش یابد.
اکثر تحلیلگران عقیده دارند احتمال 100 دلاری شدن قیمت نفت علی رغم بی‌ثباتی‌ عرضه به خاطر بحران خاورمیانه، پایین است.
در زمینه عرضه، انتظار می‌رود ائتلاف اوپک پلاس طرح کاهش تولید خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه دهد که باعث کمبود عرضه نسبت به تقاضا خواهد شد.
با وجود اینکه برخی تحلیلگران می‌گویند تولید نفت آمریکا در سال جاری میلادی افزایش می‌یابد، اما بسیاری دیگر هشدار داده‌اند ترجیح دادن سود سهامداران به گسترش تولید در صنعت شیل آمریکا، رشد آن را محدود خواهد کرد.
انتهای پیام/61

دیگر خبرها

  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • هدفگذاری کشور تولید ۴ میلیون بشکه نفت در روز است
  • رونمایی رسمی از بزرگترین پویش کشور در زمینه انرژی
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»