Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@09:00:14 GMT

توضیح بنیامین بهادری درباره مجوز اجرای آهنگ بوی عیدی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۱۸۸۳

توضیح بنیامین بهادری درباره مجوز اجرای آهنگ بوی عیدی

بنیامین بهادری در جوابیه‌ای به یکی از گزارش‌های منتشر شده در خبرگزاری تسنیم، ادعا کرد که آهنگ «بوی عیدی» مجوزهای لازم را از دفتر موسیقی دارد. ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۲ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در نیمه‌های فروردین 1399 بود که گزارشی درباره اجرای بنیامین بهادری در برنامه «دورهمی» منتشر کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهادری در این برنامه قطعه‌ی «بوی عیدی» یا همان «کودکانه» را خواند. این قطعه را بیشتر مردم ایران با آهنگی از اسفندیار منفردزاده، ترانه‌ای از شهیار قنبری و با صدای فرهاد مهراد شنیده‌اند.

زانیار خسروی: رضا بهرام آهنگ ما را کپی کرده است / جدال دو خواننده بر سر مال دیگری

اما مشکل از جایی شروع شد که بنیامین بهادری ترانه این آهنگ را تغییر داده بود و آن را با همان تغییرات اجرا کرد. این تغییرات با واکنش‌هایی از سوی ترانه‌سرا و آهنگساز این اثر همراه بود.

بررسی‌های خبرنگار تسنیم از مسئولان صدا و سیما نشان می‌داد که این آهنگ از مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما مجوزی دریافت نکرده است. همچنین مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم درباره مجوز داشتن یا نداشتنِ آهنگی که بنیامین بهادری با تغییرات اجرا کرد، به خبرنگار تسنیم گفت: «تا جایی که همکاران جستجو کردند، تک آهنگ بوی عید بنیامین بهادری در سامانه مجوز تک آهنگ ثبت نشده است. البته‌ شروع مجوز تک آهنگ‌ها از سال 1395 بوده است.»

اکنون بنیامین بهادری در جوابیه‌ای که در اختیار خبرنگار تسنیم قرار داده، ادعا می‌کند که این آهنگ از دفتر موسیقی مجوزهای لازم را دریافت کرده است. بهادری در جوابیه‌اش نوشته است: «باید اعلام کنیم که مجوز تک قطعه و اجرای صحنه‌ای این اثر از سال 1389 از این دفتر صادر و در بیش از 50 کنسرت رسمی بنیامین بهادری در سراسر کشور با طی همه مراحل قانونی درآن دفتر اجرا شده است.»


تصویر بالا را بنیامین بهادری در اختیار خبرنگار تسنیم قرار داده است. این تصویر نشان می‌دهد که قطعه «بوی عیدی» در کنسرت‌های بهادری مجوز اجرا گرفته است.

البته بنیامین بهادری در این جوابیه هرگز به این نکته اشاره نکرده که آیا از آهنگسازِ این اثر اجازه‌ی لازم برای استفاده از اثرش را داشته است یا خیر.

بنیامین هرگز به این نکته هم اشاره نکرده که آیا رضایت ترانه‌سرای این آهنگ را برای دستکاری در ترانه‌اش داشته است یا خیر.

اگر ادعای بنیامین بهادری درست باشد باید از مدیران کل دفتر موسیقی در سال‌های گذشته پرسید که چرا به چنین قطعه‌ای که آهنگش متعلق به شخص دیگری است، مجوز داده‌اند؟

پرسش دیگر را باید با اعضای شورای شعر دفتر موسیقی در سال‌های گذشته مطرح کرد که آیا می‌توان به ترانه‌ای که دستکاری شده‌ی ترانه‌ای دیگر است مجوز اجرا داد؟

انتهای پیام/

R33357/P/S4,40,1430/CT7 واژه های کاربردی مرتبط بنیامین بهادری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بنیامین بهادری بنیامین بهادری خبرنگار تسنیم دفتر موسیقی ترانه ای بوی عیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۱۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، امیر حسین سمیعی گفت: بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است، که می شود سال های سال در مورد به آن صحبت کرد و راجع به مشکلات آن به صورت اضطراری تر نشست و صحبت کرد و دغدغه ها را شنید و گلایه ها را گوش داد.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: تلاشمان این است که پهنای موارد بوروکراتیک کنار گذاشته شود و بی واسطه با شما صحبت کنیم، ما وافقیم اگر مشکلاتی وجود دارد آمده ایم برای اینکه بشنویم و تمام تلاشمان را به کار ببریم تا مشکلات کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: موسیقی در بوشهر زنده است، همین پویایی و دغدغه مندی که مطرح شد نشان از زنده بودن این شهر در حوزه موسیقی دارد، معتقدم در بوشهر موسیقی برای تمام ابعاد زندگی از جمله کار، سوگ، شادی، حرکت و امید در جامعه در نوع خودش گزینه دارد.

سمیعی یادآور شد: ما تلاش می کنیم که تمام کسانی که در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت دارند نگاه تکریم و محبت به آنها داشته باشیم. تا جایی که قدرت داشته باشیم تلاش خواهیم کرد تا فاصله ما با هنرمندان کمتر شود و درصدد رفع مشکلات و دغدغه شما هستیم، و باید همت کنیم تنش ها را کاهش و ظرفیت های کاری را شناسایی و افزایش دهیم.

وی در خصوص مشکلات سامانه ای مجوزهای موسیقی گفت: ما نمی توانیم همه را با یک چارچوب مقایسه و بررسی نماییم و مشکلات ساختاری و فرایندی دارد که اینگونه مشکلات با همین نشست ها رفع خواهد شد.

وی در مورد سالن های موسیقی و سخت افزار تصریح کرد: باید تلاش کنیم با افزایش امکانات لازم و اساسی زمینه تسهیل اجرای کنسرت توسط شرکت های مجری را در شهرستان ها فراهم کنیم.

سمیعی اضافه نمود: ما باور داریم موسیقی به نشاط اجتماعی کمک می کند و همه تلاشمان این است که فضا را پویاتر کنیم.

وی در خصوص اینکه گروه‌های موسیقی در برخی فصول کم کار یا تعطیل می شوند، گفت: باید در این خصوص چاره اندیشی کرد و ایجاد رویدادهای اجرایی به تناسب آن ایام می تواند تاثیر گذار باشد و اگر در این مسیر موفق نبودیم باید از طریق صندوق هنر دنبال تدبیر و چاره اندیشی و راهکار باشیم.

در این نشست هنرمندان تک به تک با بیان مشکلات، دیدگاهها و نظرات خود خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به موسیقی استان بوشهر شدند.

کد خبر 6092840

دیگر خبرها

  • ترانه کودکان که ترند شد: ببعی چقدر باهوشی!
  • پشت پرده محبوبیت تیلور سوئیفت در ایران | وقتی او در مورد پایان رابطه عاطفی خود حرف می‌زند...
  • کنسرت‌های موسیقی در بوشهر هیچ مشکلی برای مجوز ندارند
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • سفر مدیر کل دفتر موسیقی به بوشهر و شیراز
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود