Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی گفت: برنامه‌ریزی ما این است پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی خردادماه ۱۴۰۰ با ظرفیت کامل عملیاتی شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نفت، محمدمهدی توسلی‌پور درباره آخرین وضع پالایشگاه فاز ۱۴ توضیح داد: پیشرفت EPC طرح (مهندسی، تأمین کالا و اجرا) پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی هم‌اکنون بیش از ۸۳ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی مشکلات ناشی از ویروس کرونا و محدودیت منابع مالی را عمده‌ترین مسئله تکمیل پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی در شرایط کنونی دانست و گفت: همه تلاشمان این است نخستین ردیف این پالایشگاه را در صورت رفع این مشکلات تا پایان سال ۹۹ عملیاتی کنیم؛ ردیف‌های دیگر نیز با فاصله معین تا خردادماه ۱۴۰۰ به بهره‌برداری می‌رسند.

پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی با توجه به اینکه فاز ۱۱ فاقد پالایشگاه است، آخرین پالایشگاه میدان مشترک پارس جنوبی محسوب می‌شود.
بخش دریایی با ظرفیت کامل در مدار
مجری طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به اینکه بخش دریایی این فاز با ظرفیت کامل (۵۶ میلیون مترمکعب در روز) هم‌اکنون عملیاتی است، یادآوری کرد: آخرین سکوی طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب آخرین روز سال ۹۸ عملیاتی شد.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری سکوی D به‌عنوان آخرین سکوی فاز ۱۴، بخش دریایی این فاز به پایان رسید.

توسلی‌پور با بیان اینکه گاز ترش تولیدی این فاز برای شیرین‌سازی هم‌اکنون به پالایشگاه ۱۲ و ۱۹ ارسال می‌شود، تصریح کرد: تلاشمان این است که از ظرفیت آزاد پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی نیز برای شیرین‌سازی گاز تولیدی فاز ۱۴ استفاده کنیم.

بخش دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی شامل چهار سکو (دو سکوی اصلی و دو سکوی اقماری) هرکدام با ظرفیت برداشت روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب گاز از مخزن پارس جنوبی است، دو سکوی D و B این فاز سال ۹۸ و دو سکوی A و C نیز سال ۹۷ عملیاتی شدند.

هدف از توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون مترمکعب گاز غنی، ۷۵ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد و سالانه یک میلیون تن گاز مایع و یک میلیون تن اتان به‌منظور تأمین خوراک پتروشیمی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ویروس کرونا میعانات گازی پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی میلیون مترمکعب بخش دریایی دو سکوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز

به گزارش خبرنگار مهر، عصر روز دوشنبه و با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور، مینی پالایشگاه شهر دهدشت با ظرفیت ۱۰ هزار بشکه در روز کلنگ زنی شد

ظرفیت تولید روزانه این پالایشگاه معادل یکهزار و ۴٠٠ تن از نوع بنزین و گازوئیل با کیفیت یورو و گاز مایع و مازوت سنگین است.

مازوت تولیدی این پالایشگاه قابلیت مصرف سوختی دارد.

ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۹٠ لیتری بنزین در پالایشگاه دیده شده است.

این پالایشگاه ظرفیت اشتغال ۵۰۰ نفر را در سه شیفت کاری فراهم و خروجی اشتغال مستقیم نهایی آن بیش از ۳۰۰ نفر خواهد بود.

کد خبر 6092432

دیگر خبرها

  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • اکسپو سکوی پرتاب توسعه خراسان جنوبی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • تجلیل از ۵۰۰۰ معلم شاغل و بازنشسته جنوب استان بوشهر
  • دو برابر شدن بودجه شهرداری شهرکرد
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود