Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعد محمدی گفت: با وجود تعطیلی‌های اجباری در بخش پشتیبانی و پیمانکاری و عدم دادوستد بسیاری از شرکت‌های پایین دست برای کنترل و مقابله با ویروس کرونا در نهایت با همت پرسنل سخت‌کوش و فداکار صنعت مس موفق به رشد ۱۴ درصدی در تولید مس آندی شدیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «اردشیر سعدمحمدی» گفت: با وجود تعطیلی‌های اجباری در بخش پشتیبانی و پیمانکاری و عدم دادوستد بسیاری از شرکت‌های پایین دست برای کنترل و مقابله با ویروس کرونا در نهایت با همت پرسنل سخت‌کوش و فداکار صنعت مس موفق به رشد 14 درصدی در تولید مس آندی شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه به‌رغم شیوع این ویروس از ابتدای اسفندماه، با جدیتی زیاد اقدامات پیشگیرانه‌ای در سطح مجتمع‌ها انجام دادیم تا تولید که مهم‌ترین دغدغه و موضوع حیاتی کشور و مقام معظم رهبری است متوقف نشود، گفت: تا پایان فروردین‌ماه سال 99 تولید مس آندی شرکت مس از مجتمع‌های مس سرچشمه و خاتون‌آباد، درمجموع 30‌هزار و 690تن بوده است که در برابر برنامه تعریف‌شده 26 هزار و 855 تنی، رشد 14درصدی داشته است.

به گفته وی همچنین تا پایان فروردین‌ماه سال جاری شرکت مس موفق به تولید 17هزار و 961 تن کاتد و 25 هزار و 112 تن مس محتوی معدنی شده است.

مدیرعامل شرکت مس با بیان این‌که تولید کنسانتره مس نیز طی این دوره‌ زمانی، رشد 1درصدی را تجربه کرده است، گفت: در طی این مدت، شرکت مس 102‌هزار و 907‌تن کنسانتره مس تولید کرده است.

سعدمحمدی ادامه داد: همچنین برداشت سنگ سولفوری نیز تا پایان نخستین‌ ماه سال جاری از مجتمع‌های مس سرچشمه، میدوک و سونگون به عدد 4‌میلیون و 357‌هزار تن رسید است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته و با هدف افزایش ظرفیت تولید، اقدامات و سرمایه‌گذاری‌های خوبی در زمینه تعریف طرح‌های توسعه‌ای جدید و همچنین نوسازی سیستم تولید انجام دادیم، بیان کرد: قطعاً در سال جاری با همت تمام پرسنل سخت‌کوش صنعت مس شاهد جهش تولید در شرکت مس خواهیم بود و همان‌طور که در سال گذشته موفق به خلق رکوردهای خوب در حوزه تولید و فروش شدیم امسال هم رکوردهای ماندگار و بی‌سابقه‌ای در همه حوزه‌ها خلق خواهیم کرد.

رشد 66 درصدی فروش قطعی شرکت مس نسبت به مدت مشابه سال قبل

به گفته سعدمحمدی همچنین شرکت مس در 1 ماهه منتهی به فروردین‌ماه 1399 از فروش محصولات خود 558 میلیارد تومان درآمد قطعی کسب کرد که در صورت‌‌های مالی فررودین‌‌ماه لحاظ شده است و این درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 66 درصدی داشته است.
وی با تأکید بر اینکه بنا به برخی دلایل بخشی از فروش فروردین‌ماه شرکت مس در صورت‌مالی این ماه ذکر نشده است گفت: مقدار 10.820 تن مس کاتد و مقدار 160 تن سولفور مولیبدن مجموعاً به مبلغ 744 میلیارد تومان در بورس کالا به فروش رفته که با توجه به عدم بارگیری در فروردین‌ماه در فروش ماه بعد لحاظ خواهد شد./

  پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزارت صنعت وزارت صنعت معدن و تجارت مس تولید مس آندی فروردین ماه شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۲۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید

ایسنا/اردبیل مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: به منظور جلوگیری از هرگونه رانت و سفته بازی، هرگونه خرید و فروش و تنظیم وکالت نامه‌های تفویض اختیار قبل از اتمام سالن تولید و اخذ پایان کار در شهرک‌های صنعتی ممنوع و غیرقانونی است.

هاشم علایی، هشتم اردیبهشت ضمن بیان این خبر اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.

وی افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحدهای تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از قراردادها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.

علایی تصریح کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه
  • تحقق ۱۰۳ درصدی تولید در پتروشیمی ایلام
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • افزایش بی‌سابقه؛ رشد ۴۲ درصدی اجاره‌بها در فروردین ۱۴۰۳
  • فروش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان کار و اتمام سالن تولید
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • رشد ۴۲ درصدی اجاره خانه در فروردین ۱۴۰۳
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر