Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@23:49:35 GMT

توهین به مردم خراسان جنوبی در سریال رمضانی بچه مهندس3

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۴۰۹۲

توهین به مردم خراسان جنوبی در سریال رمضانی بچه مهندس3

تضاد دو کاراکتر اضافه شده به جواد جوادی (کاراکتر اصلی) در مقابل هم ( پولدار و فقیر / خونگرم و پرخاشجو / آرام و پرسرصداو فریادزن )به شدت خودش را به رخ مخاطب می کشد و شخصیت منفی با لهجه محلی خراسان جنوبی با عنوان جوان بیرجندی در این تضادها بیشتر به چشم می آید و البته ضمیمه آن هم بعد از مشخص شدن منطقه این جوان ، تمام خصوصیات منفی با فریاد و دعوای دوباره قاسم شخصیت ما ( جوان بیرجندی ) تکمیل می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، فصل سوم سریال بچه مهندس3 از شبکه دو سیما از روز اول ماه مبارک رمضان پخش می شود. در قسمت اول این سریال دو کاراکتر به ماجرای پرپیچ و خم جواد جوادی شخصیت محوری داستان بچه مهندس 3 افزوده میشود که یکی از آنها پسری پولدار با قدرت ارتباط گیری بالا ، مهربان ، صمیمی ، خونگرم و دلسوز است که با توجه تمایزهای جدی با جواد جوادی با آغوش گرم با او دوست و صمیمی می شود.

اما کاراکتر دوم که سه سکانس از وی در قسمت اول پخش شده نشان می دهد جوانی روستائی ، معترض ، پرخاشجو ، غیرمنعطف و عاشق درگیری با اطرافیان خودش است که البته با گویش محلی خراسان جنوبی هم صحبت می کند.

این تا جایی پیش می رود که در سکانس سوم حضور این فرد در قسمت اول سریال  ، نگهبان خوابگاه دانشجوئی از یکی از دانشجویان می پرسد : این بیرجندی کجا رفته ؟ که با حضور این کاراکتر( جوان روستایی) و برداشتن حوله حمام از روی سرش بلافاصله بعد از واژه بیرجندی صحنه دادو فریاد و دعوای دوباره تداعی می شود و در واقع تصویرسازی خوبی با کلمه بیرجندی و دعوا و خشونت در ذهن مخاطب شکل می گیرد .  

تضاد دو کاراکتر اضافه شده به جواد جوادی (کاراکتر اصلی) در مقابل هم ( پولدار و فقیر / خونگرم و پرخاشجو / آرام و پرسرصداو فریادزن )به شدت خودش را به رخ مخاطب می کشد و شخصیت منفی با لهجه محلی خراسان جنوبی با عنوان جوان بیرجندی در این تضادها بیشتر به چشم می آید  و البته ضمیمه آن هم بعد از مشخص شدن منطقه این جوان ، تمام خصوصیات منفی  با فریاد و دعوای دوباره قاسم شخصیت ما ( جوان بیرجندی ) تکمیل می گردد.

در قسمت دوم سریال بچه مهندس در سکانس اول برخورد این جوان بیرجندی هنوز پرخاشجو است و در سکانس بعدی وقتی به دزدی متهم میشود وی  از خوابگاه با لباس محلی بیرون میرود و وقتی با برخورد  جواد جوادی و دوست دیگرش روبرو میشود نرم می گردد.

ناخودآگاه به ذهن متبادر می شود که شخصیت اولیه یک فرد محلی خراسان جنوبی پرخاشجو است و اگر وارد دانشگاه شود و با افرادی که در شهرهای بزرگتر تربیت یافته اند برخورد کند آن موقع تبدیل به شخصی صمیمی و منعطف و قابل هضم تبدیل خواهد شد.

پس از پخش قسمت اول ، اعتراضات مردمی زیادی به انعکاس چنین ذهنیتی از خراسان جنوبی در یک سریال پرمخاطب رمضانی در استان خراسان جنوبی شکل گرفت . اما نویسنده سریال و سپس مدیرکل صداوسیمای استان  این اعتراضات را قضاوت زودهنگام دانسته مردم را فراخواندند که قسمت های بعدی را مشاهده کنند تا نتیجه گیری بهتری از این شخصیت نمایند.

نکته ماجرا اینجاست  گویا تمام قسمت های بعدی این سریال بر پایه حضور این شخصیت محلی بیرجندی در یک کلان شهر و همراهی با افرادی که در شهرهای بزرگ تربیت یافته اند ادامه پیدا می کند و البته این شخصیت قطعا بر اثر برخورد در این فضای مثلا متمدن ، کاملا آرام و سربه زیر شده اما تمام آنچه که نشان دهنده فرهنگ محلی خراسان جنوبی است در قسمت اول این سریال که حضور ابتدائی و بدون دست کاری یک شخصیت محلی خراسان جنوبی است  را نشان می دهد که تمام خصوصیات منفی یک آدم پرخاشجو و معترض در آن متصور است.

بنابراین قسمت های  بعدی این سریال که شاید تماما گل و بلبل باشد بر ذهنیت منفی مخاطب این سریال از یک فرد محلی خراسان جنوبی تاثیری نمی گذارد.

همه کسانی که با مردم خراسان جنوبی مراوده داشته اند کاملا به این موضوع صحه می گذارند که روحیات مردم خوب استان ، مقابل آنچیزی است که در این سریال به تصویر کشیده شده است . مردمی قانع ( آنچنان قانع که حتی گاهی اعتراض به حقوق اصلی از دست رفته خود را کاری ناپسند می دانند ) آرام ، خونگرم ، مهمان نواز و فرهنگی هستند تا آنجا که مقام معظم رهبری در وصف این شهر ، در حکم انتصاب آیت الله عبادی به  امامت جمعه بیرجند  ، این شهر را شهر علم و ایمان قلمداد می کنند اما در این سریال دقیقا خلاف این موضوع به تصویر کشیده است.

یک سوال : آیا نمی توان در سناریوی این سریال ، طریقه ورود این شخص بیرجندی به داستان را به گونه ای دیگر تصویرسازی کرد ؟باید حتما دعوا و خشونت و داد وفریاد همراه این شخص بیرجندی باشد؟

مردم خراسان جنوبی از عدم معرفی خوب این استان ، مناطق گردشگری ، ظرفیت های توسعه این استان و فرهنگ ناب نوعدوستی و اداب و رسوم بکر محلی در سطح رسانه های کشوری گلایه به حقی دارند اما نه تنها این گلایه به خوبی پاسخ داده نشده بلکه در قالب این سریال به ناحق مردم این دیار ، خشن و معترض و پرخاشجو معرفی شده اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: محلی خراسان جنوبی جوان بیرجندی قسمت اول جواد جوادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد

مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی امروز در همایش روز ملی شوراها از زبان نمایندگان شوراهای اسلامی شهرستان‌های استان بیان شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار تسنیم از بیرجند، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند امروز در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی اظهار داشت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم، هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد

به گفته محمدرضا حاجی‌آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب‌ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهمترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر همسطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

در آمایش سرزمینی جانمایی‌های لازم انجام نشده

نماینده شوراهای قاینات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته محمد قرایی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده و از ظرفیت شوراها هم در سفر های مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطرنشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی‌های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در زمینه آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود 7 سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‍‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز 8 میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و  خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر 

نماینده شوراهای بشرویه نیز بیان کرد: در روستای شهرک امام خمینی سال 1395 بر روی 20 واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است. 

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در زمینه دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهرا در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود این که 47 درصد مردم بشرویه بیمه تامین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تامین اجتماعی بی بهره‌اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور در طبس

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی شامل ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت.

طاهری ادامه داد: کمتر از 10 تا 15 درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

بازارچه میل 73 بازگشایی شود

نماینده شوراهای درمیان نیز با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود 800 میلیارد تومان در حوز‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته و بعد از 15 سال کارخانه قند قهستان راه‌اندازی و 180 نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی، بازگشایی بازارچه میل 73 ، راه‌اندازی جایگاه cng عمل به وعدههای وزیر نیرو در سفر به درمیان، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای دخیره روان آبها و اجرای مصوبات سفر استاتدار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن اقدام شود

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: درخواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطرنشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش‌بینی شود.

ضرورت مهار روان آبها در شهرستان نهبندان

نماینده شوراهای نهبندان نیز گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است، اما فراهم نشدن زیرساخت‌های آب و برق و ... سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی، نبود زیرساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع 30 تا 35 درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دوبانده‌سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام‌فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

لزوم ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم اظهار داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام 16 ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان ازجمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: روزانه بیش از یک هزار و 500 تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است

حجت‌الاسلام موسوی، نماینده شوراهای خوسف نیز گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن‌دهی وجود ندارد و  سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز 4 هزار و 200 منجر به حدف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.

بخشی نماینده شوراهای زیرکوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود

رئیس شورای اسلامی استان نیز گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره 34 جلسه برگزار کرده‌ایم که در 20 جلسه آن مدیران استان حضور داشتند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهادسازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و  در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • افعی تهران، راسکولنیکُف و احساس منحصر به فرد بودن در جهان
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • ترورهای حسن صباح و پیروانش هدفمند بود / سریال حشاشین با واقعیت بیگانه است
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ