Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام و المسلمین روح‌الله حریزاوی، معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی کشور، گفت: بر اساس مأموریت محوله، این معاونت در حوزه تعالی مدیران در نظر دارد با اجرای برنامه‌ای مدون، محتوای مورد نیاز برای ارتقای مدیران بالفعل و بالقوه سازمان در سه حوزه «علمی معرفتی»، «اخلاقی معنوی» و «تشکیلاتی مدیریتی» را در چند بازه‌های زمانی مختلف در اختیار مدیران کل تبلیغات اسلامی استان‌ها و رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی ضمن اشاره به امکان بهره‌مندی مدیران ارشد فرهنگی کشور از محتوای طرح تعالی مدیران افزود: در حال حاضر این برنامه به‌صورت آزمایشی از طریق پخش زنده اینترنتی در ماه مبارک رمضان به عنوان پیش‌زمینه و آمادگی ورود مدیران این سازمان در مسیر رشد و تعالی آنان در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حریزاوی با بیان اینکه این برنامه در ماه مبارک رمضان هر روز از ساعت ۸ الی ۱۰ صبح به جز روزهای جمعه برگزار می‌شود اذعان داشت: برنامه «طرح تعالی مدیران» تا کنون شامل بخش‌های مختلفی از قبیل؛ «تبیین رسالت‌ها و مأموریت‌های کلان سازمان»، «تبیین سند تحول راهبردی سازمان و کلان اقدامات راهبردی آن»، «مؤلفه‌های هویتی و مأموریتی مدیر فرهنگی» و «سلسله جلسات اخلاق مدیریت و تشکیلات» بوده است.

معاون راهبری استان‌ها و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی تاکید کرد: مخاطبین این برنامه در مرحله اول؛ ۴۵۰ مدیر سازمان در شهرستان‌ها و استان‌ها هستند و سایر مدیران فرهنگی کشور نیز می‌توانند از مباحث استفاده کنند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر این برنامه به‌صورت برخط از شبکه تلویزیون اینترنتی آپارات پخش می‌شود.

کد خبر 4912859

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان تبلیغات اسلامی گام دوم انقلاب ویروس کرونا ماه مبارك رمضان ماه رمضان ۹۹ کنفرانس بین المللی قرآن پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات فضای مجازی معرفی کتاب مسلمانان شبکه چهار سیما نشست علمی سازمان تبلیغات اسلامی فلسفه شیوع کرونا سازمان تبلیغات تبلیغات اسلامی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح ارتقای کیفی نفت کوره پالایشگاه آبادان در دستور کار
  • دستگاه‌های فرهنگی برای توسعه و تنظیم‌گری باید اراده داشته باشند
  • برای ترمیم زخم های کهنه وارد شده بر پیکر مساجد، به اراده جمعی نیاز داریم 
  • توقف شماره‌گذاری X۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دستور سازمان استاندارد
  • نقش فعال ایران در ارتقای صلح و امنیت بین‌الملل
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند