Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهانگیر آذری معضل زباله را مشکلی فرا شهرستانی خواند و گفت: حل زباله از حیطه شورا، شهرداری و قدرت شهرستانی خارج است، هزینه ای که نیاز دارد بیش از 10 سال بودجه شهرداری خواهد بود، مبلغی در حدود هزار میلیارد تومان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، پنجمین دوره شورای اسلامی آمل این روزها که نیز پُرش رفته و کمش مانده، شورای 9 نفره ای که نسبت به دوره های قبل هم از نظر تخصص و هم جوان گرایی در سطح بهتری قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تیک تاک تبلیغات از برخی چهرهای شهر از مدتها قبل به گوش می‌رسد و این 9 نفر را به دوئلی سخت فرامی خواند، وجود برخی اختلاف نظرها در انتخابات ریاست شورا در سالهای نخست و انتخاب شهر از چالش‌های بود که شورای این دوره را درگیر حواشی کرده بود.

جهانگیر آذری عضو شورای شهر آمل  در گفتگو با خبرنگار ما دغدغه این روزهای شورا را تصویب بودجه شهرداری اشاره کرد و گفت: با وجود شیوع بیماری کرونا در اسفند و فروردین، تصویب بودجه به طول انجامید که در حال حاضر بصورت مدون پیگیر این موضوع هستیم.

وی با بیان اینکه خروجی بودجه اولویت امسال را مشخص می کند، عنوان کرد: سه حوزه ساختار زیباشناختی، گردشگری که کمتر به آن در این سالها توجه شده  و توسعه اولویت های شورا و شهرداری است، که امیدواریم بتوانیم گام های خوبی برداریم.

عضو شورای شهر آمل تصریح کرد: امسال با ورود به بحث ممیزی، افزایش درآمد خواهیم داشت که می توان به خدمات بهتر و موثرتری بیانجامد.

وی معضل زباله را مشکلی فرا شهرستانی خواند و افزود: حل زباله از حیطه شورا، شهرداری و قدرت شهرستانی خارج است، هزینه ای که نیاز دارد بیش از 10 سال بودجه شهرداری خواهد بود، مبلغی در حدود هزار میلیارد تومان است.

آذری حل معضل زباله را فقط با دخالت دولت دانست و تاکید کرد: درآمد شهرداری به حقوق پرسنل و اهداف توسعه شهری پرداخته می شود و توان مبالغ بالا برای راه حل های مشکل زباله نیست، دولت باید ورود پیدا کند و این مشکل که امروز بزرگترین نگرانی شهرستان است حل شود.

وی در جواب اینکه چرا افرادی از عملکرد شورا راضی نیستند، خاطرنشان کرد: همیشه اشخاص از منتخب های خود توقع دارند بهترین عملکرد را در حوزه مدیریت شهری داشته باشند، اما همیشه در مدیریت شهری جامعه نقاط نقص های وجود دارد.

عضو شورای شهرآمل ادامه داد: به واسطه شغلم با  شورا ارتباط زیادی داشتم، قبل از ورودم به شورا اگر با مشکلی بر می خودم، گمان می‌کردم که نمی خواهند کار را درست کنند، اما امروز وقتی واقعیت را می بینم، به این نتیجه می رسم که اگر کاری تحقق نمی یابد دلیل آن عدم توجه نیست شاید مشکلاتی برای اجرای آن وجود داشته باشد.

وی در پایان به شرایط بد اقتصادی امسال اشاره کرد و یادآور شد: این شرایط که با وجود بیماری کرونا ایجاد شده است، نه تنها برای آمل، بلکه تمام دنیا خواهد بود، که امیدوارم این مشکل به زودی حل شود.

هر چه جوامع بشری به جلو پیش می‌رود، رشد یافتگی نظام مردم سالاری را بهتر و واضح تر می‌توان دید، اداره جوامع به روش دموکراتیک امروزه در تمام جهان رشد قابل توجهی داشته است و شاهد مقبولیت عامه از مشارکت مردم در فرایند اداره امور هستیم؛ شورای شهر یکی از این نظام مردم سالاری است که در سال 77 فرصت دست یابی مشارکت مردمی‌را در ایران فراهم کرد.

بدون تردید مدیریت شهری بدون مشارکت مردمی‌خللی بزرگ محسوب می‌شود، اما با این حال در کشورهای که به افکار و عقاید مردم احترام می‌گذارند، به معنای صحیح کلمه شورا شهر وجود دارد، اما به عکس در  برخی جوامع یا شورای شهر و یا هر سازمان مردمی‌ایجاد شده اختیارات لازم را ندارد و یا عملا نمی‌تواند فاقد اصالت و واقعیت باشد.

گذر از 5 دوره در شورای شهر، انتظار می‌رود شاهد بلوغ نسبی این نهاد محلی باشیم و پختگی اداره امور شهری را در مصوبات آن ببینیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معضل زباله شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۵۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!

برخی از اعضای شورای شهر تهران امروز همزمان با صحبت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، دست به آبستراکسیون زدند تا جلسه را از حد نصاب بیاندازند!

به گزارش «تابناک»، دویست و سی و یکمین جلسه شورای شهر تهران صبح امروز به ریاست مهدی چمران آغاز شد و در این جلسه پس از تذکرات اعضا، محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پشت تریبون قرار گرفت و گزارشی را از اقدامات شهرداری در حوزه حمل و نقل و به‌ویژه سفر شهردار تهران به چین ارائه کرد.

سفری که البته مدت زیادی از انجام آن می‌گذرد و طی آن توافقاتی میان شهرداری تهران و برخی شرکت‌های چینی صورت گرفته که بعضا انتقاداتی به دنبال داشته است، از جمله توافق صورت گرفته برای خرید اتوبوس برقی که ظاهرا به عقد قرارداد هم منجر شده و از این نظر، عجیب به نظر می‌رسد چراکه وفق قانون، عقد چنین قراردادهایی نیازمند طرح در شورا و دریافت مصوبه از این نهاد است.

این در حالی است که اخیرا یکی از فعالان رسانه‌ای با انتشار قرارداد مربوط به خرید اتوبوس برقی، انتقاداتی به آن وارد دانسته و در مقابل، افرادی از جمله مشاور شهردار تهران به انتشار این قرارداد ایراد وارد دانسته و تاکید نموده‌اند که نظر به تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان، نمی‌بایست قرارداد منتشر شود و باید محرمانه بماند.

مسایلی که با طرحشان، نگاه‌های زیادی به نشست امروز شورا معطوف شده بود و انتظار می‌رفت که نکات متفاوتی در این باره مطرح شود. انتظاری که تا حدودی جامه عمل پوشید اما در نهایت به رقم خوردن اتفاقی عجیب منجر شد؛ به این صورت که با ارائه گزارش شهرداری، برخی از اعضای شورای شهر اعتراض ها و انتقاداتی در این باره مطرح کردند، سپس شهردار برای پاسخگویی به انتقادات پشت تریبون قرار گرفت ولی پیش از آنکه شروع به صحبت کند، آبستراکسیون رقم خورد!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

هنوز علیرضا زاکانی توضیحات خود را آغاز نکرده بود که برخی از اعضای شورای شهر تهران اقدام به ترک صحن شورا کردند؛ سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، سید جعفر تشکری هاشمی، مهدی عباسی، علی‌اصغر قائمی از اعضایی بودند که صحن شورا را ترک کردند. اقدامی که به منظور خارج کردن جلسات پارلمان از حدنصاب صورت می‌گیرد اما نشست امروز شورای شهر را از حدنصاب قانونی نیانداخت و تنها نشانه‌ای اعتراض جدی برخی نمایندگان شورا از عملکرد شهرداری تهران شد.

وضعیتی که بایستی دید آیا تغییر خواهد کرد و با اتخاذ و اجرای تصمیماتی، به همسویی بیشتر شورا و شهرداری منجر خواهد شد یا فرجام دیگری خواهد یافت و ممکن است به افزایش اختلافات منجر شده و حتی به تغییر شهردار بیانجامد!

 

دیگر خبرها

  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • بازداشت ۳۷ عضو شورا‌های تهران در سال ۱۴۰۲
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال گذشته
  • آبستراکسیون ناموفق در شورای شهر تهران در اعتراض به شهردار!
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود