Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@01:09:09 GMT

هزینه ارتکاب تخلف بالا می‌رود

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۵۸۱۵

هزینه ارتکاب تخلف بالا می‌رود

به گزارش اقتصادآنلاین، سید امیر فتاحیان مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان صبح امروز در مراسم رونمایی از لباس جدید مأموران حریم بان گفت: حریم بانان تلاش می کنند تا حریم شهر بر اساس طرح های بالادستی حفظ شود و از دست درازی عده اندکی از متخلفان جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه عمده مسئولیت ما در شرکت شهربان اجرایی شدن امورات مناطق است به گونه‌ای که بتوانند حریم مناطق خود را حفظ کنند، گفت: منطقه ۲۲ از جهت حفظ حریم اهمیت بالاتری دارد زیرا این منطقه در مرز و مجاورت استان البرز هم قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاحیان با اشاره به اینکه لباس سازمانی پیام و دغدغه و تعهدی را از طرف آن سازمان به مردم انتقال می دهد و از سوی دیگر کسانی که این لباس را هم می پوشد افتخار بیشتری به آن می کند، گفت: امروز در خصوص منطقه ۲۲ و حریم این منطقه مصوبه اجرا نشده ای نداریم و خوشحالیم که در این منطقه آرامش خوبی در حوزه حفظ حریم برقرار شده است.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان خاطرنشان کرد: کار حفظ حریم کار سختی است زیرا در بسیاری از موارد نیازمند دانش حقوقی بوده و از سوی دیگر حتی در پاره‌ای از موارد موجب تنش های فیزیکی می شود.

وی با بیان اینکه از زمان صدور رای ماده صد معمولاً تا قطعیت حکم یک تا چهار سال طول می کشد و افرادی که از تخلف در حال بهره برداری هستند در این مدت همه تلاشی برای فرار از مسؤولیت می کنند، اظهار داشت: در تلاشیم یک سامانه برای رصد تخلفات ایجاد کنیم تا به این ترتیب هزینه ارتکاب تخلف بالا برود. برای مثال یک ملک مسکونی تبدیل به تجاری شده است در حالی که تا حکم قطعیت پیدا کند چندین سال طول می کشد در حالی که همه این سالها این فرد از اقدام تخلف آمیز خود منتفع شده است.

وی گفت: به فراخور نوع منطقه و نوع بهره برداری متخلف گونه تلاش می کنیم تا به درستی میزان انتفاع این فرد از تخلفش مشخص شود و مجبور به پرداخت این هزینه باشد.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم بان افزود: به نظر ما هنوز برخی از قوانین ما به روز نشده اند و باید این قوانین روزآمد شده تا هزینه تخلف را برای متخلفان بالاتر ببریم تا برای متخلفین صرفه اقتصادی نداشته باشد.

فتاحیان به موضوع مشکلات درآمدی حریم بانان نیز اشاره کرد و گفت امیدواریم تا آخر این ماه ابلاغیه افزایش حقوق حریم بانان اجرایی شود تا از این حیث نیز شرمنده تلاش های حریم بانان نباشیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران شرکت شهربان و حریم بان شرکت شهربان حریم بانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • اماندهی حریم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • دعوای «تیک تاک» و جو بایدن بالا گرفت
  • اجرای طرح انضباط شهری مشاغل سیار در ۱۲ منطقه تهران