Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای ملی زیتون ایران از باقی ماندن۶۰ درصد از محصولات زیتون در انبارها به صورت اضافه محصول به دلیل شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: محصولات دپو شده شامل روغن زیتون و کنسرو زیتون است.

مهدی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد:کل دنیا در شرایط بحرانی احتیاط بیشتری در مورد واردات و صادرات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای ملی زیتون ایران از باقی ماندن۶۰ درصد از محصولات زیتون در انبارها به  صورت اضافه محصول به دلیل شرایط پیش آمده ناشی از شیوع ویروس کرونا خبر داد و  گفت: محصولات دپو شده شامل روغن زیتون و کنسرو زیتون است.

وی با بیان اینکه در این شرایط زمزمه‌هایی در مورد واردات روغن زیتون به گوش می‌رسد، عنوان کرد: از استان‌های مختلف با شورای ملی زیتون تماس گرفته شده و اعلام می‌شود که محصولات کشاورزی در بسیاری از استان‌ها دپو شده است.

عباسی با اشاره به اینکه دپوی محصول زیتون در انبارها برای نخستین بار است که اتفاق می‌افتد، گفت: شاید زیاد بودن محصول موجب کاهش قیمت زیتون شده باشد، ولی این حجم از باقی ماندن محصول در دست کشاورزان بی‌سابقه بوده است.

رئیس شورای ملی زیتون ایران با اشاره به اینکه احتمال وارد شدن ضرر بر اثر شیوع ویروس کرونا به بخش کشاورزی (زیتون) وجود دارد، تاکید کرد: واردات ضربه دیگری به این صنعت است و هر مسؤولی که اعلام کند محصولات زیتون و فرآورده‌های آن در کشور کم است نامه رسمی به شورای ملی زیتون ایران بزند، تا ما چند برابر نیاز اعلامی زیتون و محصولات آن را در اختیار وی قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه روغن زیتون وارداتی چند ایراد نسبت به محصولات داخلی دارد، گفت: یکی از این ایرادات قیمت محصول وارداتی است که  ۵۲ هزار تومان تمام می‌شود در حالی که محصول داخلی ۳۶ هزار تومان به فروش می‌رسد و این نشان می‌دهد که محصولات وارداتی برای به صرفه بودن از محصولات بی کیفیت بوده و محصولات وارداتی به کشور کیفیت لازم را ندارند و نظارتی نیز بر کیفیت زیتون‌های وارداتی به کشور وجود ندارد.

عباسی افزود: زیتون‌های که از طریق واردات داخل کشور می‌شود، فاقد استاندارد بوده و برای مصارف انسانی مناسب نیست.

رئیس شورای ملی زیتون ایران با اشاره به اینکه عدم نظارت بر واردات می‌تواند آسیب جدی به بحث کشاورزی در حوزه زیتون وارد کند، خاطر نشان کرد: پیچیدگی‌های بازار، تحریم و کروناویروس سه نوع آسیبی است که می‌تواند این صنعت را تحت تاثیر قرار دهد.

وی همچنین با اشاره به اینکه هنوز پیش‌بینی از میزان محصول برداشتی از باغات زیتون کشور در سال‌جاری وجود ندارد، تصریح کرد: سرمای اول سال موجب سرمازدگی خفیف در باغات زیتون کشور شد که تاثیر جزئی در میزان برداشت خواهد داشت.

انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زیتون کشاورزان صنعت واردات دپو مهدی عباسی کرونا اشتباه ضربه روغن زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۶۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود

 سیدمحمدرضا سیدحسینی  در نشست تخصصی پنبه استان سیستان و بلوچستان گفت: براساس این تفاهمنامه، کشاورزان با حمایت سازمان جهاد کشاورزی و شرکت گسترش صنایع بلوچ، مزارع خود را به کشت پنبه اختصاص داده و کارخانه بافت بلوچ، محصول وش پنبه تولیدی را با نرخ تضمینی در مزرعه خریداری می کند.
وی تصریح کرد: کشت پنبه از اوایل فروردین ماه سالجاری در سیستان‌وبلوچستان آغاز و تا مرداد ماه با همکاری کشاورزان شهرستان های دلگان، بمپور، ایرانشهر، خاش و تفتان ادامه خواهد داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: تاکنون ۱۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی زیرکشت پنبه رفته است.
حسینی تاکید کرد: با انجام کشت های قراردادی دغدغه کشاورزان برای فروش محصول رفع و زمینه توسعه کشت این محصول در سیستان وبلوچستان فراهم خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: به منظور ارتقاء دانش بهره برداران استان برای کشت پنبه، سفرهای آموزش و ترویجی به استان های پیشرو در کشت پنبه انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذران ۱۰۳کشور از ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • تامین ۵۰ درصدی پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کشور
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی